Gamzeli Oluşturma zamanı: Aralık 9, 2013 Paylaş Oluşturma zamanı: Aralık 9, 2013 (düzenlendi) dün gece köpeklerimin resmini çekerken bir şey farkettim çok fazla orb gözüküyordu fotoğrafta ben de flashı açarak bir de gök yüzünü çektim ve gördüklerime inanamadım. her ne kadar ürkütücü olsa bile harika bir manzara bence http://i.imgur.com/HG46b0c.jpg?1 http://i.imgur.com/0qYzJer.jpg?1 http://i.imgur.com/2QqAz2q.jpg?1 http://i.imgur.com/vaYHG9v.jpg?1 Tüm fotoğraflar albüm şeklinde http://imgur.com/a/6KD16 Aralık 10, 2013 Gamzeli tarafından düzenlendi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
elify Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2013 ilginç ve güzel Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
lacrimose Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2013 Kameranın lensi kirlenmiş olmasın bi temizle istersen şaka bi yana resimler güzelmiş Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
thenightmare Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2013 evet çok fazla orb var orda...güzel fotoğraf... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Balcan Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2013 Bence senin mercek hafif kirlenmiş benim gözlükler gibi olmuş yağmur yağdıktan sonra silmezsem kuruyor aynen böyle oluyor Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Somnium Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2013 köpekleri sevdim gökyüzüne bi yorum yapmam güzel fotoğraflar. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gamzeli Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2013 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2013 lens kirli değildi arkadaşlar ) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tristiana Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2013 Fark ettiyseniz mercekte bir sorun yok çünkü her fotoğrafta orb sayısı azalıp çoğalıyor,eğer mercek kirli olsaydı sabit kalırdı. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gamzeli Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2013 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2013 bu fotoğrafları çektikten 10 dk sonra yağmur yağmaya başladı. (fotoğraftakiler yağmur değil, olsa bile köpeklerin olduğu karede gözükmezlerdi çünkü kapalı yer orası.) Neyse küçükken annemin bana söylediği bir cümle vardı. "Yağmur yağarken her yağmur tanesi kadar melek yer yüzüne iner." Demişti. Daha sonra orb ları araştırdım ve melek denildiği de oluyormuş orblara. İçerideki tozdan dolayı olabilir dedim ve son 2 resmi dışarıda çektim. toz yağmur kar tanesi kirli lens falan değil yani sebebi Çok ilginç ve harika bir olay. Biraz korktum ama görüntü harika geliyor bana nedense Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gamzeli Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2013 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2013 o gün çektiğim tüm fotoğrafları albüm şeklinde yükledim buradan görebilirsiniz. bazı yerlerde net bir şekilde gözüküyorlar imgur: the simple image sharer Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Balcan Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2013 Sadece küçük bir şakaydı herkes sakinleşsin fotoğrafların ve köpeklerin güzelliği konusunda hemfikiriz büyük ihtimalle orbların sebebi havada bizim göremediğimiz kadar küçük olan uçan böcekler veya toz zerrecikleridir flash yada ışıkta böyle parlamışlardır Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tristiana Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2013 Orbların böcek değil de,vücudu yenileyen bir takım organizmalar olarak tanımlamışlar,bir nevi şifacı.Psişik alanlarda daha yoğun olurmuş bunlar.Google amcam sağolsun hemen sordum söyledi. Bilim "Orb"lar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
komuro Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2013 orblar cidden ilginc geliyo insana Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Jasgues Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2013 Orb'lar çoğu zaman bir çeşit ışık oyunu olsa da bazen gizemli şeyleri de yakalamamızı sağlayabiliyor. Bir grup, majikal çalışma yaparken çekilmiş bir fotoğraf görmüştüm. Fotoğrafta bir sürü şerit ve nokta şeklinde ışık vardı.Ortamdaki 2-3 tane mum ışığı ile bunun mümkün olabileceğini sanmam. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Godwine Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2013 Çok güzel ya.Cidden müthiş.Daha önceden orblar hakkında bir yazı okumuştum.Bu beni büyük araştırmaya sevkedicek sanırım. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Oceane Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2013 geceleri dışarıya çıkıp gökyüzünü çekme, araştırma isteği uyandırdı bu Orb'lar. Ben ilk defa duyuyorum Orb kavramını.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
lenalee Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2014 orb kaynıyor resimler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
EunKyung Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2014 Orblar hep ilgi kaynağım olmuştur =) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
owldeadht Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2014 Hem güzel hem de bi o kadar da ilginç resimler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
EunKyung Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 2014 Köpeklerin çok bakımlıymış ve çok şirinler =D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
PaTeNoS Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 2014 isteyen orblara inanır isteyen inanmaz ama o fotoğrafta çok orb var ve çok güzel bir manzara Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
amonhera Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 2014 (düzenlendi) Aman Tanrım. Bunlar orbmu simdi?? Orbu bilmiyoum,cahil kal.ısım (Simdi orb nedir bi arastırmaya gidiyorum) Mayıs 6, 2014 amonhera tarafından düzenlendi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
killforsatan666 Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2014 bunlar orblar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
lightshadow Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2014 Orb adı verilen görüntülerin metafizik varlıklara ait olduğuna inanmak zor. Bu zamana kadar hiç bir fotoğrafta metafizik varlığa rastlanamamış olmasının bilimsel bir nedeni var. Bizim metafizik varlık olarak adlandırdıklarımızı, farklı bir boyuta ait unsurlar olarak kabul ediyoruz. Üç boyutlu evrenimizin fizik kurallarına göre çalışan bir makina ile bunları tespit edemeyeceğimizi bilmemiz gerekiyor. Zannedildiği gibi fotoğraf makinesi ile boyut ötesini fotoğraflayabilme gibi bir fiziksel gerçeklik olsaydı, bu gerçeklikten yola çıkarak boyut ötesine geçmenin yolunu fotoğraf makinesinin çalışma prensipleri üzerinden araştırıp bulurduk. Orb denilen ışık oyununun nedeni ortamdaki nem, toz zerreleri, havada uçuşan bakteriler vs. olma ihtimali çok yüksek. Bilim insanları için bu konu, üzerinde çalışmaya değmeyecek derecede basit bir nedene dayanıyordur herhalde. Kirlian fotoğrafçılığı meselesinde de bazı rus bilim adamları auranın fotoğraflanması üzerine çalışmışlar. Sonunda bunun ortamdaki nemden kaynaklandığı kanıtlanmıştır. Orb hikayeleri yine insanların hayal dünyalarındaki boşlukları doldurmaya devam edecek. Taki bunun da ışık oyunu olduğu anlaşılana kadar. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
bcumen Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2014 İlk defa duydum ve araştırdım, gerçekten çok güzeller Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.