ange Oluşturma zamanı: Aralık 11, 2013 Paylaş Oluşturma zamanı: Aralık 11, 2013 Merhabalar halının altında duvarın en alt kısmından bozuk paraya baglanmış bir ip buldum ne büyüsü olabilir ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
eyup sabri tuncer Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2013 Hangi buyu oldugunu ya da buyu olup olmadigini bilemem. Ama buyuyse bu buyuyu bozabilirsin. Sirke suyu sana bu konuda yardimci olabilir. Buyuk bir su bardagina sirkeyi doldur. Sonra besmele ile o ipi bozuk paradan coz. Cozdukten sonra her ikisini de sirkeli suya at. Bir gun oylece beklesin. Bekledigi esnada bildigin dualari da okuyabilirsin. Ayetel kursi, nas ve felak okuman tavsiyemdir. Bir gun bekledikten sonra parayi ve ipi evden uzak bir yerde topraga gom ve uzerlerine yine bu dualari okuyup ufle. Allah`in izniyle buyu bozulur. Eger bir takim etkilerin devam ettigini dusunursen farkli etkili koruma dualari da onerebilirim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ange Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2013 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2013 Coook tesekkür ederim yardım için yinede ne büyüsü merak içindeyim öğrenebilirsem en azından kimin yaptıgına dair bir fikrim olur yada ne amacladığı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tartarus Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2013 Havas ve benzeri büyü türlerinden pek anlamam açıkçası Anadolu büyülerini bile adam akıllı bilmiyorum ama neyse ufak bir ihtimal gerçekten büyüdür basiret bağlama ve ya maddi açıdan basiret bağlama gibi bir şey olabilir. Belkide büyü değildir dediğim gibi pek emin olamam... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cyaxeres Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2013 Soğuk içecek dolaplarına atıp geri çekmek maksadıyla yapılmış bir materyal olabilir. Bir zamanlar jetonlu telefon kulübelerinde sıkça uygulanırdı. Hemen büyü teşhisi koyup kendinizi kaygılandırmanız gerekmeyebilir. Fakat büyü olduğunda eminseniz, buradaki tavsiyeleri deneyebilirsiniz... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.