nevermore Oluşturma zamanı: Aralık 13, 2013 Paylaş Oluşturma zamanı: Aralık 13, 2013 http://www.izlesene.com/video/discovery-chanel-psi/7139483 Discovery Chanel tarafından özel olarak hazırlanmış olan Psişik Yetenekler belgeselinde psişik gücün zamanın kendisi kadar eski olduğundan fakat bilimin psişik güçleri daha yeni yeni ciddiye almaya başladığından bahsetmekte. Deneylerin artık psişik güçlerin olabileceğini hatta onları kontrol etmeyi öğrenebilirsek zamanda yolculuk etmenin, görünmezliği ve ışınlanmanında sırlarını keşfedebileceğimizi anlatan belgesel aynı zamanda bu olaylar nekadar imkansız gibi görünsede bilimin bunları çözebileceğini anlatmakta iyi seyirler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tristiana Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2013 Üşenmedim ve izledim,video için teşekkürler.Bu arada bir sorum olacak sanırsam bu biraz eski bir belgesel,günümüz de bu konular geliştiriliyor mu? Bu tür belgeseller var mı? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
lacrimose Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2013 İzlemeye başladım çok hoş bişeye benziyo Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
enesrko Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2013 çoh eyeymiş coh begendim maasaallaah Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hacker Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2013 Teşekkürler. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2013 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2013 yayınlandığı tarihi tam olarak bilmiyorum ama bir kaç yıllık olması gerek .Özellikle Rusya'da çok ciddi çalışmalar yapılıyor okul bile açtılar (yasal bir şekilde) parapsikoloji hala bir bilim dalı olarak görülmese de gerçekliği ve bilime katkısı da yadsınamaz.kimi zaman geçerli kimi zaman kabul edilemez sebeplerden ötürü geri plana atılan çalışmalar artık bir çok üniversite tarafından kabul görüyor yine de çoook yol katetmek gerek .. bu arada aşağıda ki link ve konu tamamlayıcı nitelikte . http://www.gnoxis.com/parapsikoloji-neden-bilim-olam%C4%B1yor-39039.html Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tristiana Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2013 Teşekkür ederim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.