cyaxeres Oluşturma zamanı: Aralık 14, 2013 Paylaş Oluşturma zamanı: Aralık 14, 2013 Admin ve moderator arkadaşlara pm ile yazdım fakat henüz bir yanıt alamadığım için burada konu açmak zorunda kaldım. Konu başlığında da belirtmiş olduğum gibi, geçtiğimiz günlerde açmış olduğum konudaki ilk yorumumda 'Mesajı Düzenle' buttonu görünmüyor. Yüklemiş olduğum resimlerin boyutlarını küçültüp yeniden yüklemek istiyorum. Bu konuda yardımcı olmanızı rica ediyorum. Konu linki aşağıdadır. Teşekkürler... http://www.gnoxis.com/emf-detector-meter-kendi-yapt%C4%B1%C4%9F%C4%B1m-emf-%C3%B6l%C3%A7er-56702.html Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Somnium Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2013 Merhabalar.. sayın:cyaxeres bende düzenleme var istediğimi silip ekliyebiliyorum, yeniden deneyin yada pc 'yi resetleyin bi sorun yok sitede oluyor herşey. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cyaxeres Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2013 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2013 Merhabalar.. sayın:cyaxeres bende düzenleme var istediğimi silip ekliyebiliyorum, yeniden deneyin yada pc 'yi resetleyin bi sorun yok sitede oluyor herşey. ikinci mesajımda o seçenek var fakat ilk mesajda çıkmıyor. Pc ile ilgili birşey değil. Sanırsam sitede bir bug oluşmuş olabilir. Veya button yanlışlıkla kapatılmış olabilir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Balcan Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2013 Aslında eskiden "mesajı düzenle" butonu mesajı yazdıktan sonra yaklaşık yarım saat gibi bir süre açık kalıp sonrasında kapanıyordu şimdi ben dün attığım bir mesaja baktım hala açık düzenle butonu demek ki değişmiş o sistem, seninde dediğin gibi bir bug olmuş olabilir konuyu açtığın bölümün moderatörüne bir daha mesaj at istersen en kısa zamanda cevap alırsın umarım. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
serpentine Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2013 Mesaj düzenlemenin belirli bir süresi var daha sonra kalkıyor buton. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2013 aslında bana attığın mesajı yanıtladım ancak mesajı gönderdiğimde beyaz sayfa çıkıyor . sanırım bug söz konusu bunu da belirteyim ki ilgisiz şımarık kendini beğenmiş admin olmayayım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cyaxeres Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2013 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2013 aslında bana attığın mesajı yanıtladım ancak mesajı gönderdiğimde beyaz sayfa çıkıyor . sanırım bug söz konusu bunu da belirteyim ki ilgisiz şımarık kendini beğenmiş admin olmayayım Teşekürler. Yine de yanıtını merak ediyorum Buradan yazman mümkün mü? Zîra resimler o boyutlarıyla çok can sıkıcı duruyorlar. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
numeroloji Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2013 bence gayet mantıklı...sinirlenip siteden ayrılan üyeler mesajını ''........'' diye düzenlerdi ve buda alıntı olan mesajlarda anlam karmaşasına sebep olurdu....gayet mantıklı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cyaxeres Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2013 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2013 Mesaj düzenlemenin belirli bir süresi var daha sonra kalkıyor buton. Bu sürenin ne kadar olduğunu söyleyebilir misiniz? Çünkü ilk mesajımdan sadece 1 gün sonrasında ikinci mesajımı yazdım. Ve ikinci mesajımda 'Mesajı Düzenle' buttonu hâlâ duruyor. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Godwine Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2013 Bence şikayetinde gerçekten haklı.Bir çok yorumum sayfayı yenilediğim anda bile gittiği olduğu düzenlemesi.bazıları 1 hafta oldu hala orda.Mesajı düzenle butonunun süresi çokta kısa olmamalı.Sonradan gördüğümüz,bulduğumuz,öğrendiğimiz hataları flood yaparak düzeltiyoruz resmen. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.