Jump to content

Rehsan ve Teşhir denilen hayvanlar

BlackWar

Önerilen Mesajlar

Alimler bu ameli genellikle muhabbet ve meveddet için kullanmışlardır. Ben fakir ( Küftü Osman Şakir ) bu ameli çaresiz aşık bir kimseye öğreterek tecrübe sahibi oldum.

Bu ameli yapmak istersen; Bir yumurtası alıp, sarısını ve beyazını boşalttıktan sonra, kendi menini yumurtanın içine boşalt. Boşalttıktan sonra kendi kanından meninin üzerine iki damla damlat ve Yumurta nın ağzını kapat. (Alçı veya benzeri bir şeyle). Kapattıktan sonra yumurtayı yaş Gübre nin içine göm. Kırk gün yaş gübrenin içinde dursun. Kırkbirinci gün yumurtayı çıkarıp, yumurtayı kır. Yumurtanın içinde küçük ve canlı bir insan oluşmuştur. Onu çıkarıp karnını kamış ile yar ve akan bütün kanı bir pamuğa bulaştır. Sonra Bakır dan bir yüzük yaptırıp, pamuğu yüzük kaşının altına koy. Ama yüzükte bir miktar Mıknatıs olsun. Yüzüğü parmağına taktıktan sonra, senin istediğin erkek veya kadına yüzüğün kaşını bir defa dokundur. O kimse sana öyle bir muhabbet ederki, bir an seni görmese deli gibi olur.

TEŞHİR DENİLEN HAYVAN

Bunun için: Lübiya (Börülce) denilen habbeden al ve bunları Eşek kanı ile boyadıktan sonra, sıcak bir mekanın içinde bulunan sidikli saman içine gömüp, bu Lübiya ları üç ay kadar beklet. Üç ay sonra o Lübiya lardan kırmızı renkli Yılan lar doğar. Onlara bu ilim tabirince Teşhir denir .

Bunların başları üzerinde siyah kılları vardır. Bunları sidikli samandan çıkarıp, ağzı küçük ve karnı büyük olan bir testinin içerisine koy. Bu kırmızı Yılan ları Eşek kanı ile bir hafta besle. Bir haftadan sonra dört hafta aç bırak. Bu Yılanlar birbirlerini yerler ve geriye bir tek Yılan kalır. O Yılanın ismine Zibani Yunanca da Salmus derler. Bu Yılan kanatlanır ve testinin içinde bir taraftan bir tarafa uçmaya başlar. O hayvanı öyle bir aç bırakki, açlıktan hareket edemez hale gelsin. Daha sonra testinin ağzını açıp, o hayvanı yumuşak bir nesneyle tut ve keskin çelik bıçak ile başını kes. Ama başını tamamen ayırmayıp, bir miktar ilişir derisi kalsın. Hayvan tamamen öldükten sonra kanını alıp, bir yere koy. O kan Zehebi ibriz ve İksiril ekber dir.

O hayvanın başını bir kimse üzerinde taşısa ve bu kişi bir ordunun komutanı olsa, savaştığı düşman askeri yüzbinlerce olsa bile, Hak Teala nın hikmetiyle düşman askerleri yenilir.

Bir kimse bu hayvanın yağını çıkartıp, bu yağ ile bir Mum yapsa ve bu mumu bir toplulukta yaksa, o topluluk birbirlerini Eşek şeklinde görür. Eğer mumun içine konulan fitil beyaz ise, o topluluk birbirlerini beyaz Eşek şeklinde görür. Eğer fitil siyah ise birbirlerini siyah Eşek şeklinde görürler. Yani fitil her ne renk ise o renkte görünür.

Bir kimse bu hayvanı kestiği zaman, kanını ayağının altına sürse ve deniz üzerinde yürüse suya batmaz. Eğer bu hayvanın kanını eline sürse ve elini ateşe tutsa ateş elini yakmaz. Hatta elini ateşin içine soksa bile .

Bir kimse, bu hayvanın başını alıp yağmur yağmayan bir günde hayvanın başını gökyüzüne doğru tutsa, Allah Teala nın izniyle o an yağmur yağar.

Bir kimse, bu hayvanın kanını alıp bu kanı yüzüne sürse ve bu hayvanın gözünü alıp bu hayvanın gözlerinden sürme yaptıktan sonra bu sürmeyi gözüne çekse, Allah (c.c.) ın izniyle hiçbir kimse, o kişiyi göremez. Ancak ve ancak Allah Teala hazretleri görür.

Bu sürme ilmi Simyavi yanında meşhur olan “ Kuhuli Esfehani İhfa” dır. Ey bu ilme rağbet eden Talip ! Sen bu meseleleri iyi anla .Allah Teala hazretleri seni ve beni muvaffak etsin. Şunuda çok iyi bilki! Allah Teala hazretleri her şeye kadirdir.

REFSAN DENİLEN HAYVAN

Bunun için: Semender denilen hayvanı al ve temiz bir çömleği siyah Öküz ün içyağı ile yağladıktan sonra, bu hayvanı çömleğin içine koyup, Öküz ün kanını çömleğin içine dök. Sonra çömleği Sığır gübresinin içine göm ve kırk (40) gün beklet. Kırkbirinci (41.) gün çömleği çıkar. Göreceksinki o hayvandan acaip bir yaratık olmuştur. Başı Öküz başı gibi gövdesi ise Balık gövdesi gibidir. Bu hayvana Yunanca Refsan derler. Hayvan gözünü açar açmaz üzerine Öküz kanı dök. Yedi gün Öküz kanı ile besle. Zira bu hayvan sadece Kan içer. Sekizinci gün hayvanın başını Kamış ile kesip, kanını bir kap içine koy. Bu kanı gümüş Pota da erittikten sonra, taksim ederek saklarsan, ala Zehebi İbriz ( Halis Altın ) olur.

Bu hayvanın başını üzerinde taşırsan, seni görenler öyle korkarlarki, korkusundan kaçacak yer ararlar. Seni Cinni lerden veya İfrit lerden zannederler .

Ben bunları bir konuda okudum ve merak ettim acaba deneyeniniz varmı ? Bunlar olabilirmi !

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

sevgili BlackWar bu (http://www.gnoxis.com/homunculus-nedir-ve-tarifi-39198-2.html) linke daha once bu konu gecmisti.

Teşekkürler ben o konuyu okudum ve bunları orada gördüm sadece yapanı ve başarıya ulaşanı varmı diye sormak istedim orada yaptığını başarıyla sonuçlandığını söyleyen veya iddaa eden yoktu :)

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...