Jump to content

Ars Goetia - Mustafa Karnas

Cyllwen

Önerilen Mesajlar

ars goetia mustafa karnas.jpg

Ars Goetia - Tılsım ve Maji Sanatı, Hz. Süleyman ve Melek Tılsımları

Hz. Süleyman'ın Melek ve Demon tılsımlarının işlevleri, özellikleri ve nasıl hazırlandığı hakkında bilgiler içeren bu kitap, maji sanatına ilgi duyanlara temel bilgileri aktarmak amacıyla hazırlanmıştır. Maji doğa felsefeninin muhteşem bir ürünüdür. Majiyle ilgilenenlere doğanın, evrenin ve gizlenmiş şeylerin sırrına ulaşmanın yolunu gösterir. Majisyenler sırları hep doğada aramıştır. Çünkü doğanın sırlarını anladıkça hakikati de anlayacaklarını ve eşyanın sırrına ulaşacaklarını biliyorlardı. Doğa mucizelerle doludur ve mucizenin diğer adı da majidir.

Yazar: Mustafa Karnas

Yayınevi: Akıltaşı Yayıncılık

Sayfa: 240

Kitap henüz çıktığından ötürü kitapçılarda yerini almamış, okumadım. Fakat yazarının Mustafa Karnas olması, kitap özüne sadık kalınarak yazılmış mı diye düşündürüyor. Zira bana göre Karnas ezoterizmden çok şarlatanlıkla ilgilenen biri.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Bendeki baskıdan ötürü sanırım kapağı farklı. Ben de önyargılı yaklaşmıştım ama aldım inceledim ve bir çoğunu denedim. İçeriklerde usul yok. Yani nasıl kullanılacağı üstünkörü geçiliyor. Eğer gerekli birikiminiz varsa başarı olası. Gün ve zamanları ve ritüelleri biliyorsanız kullanışlı aksi halde işinize aramayacak kitap. Ben uygulamalarını çözebildiğim birçok mührü denedim ve olumlu sonuçlar aldım.

Verebileceğim tek ip ucu yıldızların konumları , uygun mevsim , gün , saat ve ritüel büyü ve tılsımlarım yapım ve kullanımındaki etkilerini - önemini araştırmanız. Bundan sonra da bol bol araştırma ile (sadece bu kitap için demyorum ) başar yakalanabilir.

Not : Daha önce üstünkörü incelediğim bu kitaba saçma dediğim için vicdanen bunu yazmak istedim. Tam bir incelmeden ve denemlerden sonraa fkrim değişti

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...