Cyllwen Oluşturma zamanı: Aralık 20, 2013 Paylaş Oluşturma zamanı: Aralık 20, 2013 Ars Goetia - Tılsım ve Maji Sanatı, Hz. Süleyman ve Melek Tılsımları Hz. Süleyman'ın Melek ve Demon tılsımlarının işlevleri, özellikleri ve nasıl hazırlandığı hakkında bilgiler içeren bu kitap, maji sanatına ilgi duyanlara temel bilgileri aktarmak amacıyla hazırlanmıştır. Maji doğa felsefeninin muhteşem bir ürünüdür. Majiyle ilgilenenlere doğanın, evrenin ve gizlenmiş şeylerin sırrına ulaşmanın yolunu gösterir. Majisyenler sırları hep doğada aramıştır. Çünkü doğanın sırlarını anladıkça hakikati de anlayacaklarını ve eşyanın sırrına ulaşacaklarını biliyorlardı. Doğa mucizelerle doludur ve mucizenin diğer adı da majidir. Yazar: Mustafa Karnas Yayınevi: Akıltaşı Yayıncılık Sayfa: 240 Kitap henüz çıktığından ötürü kitapçılarda yerini almamış, okumadım. Fakat yazarının Mustafa Karnas olması, kitap özüne sadık kalınarak yazılmış mı diye düşündürüyor. Zira bana göre Karnas ezoterizmden çok şarlatanlıkla ilgilenen biri. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AurorA Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2013 Mustafa Karnas bana göre de konuyla alakalı, düzgün araştırma yapabilecek biri değil... Önyargılarım yüzünden bedava bulsam kafamı karıştırmasın diye okumayabileceğim türden bir kitap Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boynuzsuzgeyikler Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2014 Bendeki baskıdan ötürü sanırım kapağı farklı. Ben de önyargılı yaklaşmıştım ama aldım inceledim ve bir çoğunu denedim. İçeriklerde usul yok. Yani nasıl kullanılacağı üstünkörü geçiliyor. Eğer gerekli birikiminiz varsa başarı olası. Gün ve zamanları ve ritüelleri biliyorsanız kullanışlı aksi halde işinize aramayacak kitap. Ben uygulamalarını çözebildiğim birçok mührü denedim ve olumlu sonuçlar aldım. Verebileceğim tek ip ucu yıldızların konumları , uygun mevsim , gün , saat ve ritüel büyü ve tılsımlarım yapım ve kullanımındaki etkilerini - önemini araştırmanız. Bundan sonra da bol bol araştırma ile (sadece bu kitap için demyorum ) başar yakalanabilir. Not : Daha önce üstünkörü incelediğim bu kitaba saçma dediğim için vicdanen bunu yazmak istedim. Tam bir incelmeden ve denemlerden sonraa fkrim değişti Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.