Yhus451 Oluşturma zamanı: Aralık 20, 2013 Paylaş Oluşturma zamanı: Aralık 20, 2013 Arkadaslar bugun bana bisi oldu.Hergunki gibi muzik dinliyordum.Sanki sarki hizlandi birden hatta her dinledigimde sarki bazen hizlaniyor.Ne oldugunu anlayamadim anlatabilirmisiniz sizce bu nedir? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
enesrko Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2013 Adminler nasıl oluyorda böyle saçma konuları açıyor? sendeki şarkı hızlanınca sen psişik yeteneğe mi sahip oluyorsun? pcde sorun labilir sitede sorun olabilir Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Vesnan Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2013 dinlemeden önce bişeyler aldıysan kulakların sesi iyi algılıyor olabilir :rofl: Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
yelisss Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2013 Ah bu yhusun soruları Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
numeroloji Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2013 buna 3 cevap olabilir 1)sonokinezi yeteneğiniz var. 2)sadece bir tesadüf(arkadaşların açıkladığı gibi sitenin kasılması felan) 3)Gazozun etkisi daha geçmemiş 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tristiana Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2013 Bu arkadaşın konularına bir göz attım da,dalga mı geçiyor bizimle? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
serpentine Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2013 Bilgisayar bölümü sandım Audacity programıyla hızlandırabilirsin diyecektim Şarkıyı yükle biz de dinleyelim, hızlıysa herkese hızlıdır. Bazen yazılım ve donanım kaynaklı gariplikler olabiliyor şarkıları dinlerken. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yhus451 Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2013 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2013 Oncelikle dalga falan gecmiyorum.Ancak siz benimle dalga geciyorsunuz belli.İkinci olarak , sarkilari siteden degil telefonumda indirdigim sarkilari dinliyorum.Bu arada sonokineziyi arastiricam. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yhus451 Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2013 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2013 Bu arada konuyu nereye acicagimi bilemedigimden buraya actim.Allah askina onyargilarinizdan kurtulun yok dalgaymis yok bilmem neymis. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
numeroloji Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2013 Tamam tamam kızma yahu arada gülüyoruz...Bakma sen onlara özünde iyi çocuk hepsi Dostum üzülme lütfen bir çeşit kulak problemin, sonokinezi olabilir veya bir çeşit hipnoz halidir?Allah yardımcın olsun Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tristiana Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2013 Arkadaşım dalga geçmiyorum siz geçiyorsunuz,buradan çıkarılabilecek özet bu.Bir kanıtınız varsa getirin yorumlayalım,buraya bir kez yada 2 kez olmuş şeylerin ne olduğunu öğrenmek için konu açmanız beni sinir ediyor.Üstelik böyle basit bir konuda.Araştırma bile yapmadan buraya konu açmanız yanlış bir davranış,umarım anladınız? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yhus451 Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2013 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2013 1-Kanitini nasil gostermeliyim sence? 2-İnternete ne yazmaliyim? 3-Ozgur bir forum olarak biliyorum oysaki burayi.Ustelik sen bu forumda gorevli degilsin.Gerekli kisiler konumu kilitlerler olur biter.Niye tartisma yaratiyosunki? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
lacrimose Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2013 Bana da bazen uykusuz kalınca falan sanki etrafımdaki herşey biraz hızlanmış gibi, müzik dinlerken şarkılar olması gerektiğinden hızlıymış gibi geliyor, gayet gelişmiş bi ritim duygum var ve şarkının aklımdaki ritmini tutuyorum ama şarkı kafamdaki ritimden hızlı çalıyor mesela. Uykusuz falan kaldıysan sana da aynısı olmuş olabilir bir ihtimal. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yhus451 Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2013 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2013 Sonunda duzgun bir yorum geldi.Evet bencede oyle.Ben hergun sabaha karsi yatiyorum ondandir kesin.Gece uykusu almam gerekiyor.Tesekkur ederim guzel yorumunuz icin. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
lacrimose Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2013 Aynen sabaha karşı yatıyosan (ben de bazen öyle yatıyorum ) ondandır büyük ihtimal. Uykunu biraz düzene soktuğunda ya da güzel bi gece uykusu çektiğinde düzelir büyük ihtimalle.Rica ederim bu arada, iyi forumlar. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sirius Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 2013 Adminler nasıl oluyorda böyle saçma konuları açıyor? sendeki şarkı hızlanınca sen psişik yeteneğe mi sahip oluyorsun? pcde sorun labilir sitede sorun olabilir Benimde merak ettiğim bazı üyeler nasıl bu kadar saçma yorumlar yapabiliyor... Forumun işleyişini bilmeden yorum yapıyorsunuz. Belli bir mesajın üzerinde olan kişilerin konuları onayımımıza sunulmuyor, direk konu açabiliyorlar. İkinci olarak eğer size içeriği saçma geliyorsa adminlere laf çakmaya çalışmak yerine adam gibi konuyu şikayet edersiniz gerekli şekilde inceler gerekeni yaparız. Ve üçüncü olarak senin çok daha saçma konularını silmekten parmakalarımız nasır tuttu, milleti yargılamadan önce sen adam akıllı konu açmayı öğren. Misal: "biyokinezi ile süper hızla koşmak" ile ilgili konun veya küçük kağıtları atomlarına ayırmaya çalıştığın konu gibi.... Konu da kilitlenmiştir. konuyla alakalı olarak mp3 playerını değiştirmeni tavsiye ediyoruz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar