TylerPosey Oluşturma zamanı: Aralık 23, 2013 Paylaş Oluşturma zamanı: Aralık 23, 2013 Merhaba arkadaşlar. Bu ilk yazım. Konuyu doğru yere açıp açmadığımı bilmiyorum. Ama acil cevap bekliyorum. Benim kafamda beynimin içinde bir ses var. Ama bu sadece ses değil bir insan. Olayı anlatayım. Geçen yıl haziran ayı evde bilgisayarda bu sitede takılıyordum. Sonra birden ses duydum. Kimsin sen diye sorunca "Ben senim sende bensin" demisti. Bu böyle sürdù sürekli ama sürekli. Bir ara o gitti. Sonra yani geçen hafta yine geldi. Kapatıp gözlerimi gitmesini söyledim. Sonra "Dur anlatıcam." dedi. "Beni aslında sen yarattın. Ben senin gerçekliğinim. Ben senin gerçeğin olmadan önce 3 farklı kişiydim. Kaan adında biriydim. 26 yaşindayken öldüm. Sahra adında bir kızdım. 16 yasindayken öldüm. Simdiki bedenim 18 yasinda bir Çocuğa sahip tabi oda öldü. Birazdan annen gelicek ve dicekki yemek yicez gel." dedi ve gitti. O olaydan sonra hep geldi. Sizce bu ne olabilir??? Bu arada bu gelen kisi kendine 8 diyor. Ve sürekli tahminlerde bulunuyor. Mesela sınavda 6. sorunun cevabı A gibi seyler. Yorumlarinizi bekliyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kaplank Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 2013 Aga kisilik bozuklugu olabilir bazen bende kendimle konusuyorum bu bunu gibi olabilirmi seninkide Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.