Tristiana Oluşturma zamanı: Aralık 23, 2013 Paylaş Oluşturma zamanı: Aralık 23, 2013 (düzenlendi) YENİ YILIN HEPİMİZ İÇİN İYİLİK,SEVGİ,MUTLULUK,IŞIK,BİLGİ GETİRMESİNİ DİLİYORUM. Şimdiden mutlu yıllar. Bu da yeni çalışmam umarım beğenilir. Aralık 25, 2013 masal perisi tarafından düzenlendi facebook adresi silindi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lethal Perfection Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 2013 Şu yılbaşı denilen şey neden kutlanır anlamam. Bir çok kötü şeyin hatırlatıcısıdır aslında. Mesela Atatürk aramızdan ayrılalı 75 yıl olmuş, 2014 takvimine bakınca aklıma o geliyor. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
calliopeia Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 2013 Noel = Yılbaşı değildir. Noel(christmas) Hz. İsa'nın doğum günü olarak Hristiyan alemince kutlanan bir dini bayramdır. 25 Aralık'ta kutlanır. Hz. İsa'nın doğum günü bu tarih değildir aslında ancak Hristiyan alemi bu tarihte kutlanan Yule (pagan bayramı)'un kutlanmasını engelleyemediği için böyle bir bayram ortaya atar. Yeni yıl ise bildiğimiz yeni yıldır. Aradaki farkları bilelim ve doğru kullanalım. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
darqrose Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2013 mutlu yıllar!! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tristiana Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2013 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2013 Noel = Yılbaşı değildir. Noel(christmas) Hz. İsa'nın doğum günü olarak Hristiyan alemince kutlanan bir dini bayramdır. 25 Aralık'ta kutlanır. Hz. İsa'nın doğum günü bu tarih değildir aslında ancak Hristiyan alemi bu tarihte kutlanan Yule (pagan bayramı)'un kutlanmasını engelleyemediği için böyle bir bayram ortaya atar. Yeni yıl ise bildiğimiz yeni yıldır. Aradaki farkları bilelim ve doğru kullanalım. Bir tek eline sağlık demeden şap diye eleştiriye geçmişsiniz,doğru yada yanlış bu benim cahilliğim buraya yılbaşı dileklerimi sizlere iletmeye geldim noelin anlamını öğrenmeye değil.Herneyse size de mutlu yıllar. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
viva la vida Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2014 Güzel çalışma.. Nedir bu (nasıl çalışıldı), karakaleme pek benzemiyor... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tristiana Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2014 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2014 Güzel çalışma.. Nedir bu (nasıl çalışıldı), karakaleme pek benzemiyor... Farklı bir şey kullanmadım füzen,hb,7b birde hamur silgi.Benim telefonun mpikseli çok düşük o yüzden gölge yerde çekmek zorunda kalıyorum,(alışkanlık) sonra fark edilmeyecek kadar az derecede program ile rengi açıyorum o kadar. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.