Amoress Oluşturma zamanı: Temmuz 24, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Temmuz 24, 2007 Arkadas daha öncede dedigim gibi insanlarin yapamayacagi seyler yoktur, bazi dünya disi denen yapitlarida aslinda bizler (insanlar) tarafindan yapildiklarinida hep birlikte görecegiz. su anki insanoglu cok tembel, gecmisteki insanlarla kiyaslanamaz, herseyimiz neredeyse hazir olarak elimize geciyor, bu videoda bunun ispatidir, buyurun... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
brit Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 2007 açıkçası ben insanların tembelliinin teknolojinin gittikçe gelişmesine bağlıyorum.çünkü teknoloji insanlara herşeyin kolayını sunuo we bu yüzdende insanlar kolaya konmaya alıştıkları için beyinlerini üretkenliğe çalıştırmıolar.eskiden ne tw.,ne radyo,ne internet,ne gazete,dergi,alışweriş merkezleri ws.ws. bunların hiç biri yokmuş e oyalancak wakit geçirebilcek bişileride olmadıı için beyinlerini üretkenliğe çalıştırıp sürekli farklı şeyler keşfediolardı ama atık öle diil dewir deişdi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ensiferum13 Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 2007 ben suandaki teknolojiyi eskiye gore daha geride buluyorum...... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
brit Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 2007 ben suandaki teknolojiyi eskiye gore daha geride buluyorum...... neden peki Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ensiferum13 Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 2007 mayalar suan yaşasalardı neler yaparlardı tahmın bile edemiyorum:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
locked_puppet Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 2007 bencede neden ? zmndan ve güçten kazanç sağlanıyor tamam bi tembellik oluşuyor ona laf yok ama çok güsel şeylerde çıkıyor ortaya...video ya gelince güsel uğraş..araştırman için tşkrler Amoress Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
brit Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 2007 bende tahmin edemiorum:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
locked_puppet Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 2007 mayaların mısırlıların yaptıklarını insanlar bugün hala çözemiyor..onlar daha çok doğasal konularla aşmışlar olayı bizim zmnımızda ki teknoloji çok farklı yani konular çok değişik ve ikisini yaratanda beyin mayalar veya mısırlılar bi notebook veya internet diye bi buluş yapmazlardı diye düşünüyorum..ortamlar çok farklı ilgi alanları fln ama olabilirdide belli olmaz tabi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ensiferum13 Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 2007 ewet bir notebook veya pc yapmazlardı cunku buna gerek kalmazdı hicbir araca gerek kalmadan iletisim kurabılırlerdi:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
locked_puppet Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 2007 belki..daha iyi düşünüyorlardı demek..sonuç olarak biyolojik yapılar aynı ama Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ensiferum13 Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 2007 ewet..aslında suan konusmakta yanlıs belkide cok farklı olurdu varsaym işte:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
locked_puppet Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 2007 cümlen güsel olmus ya kafiyeli fln haklısın... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ensiferum13 Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 2007 sende:)....... bu arada konu icin tesekkurler amoress:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.