Jump to content

Dünya Dışı Denen Yapıtların İç Yüzü

Amoress

Önerilen Mesajlar

Arkadas daha öncede dedigim gibi insanlarin yapamayacagi seyler yoktur, bazi dünya disi denen yapitlarida aslinda bizler (insanlar)

tarafindan yapildiklarinida hep birlikte görecegiz. su anki insanoglu cok tembel, gecmisteki insanlarla kiyaslanamaz, herseyimiz neredeyse hazir olarak elimize geciyor, bu videoda bunun ispatidir, buyurun...

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

açıkçası ben insanların tembelliinin teknolojinin gittikçe gelişmesine bağlıyorum.çünkü teknoloji insanlara herşeyin kolayını sunuo we bu yüzdende insanlar kolaya konmaya alıştıkları için beyinlerini üretkenliğe çalıştırmıolar.eskiden ne tw.,ne radyo,ne internet,ne gazete,dergi,alışweriş merkezleri ws.ws. bunların hiç biri yokmuş e oyalancak wakit geçirebilcek bişileride olmadıı için beyinlerini üretkenliğe çalıştırıp sürekli farklı şeyler keşfediolardı ama atık öle diil dewir deişdi :confused:

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

mayaların mısırlıların yaptıklarını insanlar bugün hala çözemiyor..onlar daha çok doğasal konularla aşmışlar olayı bizim zmnımızda ki teknoloji çok farklı yani konular çok değişik ve ikisini yaratanda beyin ;) mayalar veya mısırlılar bi notebook veya internet diye bi buluş yapmazlardı diye düşünüyorum..ortamlar çok farklı ilgi alanları fln ama olabilirdide belli olmaz tabi :)

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...