ArpiA Oluşturma zamanı: Aralık 31, 2013 Paylaş Oluşturma zamanı: Aralık 31, 2013 Sevgili Gnoxis takımyıldızı sakinleri, Bu yılda iyisiyle kötüsüyle pek çok şey gördük geçirdik. Yeni bir yıla daha giriyoruz. Zamanı nasıl geçirdiğimizin yanında pek tabi takvimin bir önemi yok. Gülmenin eksik olmadığı, anların sonuna kadar tadını çıkardığınız, mutluluk, huzur ve sağlıklı nice yıllarda birlikte olacağımız güzel zamanlar diliyorum. konsantreniz, imajinasyonunuz, bilgeliğiniz yüksek olsun.. Sevgiler... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AurorA Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2013 2014 hepimize huzur, denge, mutluluk, bilgelik, sevgi taşısın. ... Yeni yılınız kutlu olsun Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
charles dexter ward Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2013 Mutlu yıllar herkese =) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
masal perisi Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2013 ah ne çabuk geçmiş günler 1 yıl önce dünyanın sonunu tartışıyorduk:p2013 cidden değişik bir yıldı..ölümler ,son olaylar vs..bakalım 2014 nasıl olucak..herkese mutluluk ve huzur getirmesi dileğiyle:cool: not:2013 ü sevmiştim özleyeceğim.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Topal Kırkayak Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2013 Anam Nilüfer de zamanının modasına uymuş. Aşırtman yaptırmış kendine.. Orjinalini ilk defa duyuyorum.. beğendim çok.. Yeni yıl hediyesi gibi bir şey oldu.. Herkes kasmadan yaşasın, huzurlu, mutlu olsun yeni yılda.. Şimdiden iyi ve eğlenceli yıllar : ) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Topal Kırkayak Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2013 Bu da benden herkese yeni yıl hediyesi.. Hazır fransızlardan aşırıyorken devam edelim : )) [video=youtube;KeP-bJFg1bQ] Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Siyah karlaR Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2013 Daha yaşanılabilir bir yıl olması dileğiyle, 7den 70e herkezin gözlerinden daha az yaş akması dileğiyle, Kimsenin kimseyi ezmediği herkezin hakkettiğini alması dileğiyle Mutlu yıllar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Jethro Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2013 Herkesin iyi dileklerine ulasmasini diliyorum. iyiki burada siz aydinlik insanlari taniyorum ve yine inaniyorum ki insanlar gercegi gorecek Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boogee Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2013 tüm site halkına mutlu yıllar dilerim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
serpentine Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2013 Bu yılım pek iyi geçmedi ama çok şey öğrendim ve değiştim. Şu an uyumamak için direten yeğenim Şubat'ta doğdu, yılın en güzel günüydü http://i.imgur.com/Lec2eBL.jpg Yılın şarkısı da bu olsun. M.F.Ö Bazen - YouTube Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Thyke00 Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2013 İyi votkalar dilerim bende bu yıldan Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tristiana Yanıtlama zamanı: Ocak 1, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 1, 2014 Bu yıl biraz beni umursarsa çok sevinirim,sevgiler 2014 abi. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.