Jump to content

Şifa vermek ve sonrası

Archnight

Önerilen Mesajlar

Uzun zamandır bunu kullanmaktayım ki bu ailemizde kullanılan bir yöntem anneannemin annesinden kalan yöntemleri uyguluyorum. Karşımda ki kişinin neresinde ağrı var anlayabiliyorum ama bunun için Sol elimi üzerine değinmeden elimle yaklaştırmam gerekiyor. Anneannem hep orada bir hançer var ve onu çıkarttıgını düşün derdi. Tıpkı öylede oluyor ama o kadar yorucu oluyor ki terapi bittiginde bende de yorgunluk ve bitkinlik oluyor. Terapiyi yapan elim hep Sol sağ elim ise bakır tas içinr koyulmuş suyun içinde olması gerekiyor. Kısacası biraz zahmetli.. Bu yorgunluk neden benim üzerime birikiyor onu bilen biri varsa kendi yöntemini anlatırsa sevinirim.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sayın enesrko bilmediğiniz konulara saçma sapan cevaplar vermeyin çünkü burada insanlar genel olarak yardım almak için soru soruyorlar. Bilmediğiniz konulara yazdığınız cevaplar da yanıltıcı nitelikte olduğu için bu hem kişiye hem de konuya saygısızlıktan öteye geçmiyor.

Soruya cevap verecek olursak, basitçe uyguladığınız şifa tekniği bioenerji bazlıdır. Yani şifayı kendi hayat enerjinizle yapıyorsunuz. Bu, şimdi değil ama ilerleyen yaşlarınızda sağlık problemlerine yol açacaktır. Tavsiyem geleneksel Reiki uyumlaması almanız. Bu sayede kendi enerjinizden daha güçlü bir enerji akışını, hem kendi enerjinizden vermeden, hem de kendinizi ve şifa verdiğiniz kişi veya olguları daha başarılı bir şekilde etkileyerek uygulamalarınızda kullanabilirsiniz.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Dediklerinizi deneyeceğim reiki ile şu ana kadar bir geçmişim yok lâkin başlamama da sebep olur çünkü az çok yatkınlığım var bioenerji sayesinde. Buarada çok basit bi bilgi vermek istiyorum eğer ki başınız çok ağrıyor sık sık sıkıntısını çekiyorsanız. İki elinizi soğuk su ile yıkayın ve sağ elinizi ensenize Sol elinizi alnınıza koyun eliniz hemen ısınır sa aynı uygulamayı tekrar yapın ağrının yaklaşık 5 dk içinde hafifledigini ve kayboldugunu göreceksiniz. (ilginiz için teşekkür ederim Hektor :) )

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Aynı sorun tarot seanslarında yorumlarken kendimi çok kaptırırsam eğer ki genelde kaptırıyorum bende de oluyor aşırı yorgunluk suratımın kızarması stres ve bunun gibi yan etkiler görüyorum sizce sorun yine bioenerji bazlımı ?

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Öncelikle konu tarot soru-cevap bölümüne ait, ama ben cevap vereyim. Sanırım taşınır mesajlar.

Tarotta kullandığımız enerji farklıdır. Psişik enerji dediğimiz ve yoğun olarak alın çakrayla alakalı bir enerji söz konusudur. Tarot veya benzer kehanet yöntemleri ile uğraşan kişilerin, üç seans fazlasından kaçınmaları, her bakımdan sonra muhakkak çakra dengeleme yapmaları, basit tarzda bir arinma ritueli gerçekleştirmeleri ve keyfe keder bakımlardan uzak durmaları gerekmektedir. Bakın, dikkat ettiyseniz üçüncü gözünüzü geliştirin demiyorum, çünkü kehanet yöntemleri zaten bunu yerine getirir. Siz sadece çakra dengelemeye odaklanmalısınız. Hiç birşey yapamıyorsanız ılık bir duş alın. Su arındırıcı ve dengeleyicidir.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Evet biz şifa verirkende su nötr oldugundan dolayı su kullanıyoruz anneannem su bulamazsan bir elin yere topraga muhakkak deysin derdi. Bazı dinlere göre de gusül abdesti alınmasın sebebi de hem temizlik hemde vücut cinsellik ilişki sonrası agresif yada pasif moda geçiyor onu su ile nötrleştirmek ve sakinlemek içindir.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hançer ya da iğne herneyse onu çıkardıktan sonra saflaştırma yapmayı deneyin.

Hançer ya da iğnenin etrafndaki kara enerjinin beyaz enerji ile çarpışıp yeşil enerji oluşturduğunu düşünün ve bu enerjinin yanınzdaki ile beraber sizide iyileştirdiğini hissedin.

Umarm işinize yarar.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hançer ya da iğne herneyse onu çıkardıktan sonra saflaştırma yapmayı deneyin.

Hançer ya da iğnenin etrafndaki kara enerjinin beyaz enerji ile çarpışıp yeşil enerji oluşturduğunu düşünün ve bu enerjinin yanınzdaki ile beraber sizide iyileştirdiğini hissedin.

Umarm işinize yarar.

Şu ana kadar yeşil pembe Mor mavi hiçbir renk görmüşlüğüm yok bu konuda imajine ederken sadece varsayım ile düşünmekte yetmiyor. Kişinin Agrıyan bölgesini zaten ısısını hissederek algılayabiliyorum. Ve kendi yöntemlerimle kişiyi iyi edebiliyorum. Fakat olay sizin dediğiniz surete zuhur etmiyor sadece o kişi iyileşiyor ve agrısı spazmı bana geçiyor. Suya yada topraga tam bir iletkenlik sağlayamıyorum nedense. Ama bakalım reiki ile ilgileniyorum öneri aldım Hektor dan sağolsun bir gelişme olacak mı onu da deneyimle anlatacagım. Yorumunuz içinde teşekkür ederim

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...