nihtwish Oluşturma zamanı: Eylül 6, 2006 Paylaş Oluşturma zamanı: Eylül 6, 2006 evet arkadaslar daha once telekınezı hakkında bıras bılgı vermıstım sımdı bu muhtesen olayı gerceklestırebılen bır kac arkadasın vıdeolarını ızlıyeceksınız... telekınezı1 telekınezı2 telekınezı3 eger telekınezı dıye bıseye ınanmıyorsanız sırf boylebısey yoktur dıyerek fake demeyın... teknıgını bıldıkten ve azım ettıkten sonra hersey mumkundur... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vhercle Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2006 bence bunlar elektrikle ilgili sağol paylaşım için nihtwish Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nihtwish Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2006 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2006 yorumun ıcın tesekkurler nedense bı cok kısı geyık dısındakı konulara pek yorum yazmıo onun ıcın tekrar tesekkurler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vhercle Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2006 ara sıra bende deniyorum bööle şeyleri ama pek olmuyo galiba yapabilen varsa yazsın Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Eftalya Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2006 benim bu sanata ilgim bir hayli fazla,elinde bunun gibi daha detaylı görüntüler varsa paylaş lütfen, emeğin için teşekkür ederiz.. vhercle,bende deniyorum ama bir gün başarıcam geçenler de iş yerinin yanındaki çay ocağından bize çay gelir,bende aldım kaşıkları okşa allah okşa,bir türlü eğilmedi ama çaycı kaşıkları görünce bir hayli sevinmiştir.okşaya okşaya parlattım saplarını çünküm.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nora Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2006 Bir ara kafayı takmıştım bende sonra ara verdim illaki bigün yapacağım Eftalya kaşıkla başlama bana kalırsa daha hafif şeyler dene bakalım sonuç ne olacak? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Eftalya Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2006 ALINTI(Nora @ 6 09 2006, 22:56 ) 9219[/snapback] Bir ara kafayı takmıştım bende sonra ara verdim illaki bigün yapacağım Eftalya kaşıkla başlama bana kalırsa daha hafif şeyler dene bakalım sonuç ne olacak? [/b] hafiften kastın ne kıss nora dur ben sapanı kapayım bi kuş vurayım,sonaa tüylerini yolayım uçarayım bakalım olacakmı.başka hafifi ne olaki. adamlara baksana tv kumandasını çeviriyo.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nora Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2006 O adamları boşver sen Büyüyünce yapacaz onları Kağıt ile dene birde bissürü seyrettim hep pipet çeviriyolar. Öyle dene. GElişmelerden haberdar et Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Eftalya Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2006 büyüyüncemi benmi,yeteri kadar büyüdüğümü düşünürdüm hep ama ben şey hık mık Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
bolsoru Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2006 Yaa kaç gündür yapıom ama yıq yoq telekinize hatları bozuk galiba bana yolamadılar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vhercle Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2006 avatarın ufak gösteriyo yazılarında olgun ama küçük şirin birini anımsatıyo insana daha büyüyücen tabi daha ufaksın Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Eftalya Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2006 ALINTI(vhercle @ 6 09 2006, 23:24 ) 9237[/snapback] avatarın ufak gösteriyo yazılarında olgun ama küçük şirin birini anımsatıyo insana daha büyüyücen tabi daha ufaksın [/b] ufağım dimi abi sağ olasın moral geldi sağdan sağdan Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vhercle Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2006 anaaaaaaa bende tecrübeli olmuşum bak sevindim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nora Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2006 Hadi hadi insan hissettiği yaştadır Bi beş sene sonra da büyümemiş olucam Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vhercle Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2006 ben daha çocuğum yaw ne büyümesi ben büyümiicem Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nihtwish Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2006 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2006 ALINTI(Nora @ 6 09 2006, 22:56 ) 9219[/snapback] Bir ara kafayı takmıştım bende sonra ara verdim illaki bigün yapacağım Eftalya kaşıkla başlama bana kalırsa daha hafif şeyler dene bakalım sonuç ne olacak? [/b] burada yanılıyorsunuz arkadaslar fızıksel anlamdakı hıc bı boyutu dusunmeyın agırmıs hafıfmıs uzun yada kısa hıc onemlı deıl ayrıca kasık bukmeyı basaranlar kasık bukmenın dıgerlerınden kolay oldugunu soylerler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Firdevs Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2006 ya matrix de de yapıo ya. çok hoşuma gidio. bende yapmak istiorum... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nora Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2006 Konsantrasyon işi aslında. Onu çok iyi kurabilmek gerekiyor.Bense hiç beceremiyorum dağılıyor hemen kafam.Odaklanmak lazım. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nihtwish Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2006 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2006 bıde soyle bısey var arkadaslar bu bır enerjı ısı olduguna ve bızımde belırlı sevıyelerde enerjımız olduguna gore durmadan denenmesı daha ıyı sonuc vermez enerjınızı toplayın kendınızı daha ıyı hıssedın ve deneyın ... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vhercle Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2006 onu elinle tuttuğunda elinle tuttuğunu biliyorsun önemli olan onu elinle tutmadığında aklınla tuttuğunu ve aklının da elin gibi onu bükebileceğini bilme Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nihtwish Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2006 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2006 bravo vhercle tam olarak dusunmenız gereken bu kasıgı tuttugunuzda onu akıskan herturlu sekıle gırebılecek bıseymıs gıbı dusunun abı kasık yaaa nasıl bukulsun dıe trıbe gırmeyın Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vhercle Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2006 ilk defa duydum nora bence önemli şey dikkati verip onun normal bi kaşık gibi olmadığını ve nihtwisin söölediği gibi herşekle girebileceğini düşünerek odaklanmak ve daha sonra rahatlamak Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nihtwish Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2006 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2006 egre ruyanda kasıgı buktugunu gorduysen uyanınca hemen denıyecekmıssın bende boyle duymustum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cancanan Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2006 arkadaşlar bi arada ben iyice kafayı takmıştım buna. bir akşam kapıya odaklanmış açılacak diye kendimi kaptırmış bakıyorum. nasıl oldu anlamadım ve kapı açıldı. ama tekrar yapamıyorum. yoksa diğerlerimi geldi de kapıyı açtı o zaman diye de düşünüp duruyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
DoLoreSS Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2006 videoları izledim çok etkilendim ya nasıl yapıyolar kesin konsantre işi belli ama o elektriği o dikati nasıl yapabiliyolar biri bana anlatsın Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.