RedJohn Oluşturma zamanı: Ocak 3, 2014 Paylaş Oluşturma zamanı: Ocak 3, 2014 Öncellikler herkese merhabalar..Yılbaşı gecesi arkadaş ortamında,mahallemizin tepesinde içiyorduk bir yandan da laflıyorduk.Konular döndü dolaştı paranormal olaylara geldi..Bir arkadaşım bana şöyle bir bilgide bulundu;Sarhoş olunca cinleri görebilme ihtimalimiz varmış. dedi..Ben tabi ki o gün oralı bile olmadım fakat bu gece bu konu aklımı karıştırdı.Ben de üstadlara sormaya karar verdim.Sizce nedir,ne değildir,var mıdır böyle bir olay..Şimdiden Teşekkür ediyorum.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sirius Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2014 Sarhoş olunca önünü göremeyen adam varlıkları mı görecek... Tabi ki yok böyle bir şey. tam tersine sarhoşluk derecesinde bir alkol alımı kişinin ruhsal algılarını da bozar bu yüzden çok içkiliyken çalışma yapılmaz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
RedJohn Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2014 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2014 Teşekkür ediyorum.Benim düşüncem de bu yöndeydi fakat sarhoşluk anında herhangi bir halüsinasyon görme durumunda olabilir diye düşünüyordum,iyi geceler.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tristiana Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2014 Transa geçmek için ot kullanıldığını duymuştum ne kadar doğrudur bilemem denemedim ama alkol alarak cin değil daha saçma şeyler göreceğinizi garantilerim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
undercod Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2014 japon mitolojisinde bir bardak içkide bulunan az alkolü bile içseniz görebileceğiniz bir varlık duymuştum. Kendi düşüncem alkol onları görmenize engel değil tabi çok içerseniz hiçbirşey göremeyebilirsiniz. Alkol alımından sonra birşeyler görüyorsanız halüsinasyon olma ihtimali fazladır. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
viva la vida Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2014 Transa geçmek için ot kullanıldığını duymuştum ne kadar doğrudur bilemem denemedim ama alkol alarak cin değil daha saçma şeyler göreceğinizi garantilerim. Bahsettiğiniz ot günlük otuydu sanırım... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2014 yeterince uslu bir çocuk olursak şirinleri bile görebiliriz .. KONU KİLİT !!! Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar