Tristiana Oluşturma zamanı: Ocak 5, 2014 Paylaş Oluşturma zamanı: Ocak 5, 2014 Geçenlerde kız arkadaşımla çizdiğimiz ve sonra benim photoshop ile birleştirdiğim bir resmi sizlerle paylaşmak istedim.Shaiya oynayan bilir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tristiana Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2014 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2014 Kimse bakmamış bile. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
serpentine Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2014 Güzel çizimler olmuş iki sevgili çizmek de eğlencelidir Karakteri hiç bilmiyorum, elfler falan mı var oyunda? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tristiana Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2014 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2014 Teşekkürler yorum için,oyunda paganlar var kahinler var savaşçılar var ne arasan var.Ayrıca sevgilim değil,yalnızım ben. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
lenalee Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2014 çok iyisin bu işte Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
komuro Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2014 bi an hem oyun oynayan hem resim cizebilen bir kiz hayal etmistim ki hemen gecti :/ hobi olarak ciziyor ssnirssm Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
numeroloji Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2014 Güzel olmuş Kaçırma bence kızı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tristiana Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2014 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2014 Dostum kızlarla ilgilenmiyorum. Ayrıca teşekkürler. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Diens Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2015 çizdiğiniz resimler güzel, bunları photoshopla birleştirme fikri daha güzel Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.