Godwine Oluşturma zamanı: Ocak 5, 2014 Paylaş Oluşturma zamanı: Ocak 5, 2014 Bunun ilginç yanı aynı yerde fotoğraf çekildik (bahsettiğim yer iç mekan).Onun fotoğafında orblar var benimkinde yok.Daha sonra bir arabadaydık yine onu çektiğimde orblar gördüm.Hemen ben de denedim ben de yoktu.Aynı gün çekilmiş,aynı arkadaşımın annesinin fotoğrafında da orblar olduğu dikkatimi çekti.Yani bu durumda orblar kişilere bağlanmış,mekana değil.Bu doğru mu.Annesininle kendisinde aynı gün olması tesadüf olabilir mi? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
numeroloji Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2014 fotoğrafı siteye koyabilirmisiniz? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
apocalypse Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2014 Orblar benim çektiğim fotolarda da çok oluyor ve bence hem kişi ile hem de mekan ile alakalı. Kişi kendini iyi hissettiği bir mekandayken orblar fotolarda görünüyor diye düşünüyorum. Ben ne zaman hoşuma giden bir mekanda foto çeksem orb görünüyor fotolarda. O sıradaki hislerim ne kadar yoğunsa o kadar çok sayıda görünüyor. Ama buna rağmen orbların varlığına kesin gözüyle bakmıyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
lamrona Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2014 ben daha önce fotoğraflarımda orb görmedim bence kişiye bağlı. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mira6472 Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2014 ben de yurtdışı gezisinde gece manzarası çekecektim ve fotoğrafı çektikten sonra ekranın tamamen orblarla kaplı olduğunu gördüm tabi o zaman orb ne demek bilmiyordum sisten sanmıştım ama arkadaşımın çektiği fotoğrafta yoktu bir hayli de korkmuştum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
serpentine Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2014 Orb sandığınız şeyler muhtemelen optik bir olay. Gece fotoğraflarında çok sık olur. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hakanios Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2014 Tahmin ediyorum ki fotoğraf makinelerinin camı kirlenmiştir fotoğraflara dikkatli bak... Yani senin fotoğraflarında olmaması ilginç değil mi? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
numeroloji Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2014 fotoğrafı siteye koymanızı merakla bekliyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
omokage Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2014 bi an arkadaşımın fotorağfında orklar var diye okudum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sheger Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2014 ORB dediğimiz şey nedir biri açıklasın google fotoğraflarında baktım fakat küre gibi hafif saydam şeyler çıktı anlayamadım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Balcan Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2014 Bence kişiye değilde çektiğiniz kameranın merceğine, optiğine bağlı bir durum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Godwine Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2014 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2014 Kesinlikle optiğe bağlı değil arkadaşlar.O gün 250'ye yakın fotoğraf çektik.Arkadaşımı çektiğim fotoğraflar 1,5 saat araylaydı.Yani öyle bir ihtimal yok bence. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MrMagic Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2014 Çok alakasız bir konuda orblardan bahsedilmişti ve birisi orbların fotoğrafı çeken kişilerin profesyonelliğine bağlı olarak göründüğünü yazmıştı muhtemelen onunla alakalıdır. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
patchnora Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2014 orb bunun gibi bir şey mi? yoksa bu sadece bir ışık oyunu mu? http://i.hizliresim.com/Kl02OX.jpg Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
addicted Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2014 Orbları yapmak için program kullanıyorlar, öyleleri dolu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Northice Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2014 Kesinlikle optiğe bağlı değil arkadaşlar.O gün 250'ye yakın fotoğraf çektik.Arkadaşımı çektiğim fotoğraflar 1,5 saat araylaydı.Yani öyle bir ihtimal yok bence. Arkadaşım, 1000 tane de fotoğraf çeksen, lensinde bir sıkıntı varsa 100'de birinde, 10'da birinde veya 250'birinde ya daa her bir fotoğrafta çıkar bu orb dediğin olay. Garantiye ver makinanı sen en temizi. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Balcan Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2014 Kesinlikle optiğe bağlı değil arkadaşlar.O gün 250'ye yakın fotoğraf çektik.Arkadaşımı çektiğim fotoğraflar 1,5 saat araylaydı.Yani öyle bir ihtimal yok bence. Hocam çok basit bir test yapabilirsiniz siz kendi makinanızı arkadaşınıza arkadaşınızda size versin birde öyle fotoğraf çekmeye başlayın bir bakarsınız artık orblar sizin etrafınızda çıkmaya başlamış belli mi olur Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
elify Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2014 o bende de oluyo birçok fotomda görüldü :S Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
perhaps Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2014 orblari kendi gozunuzlede gorebilirsiniz ..enerji seviyesince degisiyorlar sanirim .karanlik fonda los isikta hareket halindeki insanlarin mutluluk cosku hislerine gore daha cok gorunduklerini gozlemledim.bazilari kucuk simler gibi bazilari bilyenin 1/4u kadar parlak hayranlik uyandiran kesinlikle izlenilesi seyler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
PatavatsiZ Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2014 bi an arkadaşımın fotorağfında orklar var diye okudum Birinin çıkıp ta bunu böyle anlayacağını umut ederken senin yazdığını görünce çok mutlu oldum, Yalnız değilsin :) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
amonhera Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2014 Fotografı cekerken makineyi sola kaydırmıssınız bu yuzden ısıklar sekil cıkmıs. Ayın goruntusunden anlayabilirsin. Ellerinde titreme var..yani ısık oyunu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
lenalee Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2015 Biri orblar ne diye sormuş sanırsam eminim siteye bakarsan orblarla ilgili çok konu var. Kuzenimde benle okurken ork mu bari sor legolas ta ordamıymış diye sordu. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
GOZ Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2015 Fotoğraflardaki orblar çoğu zaman toz ya da nemin etrafındaki ışık halkasıdır. Bazen gördükleriniz lens ışığıdır; ışık yansıması ve kameradaki sayısız lensin ışığı kırmasıdır. Ancak bazı parlayan ışık topları vardır, ışık üretirler. Bu orblar çok ilginçtir ve çok ender görülürler. Eğer orb, kendi ışığını üretiyorsa ve etrafındaki alanı aydınlatıyorsa bu sadece tozdur ya da nemdir diyemeyiz. Paranormal araştırmacı Nick Groff'ın kitabından alıntıdır. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.