sheger Oluşturma zamanı: Ocak 9, 2014 Paylaş Oluşturma zamanı: Ocak 9, 2014 Bazen rüyada gördüğüm şeyleri yaşıyorum yani birkaçyıl önce gördüğüm kısa vizyonlar kısacası. o gördüğüm vizyonları yaşayınca bir soğukluk hissediyor gibiyim yada ona benzer değişik bir his sizce bu dejavumu yoksa durugörü falanmı? Ve neden o şekilde değişik bir hisse kapılıyorum? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
enkinin babasi Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2014 dejavu denilen şey beynin sağ ve sol lobları arasındaki veri aktarımı sırasında yaşanan teknik aksaklık. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sheger Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2014 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2014 Sağol yani Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
numeroloji Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2014 dejavu bir olayı daha önce yaşadığımızı hissetmektir.Bu olayın genelde 2 sebebi olur insan rüyasında o olayı görür ama uyandığında rüyasını unutur o rüyasında gördüğünü yaşayınca bu hisse kapılır, ikinicisinde ise basit yaşam tarzı sebep olur yemek ye işe git uyu sürekli insanlar bunlara alışınca dejavu hissi yaşar.Siz galiba haberci rüyalar görüyorsunuz rehber varlık felanda aratırın biraz Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sheger Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2014 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2014 Dediğinin 2 sinide yaşıyorum yani pek dışarı çıkmıyor hatta hiç sadece markete falan gidiyorum =D 2 dediğinde var kısacası rehber varlık falan evde yalnızım korkutma beni =D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
numeroloji Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2014 özeline bak dostum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sheger Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2014 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2014 Baktım =DD Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
patchnora Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2014 bir bilinçaltımızdan dolayı gördüğümüz rüyalar varmış bir de sahici rüyalar bunlarsa rüyanda ne gördüysen aynısı geçekte de oluyormuş numerolojinin dediği gibi haberci rüyalar ama bunlar çok nadir kişiler tarafından görülüyormuş onlardan olabildiysen çok şanslısın bence Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
numeroloji Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2014 bir bilinçaltımızdan dolayı gördüğümüz rüyalar varmış bir de sahici rüyalar bunlarsa rüyanda ne gördüysen aynısı geçekte de oluyormuş numerolojinin dediği gibi haberci rüyalar ama bunlar çok nadir kişiler tarafından görülüyormuş onlardan olabildiysen çok şanslısın bence Güzel yorumun için teşekkür ederim dostum birde bazı insanlarda doğuştan bulunur ama çeşitli meditasyonlarla felan bu yetenek geliştirilebilir.Mesela ben müslümanım ve bunun için ya habir ismine kanal olabilirim yada başka dinden olan birisi bunun için mantra okuyabilir veya meditasyon yapabilir.Ayriyeten doğruluğunu pek bilmiyorum ama melek terapisi ile uğraşan bazı insanlarda haberci rüyalar görebilirmiş.Melek terapisiyle bir süre uğraştım ve bende şu yetenek gelişti bir işe başlamadan önce içime bir his doğuyordu eğerki o his kötü ise ve o işe devam edersem mutlaka başıma bir bela geliyordu... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
patchnora Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2014 melek terapisi.. daha önce hiç duymamıştım merak ettim ne olduğunu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
numeroloji Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2014 melek terapisi.. daha önce hiç duymamıştım merak ettim ne olduğunu melek terapisi meleklerle dost olma, onların sevgisine kanal olma ve onlarla iletişime geçme çabasıdır....Tavsiyem uğraşacaksanız Beki İkala Erikliden uzak durun..Bu terapilerde zaten biz kötülük yapmayarak, iyi bir insan olmaya çalışarak ve çeşitli olumlamalar yaparak melek enerjisine girmiş oluyoruz...Bu benim melek terapisi hakkımdaki fikrimdir.Türkiyedeki hiçbir terapiste güvenmeyiniz(bunu tüm kalbimle söylüyorum)Hçkimse sizin meleklerle iletişime geçmenize aracı olamaz ama türkiyede bunlar var ve saati 2 bin dolar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Godwine Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2014 Durugörü olması muhtemel değil mi? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sheger Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2014 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2014 Durugörü olması muhtemel değil mi? Bilmiyorum bende anlamaya çalışıyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mrs_Echelon Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2014 Bazen rüyada gördüğüm şeyleri yaşıyorum yani birkaçyıl önce gördüğüm kısa vizyonlar kısacası. o gördüğüm vizyonları yaşayınca bir soğukluk hissediyor gibiyim yada ona benzer değişik bir his sizce bu dejavumu yoksa durugörü falanmı? Ve neden o şekilde değişik bir hisse kapılıyorum? Rüyada gördüğüm şeyleri yaşıyorum demişsin. Rüyada gördüğünü hatırladığına göre dejavu olamaz. Ki dejavu çok farklı bir şey. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sheger Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2014 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2014 Rüyada gördüğüm şeyleri yaşıyorum demişsin. Rüyada gördüğünü hatırladığına göre dejavu olamaz. Ki dejavu çok farklı bir şey. Ne olabilir peki Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mrs_Echelon Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2014 En mantıklısı durugörü. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sheger Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2014 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2014 En mantıklısı durugörü. Sağol bir bakarım durugorü bölümüne Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.