darqrose Oluşturma zamanı: Ocak 9, 2014 Paylaş Oluşturma zamanı: Ocak 9, 2014 Forumda rüyadan astrale geçmeyle ilgili paylaşımlar var ama bunun mümkünlüğünü yaşadım zihnimin bir özelliği vardır kötü olayları yaşanmamış gibi yada çok eskide kalmış gibi gömer. Bunuda şuan hatırlamayacağım kadar geriye atmış ama önemli detaylar hala aklımda rüyadan uyanıyorum odanın içindeyim odaya azda olsa ışık girmesi lazım ama heralde astralde farklı oluyor ışık bir maddedir bende madde boyutunda değilim diye düşünüyorum. Herşey biraz bulanık uyuyan bi ben olduğum için dışsesleri dinliyorum uyanmak için yatağa giriyorum bedenimin yatış pozisyonunu algılıyorum oracıkta dönüyorum neden uyanamadım diyorum hani isteyince hemen uyanıyorduk diye düşünüyorum. Bi iki dönüyorum kendimi düşünüyorum ve ellerimi ayaklarımı hissediyorum birkaç saniye sonrada tamamen uyanmış oldum. Esen anlattı bu konularda hiç bilgisi yok ve o bana bunu anlatınca deli gibi Esen astrale çıkmışsın!! diye çoşkulu bi cümle ettim. Sonra anlattım ne olduğunu. Çocuklar ders çalışırlarken biraz kestirmek istemiş. Sonra kendini yatakta görmüş iki adamda başında dikiliyormuş dehşetle onları izlemiş adamın birinin eli onun başındaymış. Sonra adamlar çocukların yanına gitmişler sonra annelik iç güdüsü ile adamlara saldırmaya çalışmış ve uyanmış. Ve bu olayı iki kere yaşadığını söylüyor. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sheger Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2014 Bilinçsiz diyorsun çok garip konuyu biraz daha açarsan sevinirim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
darqrose Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2014 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2014 bilinçsiz yani istemeden astrala çıkma psişik insanlarda görülen birşey... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sheger Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2014 Bilinçsizin anlamını biliyoruz herhalde sana konuyu biraz açarmısın demiştim ama neyse Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
miko1634 Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2014 Işık madde değildir... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2014 size ve benzer soruyu soran diğer arkadaşlara buradan cevap vereyim .Birebir anlatabildiğiniz küçük ayrıntıları çok net hatırlayabildiğiniz deneyimlerin hiç biri ASTRAL PROJEKSİYON değil . Daha çıkış aşamasını zorla gerçekleştirip çıkmadan kasılan yada 1 saniyeliğine çıkıp tekrar maddesel boyuta dönen ( ki sebeplerini yazmaktan ben yoruldum ) kişilerin astral deneyimde kendi kendilerine sorular sorması cevaplaması vs imkansız .. bu yüzden yaşadığınız deneyim de ne yazık ki astral değil . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.