fsmsb Oluşturma zamanı: Ocak 10, 2014 Paylaş Oluşturma zamanı: Ocak 10, 2014 Ya bazen paranoyak mıyım şüpheleniyorum.Arkadaşlar yardım edin kendimi yiyip bitiricem yoksa ben.Ya şimdi ben olayları kafama çok takan ve kafamda kuran biriyim ve bu özelliğim gün geçtikçe artıyor.İnternette de kafasında kurduğu şeyler olan insanların yorumlarını okudum bi ara.Sonra çekim yasasına merak sardım.Ben de yaklaşık 13 gündür kafamda bi olayı kuruyorum "şöyle olursa ya şöyle olursa ya" diye.Şimdi de çekim yasası bana işledi de korktuğum başıma gelecek mi diye korkuyorum.Ne yapıcam ben?Kendimi paraladım artık ya yardım edin lütfen Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sirius Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2014 İşte bu korkular "iste olsun" "dile gelsin" "yaptım olacak" tarzı spiritüalizmin pazarlanmasından kaynaklanan şeyler... Öyle bir şey yok. her düşündüğünüz her istediğiniz her aklınızdan geçen olsaydı, Dünya'da ki insan sayısı göz önüne alındığından inanılmaz derecede kaos yaşanırdı. İstemekle zınk diye olmaz, Dünya'nın, Evren'in bir enerjisel işleyişi ve prensibi var. Hayatınıza bir şeyleri çekmek ve yaratım için sağlam bir irade, güçlü istek, imgelemelerle yapılan ciddi çalışmalar kısacası o düşünce enerjisinin "yoğunlaştırılması" ve "yönlendirilmesi" gerekiyor. O yüzden her düşündüğünüz gerçekleşmez. Bunu ışığa benzetebilirsiniz. Lambayı açtığınızda ışık etrafa yayılır, enerjinin doğasıdır bu yani termodinamikte ki entropi yasası herşey düzensizliğe gider. Bu düzensizliği düzenli hale getirmek için ekstra bir kuvvet-güç uygulamanız gerekir. Aynı örneğe gelirsek ışığı bir noktaya çeşitli araçlarla odaklarsanız ışığın gücü ve şiddeti artar. Bir enerji formu olarak düşünce de böyledir, beyinden yayıldığı gibi dağılır ve etkisiz bir şekilde git gide zayıflar. O enerjinin bir tesir yaratması için ancak sizin konsantrasyonla o enerjiyi bir noktaya odaklamanız ve yönlendirmeniz gerekir... O yüzden her istediğinizde olmaz. Panik yapmayın, zihninizi rahat bırakın. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Northice Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2014 İşte bu korkular "iste olsun" "dile gelsin" "yaptım olacak" tarzı spiritüalizmin pazarlanmasından kaynaklanan şeyler... Öyle bir şey yok. her düşündüğünüz her istediğiniz her aklınızdan geçen olsaydı, Dünya'da ki insan sayısı göz önüne alındığından inanılmaz derecede kaos yaşanırdı. İstemekle zınk diye olmaz, Dünya'nın, Evren'in bir enerjisel işleyişi ve prensibi var. Hayatınıza bir şeyleri çekmek ve yaratım için sağlam bir irade, güçlü istek, imgelemelerle yapılan ciddi çalışmalar kısacası o düşünce enerjisinin "yoğunlaştırılması" ve "yönlendirilmesi" gerekiyor. O yüzden her düşündüğünüz gerçekleşmez. Bunu ışığa benzetebilirsiniz. Lambayı açtığınızda ışık etrafa yayılır, enerjinin doğasıdır bu yani termodinamikte ki entropi yasası herşey düzensizliğe gider. Bu düzensizliği düzenli hale getirmek için ekstra bir kuvvet-güç uygulamanız gerekir. Aynı örneğe gelirsek ışığı bir noktaya çeşitli araçlarla odaklarsanız ışığın gücü ve şiddeti artar. Bir enerji formu olarak düşünce de böyledir, beyinden yayıldığı gibi dağılır ve etkisiz bir şekilde git gide zayıflar. O enerjinin bir tesir yaratması için ancak sizin konsantrasyonla o enerjiyi bir noktaya odaklamanız ve yönlendirmeniz gerekir... O yüzden her istediğinizde olmaz. Panik yapmayın, zihninizi rahat bırakın. Bundan daha iyi açıklanamazdı cidden Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
eyup sabri tuncer Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2014 İşte bu korkular "iste olsun" "dile gelsin" "yaptım olacak" tarzı spiritüalizmin pazarlanmasından kaynaklanan şeyler... Öyle bir şey yok. her düşündüğünüz her istediğiniz her aklınızdan geçen olsaydı, Dünya'da ki insan sayısı göz önüne alındığından inanılmaz derecede kaos yaşanırdı. İstemekle zınk diye olmaz, Dünya'nın, Evren'in bir enerjisel işleyişi ve prensibi var. Hayatınıza bir şeyleri çekmek ve yaratım için sağlam bir irade, güçlü istek, imgelemelerle yapılan ciddi çalışmalar kısacası o düşünce enerjisinin "yoğunlaştırılması" ve "yönlendirilmesi" gerekiyor. O yüzden her düşündüğünüz gerçekleşmez. Bunu ışığa benzetebilirsiniz. Lambayı açtığınızda ışık etrafa yayılır, enerjinin doğasıdır bu yani termodinamikte ki entropi yasası herşey düzensizliğe gider. Bu düzensizliği düzenli hale getirmek için ekstra bir kuvvet-güç uygulamanız gerekir. Aynı örneğe gelirsek ışığı bir noktaya çeşitli araçlarla odaklarsanız ışığın gücü ve şiddeti artar. Bir enerji formu olarak düşünce de böyledir, beyinden yayıldığı gibi dağılır ve etkisiz bir şekilde git gide zayıflar. O enerjinin bir tesir yaratması için ancak sizin konsantrasyonla o enerjiyi bir noktaya odaklamanız ve yönlendirmeniz gerekir... O yüzden her istediğinizde olmaz. Panik yapmayın, zihninizi rahat bırakın. Elbette her şeyin bir çalışma prensibi olduğu gibi bu konuda da bir prensip mevcut ancak bu prensibi siz mi yönetiyorsunuz? Ben mi yönetiyorum? Bu prensibi yönetmeyen kimse nereden bilebilir ne kadar düşünce gücüyle hangi olayın olacağını? Yazınızda kısmen doğruluk olsa da baştan aşağı bir mantık hatası var. Çekim yasası olayını bu kadar küçümsememenizi dilerim. Elbette bu olayı pazarlayanların söylediği kadar ucuz değil bu olay. Sizin söylediğiniz kadar da basit değil. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
eyup sabri tuncer Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2014 Ya bazen paranoyak mıyım şüpheleniyorum.Arkadaşlar yardım edin kendimi yiyip bitiricem yoksa ben.Ya şimdi ben olayları kafama çok takan ve kafamda kuran biriyim ve bu özelliğim gün geçtikçe artıyor.İnternette de kafasında kurduğu şeyler olan insanların yorumlarını okudum bi ara.Sonra çekim yasasına merak sardım.Ben de yaklaşık 13 gündür kafamda bi olayı kuruyorum "şöyle olursa ya şöyle olursa ya" diye.Şimdi de çekim yasası bana işledi de korktuğum başıma gelecek mi diye korkuyorum.Ne yapıcam ben?Kendimi paraladım artık ya yardım edin lütfen Madem böyle bir güce sahip olduğunun farkındasın, o zaman buna yönelik olumlu çalışmalar yapabilirsin. Kafaya taktığın şeylerden de kurtulabilirsin. Bir de bu yolu dene. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Northice Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2014 Elbette her şeyin bir çalışma prensibi olduğu gibi bu konuda da bir prensip mevcut ancak bu prensibi siz mi yönetiyorsunuz? Ben mi yönetiyorum? Bu prensibi yönetmeyen kimse nereden bilebilir ne kadar düşünce gücüyle hangi olayın olacağını? Yazınızda kısmen doğruluk olsa da baştan aşağı bir mantık hatası var. Çekim yasası olayını bu kadar küçümsememenizi dilerim. Elbette bu olayı pazarlayanların söylediği kadar ucuz değil bu olay. Sizin söylediğiniz kadar da basit değil. Sirius'un yazdıklarından zerre kadar bir şey anlamadığını, anlıyorum sevgili arkadaşım Sirius burada basite almıyor, sistemin işleyişini güzel bir örnekle belirtiyor.. Ayrıca; Madem böyle bir güce sahip olduğunun farkındasın, o zaman buna yönelik olumlu çalışmalar yapabilirsin. Kafaya taktığın şeylerden de kurtulabilirsin. Bir de bu yolu dene. Bu da özel bir güç değil, sadece arkadaşımızın aura titreşimi belki senden benden biraz daha fazladır. Hassasiyet meselesi yani. Ama çalışma olarak yine izlenecek yolun örneği, sirius'un verdiği örnektir-Tekrar belirtmek gerekilirse- Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
codzombi Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2014 Çekim yasasının o kadar kolay işlemesi kişinin maneviyatı ve enerjisi ile doğru orantılı . Evliya değiliz ki , bir şeyi isteyeceğiz o da gerçekleşecek.The secret kitabında sürekli çekim yasasından bahsediyor, fazla abartıldığını düşünüyorum . madem o kadar istemekle olsaydı , orda burda "istemenin gücü " ilgili seminerler veren kişilerin çok zengin olması gerekirdi, istedikleri herşeyin gerçekleşmesi gerekirdi . Bunun yanında farkındalık ile ilgili seminerler eğitimler veren şahıslar da 40 yılda üstadın yaptığını adamlar 2 yılda yaparak farkındalığı yakalamışlar . Bunun gibi komik örnekler çok. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hektor Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2014 Elbette her şeyin bir çalışma prensibi olduğu gibi bu konuda da bir prensip mevcut ancak bu prensibi siz mi yönetiyorsunuz? Ben mi yönetiyorum? Bu prensibi yönetmeyen kimse nereden bilebilir ne kadar düşünce gücüyle hangi olayın olacağını? Yazınızda kısmen doğruluk olsa da baştan aşağı bir mantık hatası var. Çekim yasası olayını bu kadar küçümsememenizi dilerim. Elbette bu olayı pazarlayanların söylediği kadar ucuz değil bu olay. Sizin söylediğiniz kadar da basit değil. "Basit" olarak algılanan ya da aktarılan bir şey yok zaten. Anlatılmaya çalışılan şey; her düşündüğünüzün olacağı konusundaki yanılgı. Sadece düşünceyle odaklanılarak ve bunu yaparken inanç ve iradeyi kullanarak bir şeylerin gerçekleştirilebilir olduğunun farkına varmak gerekir. Bunun olmasını da kişi evrensel yasalara uyarak başarabilir. Yani kişi bu yasayı yönetmez. Sadece yasaya uygun davranır ve gerçekleşmesini bekler. Buradaki mantık hatası ise, insanların, onlara deneyimlenmiş bilgi sunulduğunda anlamamak için özel çaba sarfetmeleri. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
fsmsb Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2014 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2014 İşte bu korkular "iste olsun" "dile gelsin" "yaptım olacak" tarzı spiritüalizmin pazarlanmasından kaynaklanan şeyler... Öyle bir şey yok. her düşündüğünüz her istediğiniz her aklınızdan geçen olsaydı, Dünya'da ki insan sayısı göz önüne alındığından inanılmaz derecede kaos yaşanırdı. İstemekle zınk diye olmaz, Dünya'nın, Evren'in bir enerjisel işleyişi ve prensibi var. Hayatınıza bir şeyleri çekmek ve yaratım için sağlam bir irade, güçlü istek, imgelemelerle yapılan ciddi çalışmalar kısacası o düşünce enerjisinin "yoğunlaştırılması" ve "yönlendirilmesi" gerekiyor. O yüzden her düşündüğünüz gerçekleşmez. Bunu ışığa benzetebilirsiniz. Lambayı açtığınızda ışık etrafa yayılır, enerjinin doğasıdır bu yani termodinamikte ki entropi yasası herşey düzensizliğe gider. Bu düzensizliği düzenli hale getirmek için ekstra bir kuvvet-güç uygulamanız gerekir. Aynı örneğe gelirsek ışığı bir noktaya çeşitli araçlarla odaklarsanız ışığın gücü ve şiddeti artar. Bir enerji formu olarak düşünce de böyledir, beyinden yayıldığı gibi dağılır ve etkisiz bir şekilde git gide zayıflar. O enerjinin bir tesir yaratması için ancak sizin konsantrasyonla o enerjiyi bir noktaya odaklamanız ve yönlendirmeniz gerekir... O yüzden her istediğinizde olmaz. Panik yapmayın, zihninizi rahat bırakın. Teşekkür ederim.İnternette o kadar çok kafadan ses çıkıyor ki,insan hangisine inanacağını şaşıyor bazen.O yüzden siz gnoxis üyelerinden fikir almak istedim iyi ki de almışım.Ben de sizinle kısmen aynı şeyleri düşünüyor olsam da bazen nereye bakacağını ve ne yapacağını şaşırıyor insan.Bir de benim her şeyi büyüten ve abartan yapım yüzünden oluyor sanırım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.