astralseyahattt Oluşturma zamanı: Ocak 10, 2014 Paylaş Oluşturma zamanı: Ocak 10, 2014 rahat bir sandalyeye oturunuz gözlerinizi kapayarak gevşemeye başlayın... tüm bedeninizi aşamalı olarak hissetmeye çalışın kaslarınızın yavaş yavaş gevşediğini gözleyin, derin nefes almaya devam ederek kendinize gevşedim telkinini verin... bedeninizle tümüyle gevşedikten sonra zihninizi sakinleştirerek bilincinizin dingin ve boş olmasını sağlamalısınız bu arada bazı garip duygular hissedebilirsiniz hafif bir esinti başınız büyüyo gibi gelebilir hatta bilincinizde kendinizin şekillendirdiği birtakım imajlar belirebilir bunları kısa bir süre için bakabilirsiniz ama sizi yeniden düşünce sürecine sokmalarına izin vermeyin fiziksel ve zihinsel gevşeme olduğu zaman meditatif durumunu yakalayın bir süre sonra adeta çekilme hissi ve titreşim ve sağa sola doğru sallandığınızı hissediceksinizi bunları aldanmayın ve sonra ise aniden astral seyahate çıkmış olacaksınız... bu benim aldığım kitapta yazıyor size sunmak istedim iyi akşamlar... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sheger Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2014 Yapınca olduğuna eminmisin hic denedinmi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Northice Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2014 rahat bir sandalyeye oturunuz gözlerinizi kapayarak gevşemeye başlayın... tüm bedeninizi aşamalı olarak hissetmeye çalışın kaslarınızın yavaş yavaş gevşediğini gözleyin, derin nefes almaya devam ederek kendinize gevşedim telkinini verin... bedeninizle tümüyle gevşedikten sonra zihninizi sakinleştirerek bilincinizin dingin ve boş olmasını sağlamalısınız bu arada bazı garip duygular hissedebilirsiniz hafif bir esinti başınız büyüyo gibi gelebilir hatta bilincinizde kendinizin şekillendirdiği birtakım imajlar belirebilir bunları kısa bir süre için bakabilirsiniz ama sizi yeniden düşünce sürecine sokmalarına izin vermeyin fiziksel ve zihinsel gevşeme olduğu zaman meditatif durumunu yakalayın bir süre sonra adeta çekilme hissi ve titreşim ve sağa sola doğru sallandığınızı hissediceksinizi bunları aldanmayın ve sonra ise aniden astral seyahate çıkmış olacaksınız... bu benim aldığım kitapta yazıyor size sunmak istedim iyi akşamlar... Sizin bu yazdığınız şu yazı varya; ekmeğe balı sürüp aç bir insana gösterip vermemekle aynı. Okuduğunuz kitabın adı ne - yazarı kim ? bu kadar kısa ve basit bir olayda değil açıkçası astral seyahat dediğimiz şey bu birincisi. İkincisi bu konuda sitede zaten çok geniş kapsamlı yazılar, deneyimler, alıntılar mevcut. Üçüncüsü bu işler sandalyede olmaz. Olur da olmaz yani.. sandalyeden düşme tehlikesi var, Tecrübe ile sabittir. Saygılar Yapınca olduğuna eminmisin hic denedinmi şu kadar yazılan yazı ile sen astral seyahat yapabileceğini sanıyorsan, kolay gelsin sana arkadaş Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
astralseyahattt Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2014 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2014 abilerim ablalarım ben sadece kitapta yazanı yazdım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2014 zaten çalışmanın özü odaklanmak . Bunu hakkıyla yapan insan bir çok çalışmada başarı elde edebilir . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.