efIatun Oluşturma zamanı: Ocak 12, 2014 Paylaş Oluşturma zamanı: Ocak 12, 2014 Filmlerin sadece film olduğunu düşünenler veya bu filmi izlemeyenler lütfen konuyu okumasın, rica ederim ayrılsın! Ve ÖZELLİKLE bu komplo bölümünde ağzından salya akarak aşşağılama ve bilmiş tavırlara girerek konuşan birçak kişi var sözüm onlaradır. Herkes üstüne alınmasın. http://vigilantcitizen.com/wp-content/uploads/2010/04/parn11-e1270435360313.jpg L'Appeso ne anlama geldiğini öğrenmek için L'Appeso - Wikipedia kısaca Hain demek, 12. Tarot kartı, senaryoyu kısaca geçiyorum filmin başında, başrolü köprüde asılı halde bulup kurtarırlar. Ve kurtardıkları haini Gösterilerde kullanırlar, ışık saçan sahte ilahın önünde insanları kandırmaya çalışır. Birçoğunda başarılı olur. Yani insanları kandırıp aynanın içinden geçmeye ikna eder. Ve içeri girdiklerinde Harikalar diyarına girerler. Tabi buda tüm kurulan düzen gibi sahtedir geçici bir hevestir. Neyse konumuzdan sapmayalım, Ve bu kurulan saçma yapının ve abuk subuk senaryoya sahip bu filmin tek bir amacı vardır. Haini, Heath ledger'i öldürmek ve gösterişli bir törenle uygulanır. Muhtemelen ruhu ölüler diyarında, arafta kalıcak umarım öyle olmaz doğruyu arayan bir kalbi olduğunu hissediyorum ne kadar pisliğe bulaşmış olsada onun için dua ediyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
qbatman Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2014 filmi eskiden izlemiştim. çok da kötü bir film değildi. heath ledgeri öldürmek için çekildiğini sanmasam da bu filmin çekilişi sırasında ölmesini tesadüfi bulmuyorum. hele ki filmde de öldüğü bir sahne varken. üstüne üstlük, öldüğü sahnede "asilan adam" kartındakinin aynisi şeklinde ölmesi ve o sahnede alnina çizilen sembol beni çok düşündürüyor. komlo teorileriyle ilgilenen bir insansanız zaten demek istediğimi anlarsınız. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.