astralseyahattt Oluşturma zamanı: Ocak 15, 2014 Paylaş Oluşturma zamanı: Ocak 15, 2014 Merhabalar size bişey anlatacağim çok uykum olduğu zaman tam uykuya dalarken gözlerim kapali ama heryeri görebiliyorum bunun nedeni nedir acaba ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Xian Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2014 Bilinçaltımız, bizim bakıp, fark edemediğimiz anlık görüntüleri kaydeder. Çok uykunuz olduğunda büyük ihtimalle gözlerinizi kapamadan önceki odanın durumunu farkında olmadan "kopyala-yapıştır" yapıyorsunuz ve siz tam anlamıyla uyuyana kadar bilinçaltınızın bu kısa süreli açık oluşundan dolayı gözleriniz kapalıyken görüyormuşsunuz hissi veriyor olabilir. Benim tahminim bu oldu sanırım astral ile bir alakası yok bi bilene sormak lazım tabii diğer cevapları takip edin. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tristiana Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2014 Bana da oluyor çok yorgunsam.Ve üzgünüm astral seyahatin o kadar kolay olacağını sanmıyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
darqrose Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2014 hmm değişik versiyon=) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Haketa Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2014 Xian ın dediği gibi bilinçaltından kaynaklanan bi kurgu sadece.. Astral seyahatın yakından uzaktan bir bağlantısı yok malesef.. Bilinçaltının çalışma mekanızması normalden hızlı ise bu tarz şeyler gayet normaldir.. Rüyaları gerçek gibi yaşamak ve bu tarz şeyler.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.