Jump to content

Elektrikli Aletler ve Sesleri


Etkilendiğiniz Elektrikli Aletler?  

34 üye oy kullandı

  1. 1. Etkilendiğiniz Elektrikli Aletler?

    • Araç Sesleri
    • Kurutma Makinesi
    • Elektrikli Süpürge
    • Çamaşır Makinesi
    • Fan
    • Blender


Önerilen Mesajlar

Oluşturma zamanı:

Bu konuyu bir kaç kez araştırdım fakat belirli bir bilgiye ulaşamadım.Ben ve gözlemlediğim kadarıyla bir çok kişi saç kurutma makinesi,çamaşır makinesi ve özellikle de süpürge sesinden fazlasıyla haz duyuyor.Araştırmama göre hepsinin de uykusu geliyor ve benim gibi sızıp kalıyor köşede bir yerde.

Merak ediyorum da bir bilgisi olan ya da bu seslerden etkilenen kişiler var mı?

 

Buyurun bu da seslerden birisi.

 

[video=youtube;JuoFc-4_igo]

Yanıtlama zamanı:

Öyle bir şey yapmak istemedim herkes seviyor diyemem çünkü çoğunluk sevmiyor.Benim bahsettiğim sevenlerin sayısı.

Yanıtlama zamanı:

Aynen bende süpürge sesinde uyuyabilirim ama çokta yakınında olmıyıcak diğer odada olursa olabilir =D

Yanıtlama zamanı:

Kesinlikle insanı rahatlatan bi frekansı var sanırım.Geçen gün bir sürü meditasyon şarkısı falan açtım yok memnun etmedi,en sonunda bu 7 saatlik süpürge sesini buldum açtım uyudum. :)

Yanıtlama zamanı:

Güzel bi konu. Ben en çok gece yarısı sokaktan gelen klima motorunun sesini seviyorum. Eskiden gece yarıları yürüyüşe çıkardım ve bomboş sokakta sadece bu ses olurdu. Acayip huzur veriyor bana. Ayrıca bilgisayarımın fan sesini de seviyorum. Bir de minibüslerin ıslık gibi öttürdükleri egzosu. Fiyuuuuuuv diye uzuyor ya o =))

Yanıtlama zamanı:

Birbirini tekrarlayan ritmler ve süreğen sesler insanda bir çeşit trans etkisi yapıyor. Şıklardan hafif bir fan sesi dışındakiler beni rahatsız eder ama sesin uzaklığı ve şiddeti de önemli. İnsanların ses ve kokulara olan bilinçsiz tepkisi gerçekten ilginç. Dalga, kuş, yaprak, yağmur vb. sesler ile toprak ve çiçek kokuları var olduğumuz ilk günden beri duyup kokusunu aldığımız şeyler ve bizi rahatlatıp huzur veriyorlar. Sebebi muhtemelen kendimizi doğal yaşam alanımızda güvende hissetmemiz. Belki de doğadan uzaklaşan bizlere artık bir süredir alıştığımız elektronik sesler bu hisleri yaşatıyordur.

Yanıtlama zamanı:

ben elektrik süpürgesinin sesine bayılıyorum hatta 5 yaşımda elektrik süpürgesi çalışırken arkasına geçerdim sonra annemde elektrik süpürgesini benden uzaklaştırırdı :)

Yanıtlama zamanı:

Tam tersi nefret ediyorum. Özellikle elektrikli süpürge ve saç kurutma makinesinin sesinden...

Yanıtlama zamanı:

Süpürge, Çeşitli fabrika makineleri, yavaş dönen metal pervane sesi yani var bir kaç tane daha da aklıma gelmiyor şuan. Onu bunu geçtim ben zaten metal müzikle bile uyuyabilen bir insanım nasıl olacak o iş :blink:

Yanıtlama zamanı:

Şöyle bişey duymuştum sanırım anne karnındada sesler böyle geldiği için uykumuzun gelmesinin sebebi buymuş

Yanıtlama zamanı:

Ben neredeyse bunların hepsiyle kendimden geçerim :p Uyuyacağım zaman birini seçip kulaklıkta son ses dinliyorum *.*

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

  Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...