AqreSifLady Oluşturma zamanı: Ocak 23, 2014 Paylaş Oluşturma zamanı: Ocak 23, 2014 Hadi bakalım baslıyorum bana gelen son mesaj bu; Cikolata yemekten ölcem Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ariakas Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2014 Yayından resim aldım haberi girerim birazdan. Sağolasın... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
serpentine Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2014 Yaptım zinciri fakat pedal dönerken az da olsa bir ses çıkarıyor .s Hmm nyse sn mşglsn gliba bye .s Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
I like myself Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2014 tam evleniyorum diye seviniyodum bizimkinin teyzesi ölmüş. Bu hafta gelemediler cnm yaa (bizimkilerin tek derdi evlenmek buaralar) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
BalveKan Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2014 Peki. (Gökhan'ın tribi sevgiliyken de çekilmiyor ayrıldıktan sonra da çekilmiyor) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
thenightmare Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2014 Kanka lan bu hoca niye beni sınıfta bıraktı? (arkadasım hocaya cok fena oldurme planları yapmadan once Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ariakas Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2014 İstanbul'a geliyomuşsun!!! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Thyke00 Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2014 Her döndüğümüzde bunu söylüyoruz evet. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
lacrimose Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2014 Return of the King oyna diğerleri gay. Lord of the Rings oyunlarını aldım bu mesajı atan arkadaştan (Battle for Middle-Earth 2; Rise of the Witch-King, bi de Return of the King) arkadaş ta sağolsun oyunlarla alakalı kendi yorumunu yapmış oyunlarla alakalı, gıcık olduğu şeylere "gay" demek gibi bi huyu vardır da kendisinin Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Who Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2014 SARIYER BLD Mesaj boyutu: 1KB Sürsi dolar:15:03,25 Oca Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
THUND3RBLood Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2014 Uyudun mu (?) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ruthless Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2014 Size ozel 12TLye HER YONE 120 dakika ve SINIRSIZ Facebook! KATIL yazip 2222ye gonderin,30 gun boyunca hem rahatca konusun, hem de Facebooktan hayati paylasin Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
numeroloji Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2014 Johny Sinsin kayıp gardaşı napıon lan Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Jethro Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2014 Yarın saat:12.00 de yapılacak olan Can Hacı İbrahim Bodur Sehir Stadyumunun SUNİ ÇİM ile yenilenen sahasının ve çevre düzenlemesinin açılışına katılımlarınızı bekleriz.Abdurrahman KUZU - Çan Belediye Başkanı. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
apocalypse Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 2014 uff snne be slk (şaka) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rimmon Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2014 kaybedersen sen bilirsin. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ferri Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2014 Hiç bilmiyorum canım ya :/ 20 Temmuz olabilir ama emin değilim bak. (Başka bir arkadaşın doğum gününü sormuştum) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sheger Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2014 Kız Düriye bugün yemekte ne var Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boynuzsuzgeyikler Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2014 ok ****** yerin Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
elify Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2014 aşkıısıısıı hanimiş d: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mrs_Echelon Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2014 sende bir tanrıçanın katılığı var. Hıhh :/ Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
chess Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2014 ''uğruna şiirler yazılacak birisi olduğunu düşünmüştüm.'' Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
I like myself Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2014 kahve suyunu koy geliyorum.bişey lazım mı? hmmf.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
PLaZMa Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2014 " kızz yarın akşam planın var mı? :) " Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
chesterfield Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2014 Sizi arayanlara ''Ankara'nın Bagları'' şarkısını dinletmek istiyorsanız hemen 3056794 yazıp 7060'a gönderin şarkı cebinize gelsin... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.