Koplanti Oluşturma zamanı: Ocak 25, 2014 Paylaş Oluşturma zamanı: Ocak 25, 2014 Herkese merhaba.1 yıla yakın süredir değişik olaylar yaşıyorum.Bir kaçını sizinle paylaşmak istedim. Bir gün annemlerin odasından makas aldım.saçımda lastik toka vardı.Kestim makası yerine bıraktım.5 dk sonra annem çağırdı gittim yanına yastığını gösterdi yastığın üzerinde kesik saçım vardı ve baya fazlaydı sanki özenle yerleştirilmiş gibiydi. Bir gece annemle yatıyorduk karanlıktı her yer.Dolabın kapağı açıktı.Siyah bir şey sürekli üzerime gelmeye çalıştı.Bende sürekli dualar okudum.Hep dolaptan iniyordu ama sanki onu tutan şeyler varmış gibi yanıma gelemiyordu.Bütün gece onu izledim hiç gitmedi. Daha bir sürü olay var.Bazen siyah şeyler geçiyor gözümün önünden ve her zaman arkamdan biri geliyormuş gibi hissediyorum.Daha önce arkadaşımın gittiği bir büyücü cinlerin benimle uğraştığını söylemiş.Sizce öyle bir şey varmıdır ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Azazels Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2014 Saç olayını çözemedim ama o siyah gözünün önünden geçen şey karanlığın verdiği beyin etkisi olabilir , büyücülerin falcıların dedikleri şeylere fazla inanmamanı tavsiye ederim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tristiana Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2014 Yanlış yerdesiniz! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Godwine Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2014 Paranormalize etmeyin hemen.İlk önce maddi nedenleri araştırın.Manevi nedenlere en son sıra gelinsin. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mrs_Echelon Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2014 Ben makas saç lastik üçlüsünü anlamadım desem.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Xian Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2014 Açıkçası benim başıma böyle bir şey gelse konuyu danışacağım yer burası olmazdı. Zaten büyük ihtimal psikolojiktir. İnsanlar en kötü ihtimali hep kendilerinde görüyor, öyle düşünmeyin. Psikolojik olabilir, göz rahatsızlığınız dahi olabilir. Ya doktora gitmelisiniz ya da olmuyormuş gibi davranmalısınız. Bazen düşünmekten çok düşünmemek daha çok yardımcı olabiliyor insana. Ben garip durumlarda neden o kadar insan içinde bana olsun ki diyerek kurtulurum genelde. Eğer illa musallat derseniz gidin bir hocaya görünün. Yinede benim görüşüm bir süre daha durumu gözlemleyip doktora gitmeniz. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Vesnan Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2014 tek kelime ile ; bilinçaltı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2014 Kendinizce ' açıklanamaz/ tuhaf ' olarak nitelendirdiğiniz olaylar bir başkası için son derece 'doğal' yada 'sebepli ' olabilir . Yaşanılan olaylara paranormal diyebilmemiz için öncelikle sizin bu konu hakkında fikrinizin olması gerek , ki biz de o yönde kurgulayalım sonuçları. Şimdi 'bence yada bizce' diye başlayacağımız cümleler sizi tatmin etmeyecek . O yüzden iki seçeneğiniz var . Ya boşver der geçersiniz ya da üzerine gider daha fazla ayrıntı ararsınız .. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
yesilsincap Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2014 tüm gece izlemektense yanına gitseydin keşke sonuca ulaşma imkanın olurdu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
darqrose Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2014 Bazı şeyler olabilir ama gelip geçici şeyler hiçbirş şeyin seninle uğraştığını zannetmem kimden korkmalısın biliyor musun büyücüye giden arkadaşından;) arkadaşından uzak dur 1. si tekin değil büyüyle uğraşan insanlar çevrelerine sıkıntı lı enerji yayarlar 2. si senin huzurunu kaçırmış şüpheye düşürmüş.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
LittleBitch Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2014 Durumun bence bilinçaltının sana oynadığı oyunlardan kaynaklı olabilir.Tabi durumu sonuca kavuşturabilecek tek kişi, olayı yaşayan kişi olarak sensin.Bence korkularının üstüne gitmeli, olayları paranormal olarak algılamak yerine son derece doğalmış gibi karşılık ver mesela gece izlediğin şey için kalkıp bakmanı önerirdim çünkü bir şey olamadığını görmek seni rahatlatırdı. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.