Godwine Oluşturma zamanı: Ocak 26, 2014 Paylaş Oluşturma zamanı: Ocak 26, 2014 Photoshop'ta bir manüpülasyon yapmayı denedim ilk kez.Yeni öğrendim teknikleri hemen bir deniyim dedim.Sizce bir ilke göre nasıl? İsteyenlere buyrun sample hallerini de veriririm Arkaplan : http://imgim.com/3502.jpg Bayan : http://imgim.com/angels_don__t_wait_38_by_kirilee-d4o3934.jpg Kurt : http://imgim.com/wolf_stock_02_by_malleni_stock-d4set0k.jpg Geri kalan efektler bana aittir arkadaşlar.İsteyen olursa psd halini de atarım.Uğraşmak sıkabilir çünkü zaman alan bir iş denemek isteyenlere diyorum yani. edit: Arka plan ve objelerin gerçeklik doğrultusunda pek benzerlikleri olmadığının farkındayım artık olduğu kadar bu ilk sonuçta Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Jethro Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2014 Hoş değil farklı objeler koysaydın güzel olabilirdi.:)Bir de arkaplanın daha büyük boyutlusu var mı ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Godwine Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2014 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2014 Maalesef arka planın daha büyük boyutlusu yok.Ona benzer dolusuyla fotoğraf edindim onu rastgele seçtim aralarından.Biraz küçük gelmiş ama sonradan fark ettim.Eleştirin için teşekkürler bu arada. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emir869 Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2014 Bugün yarın sana samanyolu tv den iş teklifi gelir, yeni efekt uzmanı arıyorlarmış . Şaka bir yana manüpülasyon denemem başlığını görünce insanları manipüle etmekle ilgili bir konu sanıp girmiştim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
stigma diabolis Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2014 ışık ve gölgenin üzerinde biraz daha çalışırsan daha gerçekçi olabilir bence Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
viva la vida Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2014 Bu arada yapmayı denediğiniz şeyin adı "manipülasyon"dur... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Godwine Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2014 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2014 Bugün yarın sana samanyolu tv den iş teklifi gelir, yeni efekt uzmanı arıyorlarmış . Şaka bir yana manüpülasyon denemem başlığını görünce insanları manipüle etmekle ilgili bir konu sanıp girmiştim. Yeni gördüm kusuruma bakmayın ahahaha iyi güldüm sabah sabah.samanyolundan çağırdılar da ben gitmedim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
numeroloji Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2014 Çok güzel çalışma helal olsun müthiş....Bayağı uğraşmışsın galiba bir ilke göre harikasın Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boynuzsuzgeyikler Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2014 Adamın moralini bozmayın gayet başarılı ilk denemeye göre Aylardır photoshop la cebelleşen biri olarak ve bir profesyonel olmadığımız düşünülürse gayet başarılı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Godwine Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2014 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2014 Adamın moralini bozmayın gayet başarılı ilk denemeye göre Aylardır photoshop la cebelleşen biri olarak ve bir profesyonel olmadığımız düşünülürse gayet başarılı Teşekkür ederim öncelikle burada yaptığım bir hata vardı aslında benim.normal öğrendiğim teknikler açık alanda başlamam gerektiğini söylüyordu,açık alanda öğretmişlerdi.Şimdi işin içine dalların ve ağaçların verdiği ışık şeysi girince iyice bozuldu fotoğraf Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Godwine Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2014 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2014 Çok güzel çalışma helal olsun müthiş....Bayağı uğraşmışsın galiba bir ilke göre harikasın Biraz uzun sürdü ama inceliklerini öğrenmek için şeyaptım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
elias Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2014 Işık ve gölge ayarı eksik ama olmamasına rağmen sırıtmamış oturmuş. Kurt? anlamsız geldi tek kızla yapıp gölge ayarlasan daha güzel olurmuş Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boynuzsuzgeyikler Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2014 Teşekkür ederim öncelikle burada yaptığım bir hata vardı aslında benim.normal öğrendiğim teknikler açık alanda başlamam gerektiğini söylüyordu,açık alanda öğretmişlerdi.Şimdi işin içine dalların ve ağaçların verdiği ışık şeysi girince iyice bozuldu fotoğraf Olsun ben daha o kadarını da yapamıyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Godwine Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2014 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2014 Olsun ben daha o kadarını da yapamıyorum Özel mesaj yoluyla bir adet video attım.Genel olarak o videodan yardım aldım.Eğer isterseniz o şekilde öğrenip yapabilirsiniz Işık ve gölge ayarı eksik ama olmamasına rağmen sırıtmamış oturmuş. Kurt? anlamsız geldi tek kızla yapıp gölge ayarlasan daha güzel olurmuş Fotoğrafı epikleştirmeye çalıştım da pek olmadı herhalde.Kız melek bu arada siz düşünün gerisini Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ByaTTa Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 2014 İzin verirsen çalışmanı twitter profilimde kullanmak istiyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Godwine Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2014 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2014 İzin verirsen çalışmanı twitter profilimde kullanmak istiyorum Mümkünatı varsa profilinizin linkini verebilirseniz iyi olur.Kullanmanızda hiçbir sakınca yoktur. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.