Ariakas Oluşturma zamanı: Ocak 26, 2014 Paylaş Oluşturma zamanı: Ocak 26, 2014 1998'de Andromeda galaksisinden alınan 80 bin yıllık 'SOS' mesajının şifrelerini çözen ve yorumlayan Rus bilim insanları "Mesajda yalvaran ve kendini suçlayan bir ifade var. Sanırım ürettikleri silahların açtığı belaların kurbanı olmuşlar" diyor. ABD'de 1979-2007 arasında yayımlanan ve genellikle paranormal ve doğa üstü olaylara yer veren tabloid gazete Weekly World News'un"Uzaylılardan sinyal geldi" başlıklı manşeti şifrenin çözüldüğü iddiasıyla yıllar sonra yeniden tartışılmaya başlandı. Tabloid diye önemsenmedi 1998'de yayımlandığı dönem 'asılsızdır' diye fazla önemsenmeyen bu haber, aradan geçen 15 yılda bazı arşivlerin açıldığı iddialarıyla yeniden konuşulmaya başlandı. Haberi yeniden gündeme getiren sinyalin içerdiği mesaja ait şifrelerinin uzmanlar tarafından yeniden yorumlanması. 80 bin yıl önce Andromeda galaksisindeki bir gezegenden gönderilen ve 'SOS' mesajı içeren sinyalin şifreleri üzerine çalışan Rus bilim insanları "Mesajın karışık matematiksel şifreleri çözüldü. Mesajda dikkat çeken yardım için yalvaran ve suçluluk hissi taşıyan ifade biçimi. Kendi elleriyle yaptıkları nükleer bir silahın ortaya çıkardığı belalarla mücadele ederken yok olma ihtimali bulunuyor. 80 bin yıl önce dünyada tarih öncesi çağ yaşanırken onların başka gezegenlere gidebilecek kadar teknolojileri bulunuyormuş. Ancak başlarının büyük bir belada olduğu ve fazla zamanları olmadığı anlaşılıyor. Kendi gezegenlerinde rehin kalmışlar. Çalışmalar gösteriyor ki yok oluşlarının nedeni kozmik bir felaket değil, kendi elleriyle ürettikleri bir nükleer bela. Ya da bu belanın neden olduğu bir çöküş. Büyük bir yıkım, cehennemi andıran patlamalar, hastalık ve ölümlerin olduğu kesin" diyor. Mesajın gerçekliğine ve şifrelerinin çözüldüğüne inanmayanlar da azımsanır sayıda değil. 1998'deki ilk haberin sahte olduğunu düşünenler mesajın şifrelerini yorumladığı iddia edilen Rus bilim insanı Victor Kurlakov isminin de aslında ölen Rus Genelkurmay Başkanı Kurlakov'a ait olduğunu söylüyor. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Northice Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2014 80bin yıl sonra gelen 2. bir mesajla neler olup bittiğini anlarız sıkıntı yok Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mrs_Echelon Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2014 Paralel evren gibi bir şey. Bu dünyanın yıllar yıllar sonra başına gelebilecek şeyler gibi geldi bana.. ilginç.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
saiek Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2014 Bu tabloid güvenilir, sağlam bir kaynak mı? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
beykoz34 Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2014 Uzaylılar ve nükleer silahlar... İlginç. Nükleer enerji kullanacaklarını pek sanmıyorum gidip gördün mü demeyin ne biliyim koskoca uzaylılar yani kestiremiyorum diyelim. Daha büyük şeyler dönüyodur diye tahmin ediyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Volksgrenadier Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2014 ilginç , Galaktik koseye gitmiş olmasın o mesaj Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
komuro Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2014 yardım içinde geç kalmışızdır bu hızda ölmüştür onlar :/ Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sofiel Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2014 çok tuhaf bide nasıl o mesajı çözdü o adam Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
THUND3RBLood Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2014 Bir sonra ki mesajda, pardon kuzenim yazmış derlerse şaşırmam : ) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
serpentine Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2014 İnsan elinden çıkma ibretlik bir mesaj gibi görünüyor Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mentality Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2014 Astral seyahatle bir gidip bakmak lazım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
punitive Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2014 5 tane siteye baktım, kelimesi kelimesine aynı haber. Hiçbir güvenilirliği yok. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Avelox Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2014 ikinci mesaj öldük biz olur Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
OEngels Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2014 Olabilir Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Taric Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2014 Uzaylılar ve nükleer silahlar... İlginç. Nükleer enerji kullanacaklarını pek sanmıyorum gidip gördün mü demeyin ne biliyim koskoca uzaylılar yani kestiremiyorum diyelim. Daha büyük şeyler dönüyodur diye tahmin ediyorum Biz de koskoca uzaylıyız ama nükleer kullanıyoruz Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.