astralseyahattt Oluşturma zamanı: Ocak 27, 2014 Paylaş Oluşturma zamanı: Ocak 27, 2014 merhabalar , neredeyse en az 2 yada 3 sene oldu abilerim ablalarım olmuyor yav her tekniği denedim olmuyor benim durumumda olan yoktur 2-3 sene kimse uğraşıp çıkamaz galiba bir tek bende var sizden ricam bana teknik verin bana doğru yolu gösterin allah rızası için lütfen:wallbash: Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Vesnan Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2014 Aslında çıkabilecegin bir yol biliyorum %95 çıkarsın pm at bakalım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
paranormalfikir Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2014 İşin ilginci birtürlü başaramadığın şeyin ne olduğunu yazmamışsın. Derdini anlatmaya çalışmışsın ama derdini söylememişsin. Hani bu konuların biraz dışında olan biri yazdığından hiçbir şey anlamaz. Astral seyahat çalışmaları için birçok teknik var, sitede de bulabilirsin bunları. Öncelikle güzel bir kitap seçiminde bulunarak sadece internete bağlı kalmamalısın. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
yay Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2014 konu iyi hoş açılmış, yalnız sen neyin neden olduğunu yazmamışsın arkadaş ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2014 http://www.gnoxis.com/forum-kurallar%C4%B1-17125.html Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar