Ellen Oluşturma zamanı: Ocak 30, 2014 Paylaş Oluşturma zamanı: Ocak 30, 2014 Merhaba Gnoxis üyeleri... Çok çok çok çok uzun bir aradan sonra tekrar buradayım. Faranjit(bademcik iltihabı) oldum ve bir türlü geçmiyor. Bir bayanım ve âdet olmadan ya 2 gün önce ya 2 gün sonra faranjit oluyorum. Yılda yaklaşık 12-24 kere başımdan bu olaylar geçiyor. Doktora gittim kan tahlili yaptırdım. İltihap kanıma karışmış ve kalbime inmiş. Durumum ciddi sanırım. Ama gel gelelim ki doktor bir tane reçete bile yazmadı sadece ameliyat olmalısın yapacak bir şey yok dedi. tam 18 gündür hastayım ve artık eriyorum. 1.sorum Dondurma iyi geliyor diyorlar sizce iyi geliyor mudur ?? 2.sorum bademcik ameliyatı çok zor mu ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ariakas Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2014 Yetişkinlikte daha zor olabilir ama benim teyzemin 20'li yaşlardayken alınmıştı bademciği herhangi bir sorunu yok. Benimki de 10-11 yaşlarındayken alınmıştı. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Who Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2014 5-6 Yaşında alındı bademciğim . Alınmadan önce çelimsiz,nefes almada zorlanan nesefi alıp ertesi gün veren ,yemek yerken zorlanan vs vs. bir tip iken alındıkdan sonra akşamında dondurma alışkanlığna başlayıp 17 yıl sonrasında o günki donruma bağımlılığım devam ediyor ayrıca iştahında da gözle görülür değişim oluyor . Alındıkdan sonra sağlımı etkileyen bir unsurda olmadı doktara dahi gitmişliğim yoktur diz kapağım,çenem ve alnımı atılan dikişler dışında hastane yoluna düşmedim . Yaş ilerledikçe ameliyatıda zorlaşıyor diye biliyorum ne kadar erken o kadar iyi . Dilerim sorunsuz şekilde sağlığına kavuşursun. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
paranormalfikir Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2014 Kekik çayı solunum yolları hastalıklarında çok etkili bir çay. Bir su bardağına bir çay kaşığı kekik ve üzerine kaynamış su ekle. Kekikteki etkin yağların uçmasını engellemek içİn çay tabağıyla üstünü kapat. Ilık hale gelince içebilirsin. Biraz acı olup boğazını yakabilir. 10 gün kadar düzenli uygularsan işe yarayacaktır. Yine de doktoruna danışman senin için daha iyi olur. Geçmiş olsun. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cemsit Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2014 İltihap kalbine ulaşmış ve dondurmanın işe yarayıp yaramayacağını mı soruyorsun? İlaç yazmamışsa doktor dondurma ne yapsın. Doktora güvenmiyorsan ikinci görüş al yine tatmin olmazsan başka doktora git. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.