gguntepe Oluşturma zamanı: Ocak 31, 2014 Paylaş Oluşturma zamanı: Ocak 31, 2014 Google Play Store'de Gnoxis'in uygulamasını istiyoruz, tek bir tık ile ulaşmak ve cepten rahatça sitede dolaşabilmek için... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
lacrimose Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2014 Çok güzel bir fikir, bence de yapılsa çok iyi olurdu, hemen indirirdim valla Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
gguntepe Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2014 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2014 Evet, diğer türlü çok fazla uğraştırıyor telefondan ve olmuyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Vesnan Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2014 tapatalk mı ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Godwine Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2014 Güzel olurdu tabii ki uygulama.Bilgili arkadaşlara duyrulsun.Yok mu programcı?!? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tristiana Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2014 Katılıyorum androidlerde çok işe yarar. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Jethro Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2014 bunu istemek yerine gnoxis'in mobil sitesinin olmasını istemeniz daha mantıklı olur diye düşünüyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
numeroloji Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2014 Zaten yetkililerimiz bir hayli meşgul gibi...Üyeliklerimizin onayı bile bayağı geç oluyor ben başvuruyu yaptıktan 2 ay sonra onaylanmıştı....Kessinlikle yetkililerimizi suçlamıyorum hepsi çalışan insanlar tabiiki kendilerine ait hayatlarıda var...Haklısınız bu uygulama harika olurdu ama üyelikleri onaylamak bile bu kadar gecikirken bu programı yapacak zamanı bulmak ... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hasanck Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2014 direk uygulama olarak tarayıcıya uyarlanabilir. Veya mobil site açılabilir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
elias Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2014 tapatalk mı ? Niye güldün ki abi tapatalkda bir çok forum düzgün çalışıyor. Yeni forumların gerçi ona pek ihtiyacı olmuyor, kuran adam direkt vbuletin android uygulamalı paketi alıyor geçiyor da... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2014 bence imkansız Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
gguntepe Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2014 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2014 Ne yapalım artık, böyle devam o zaman Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Xian Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2014 Konuya girmeden telefona sarılıp google play store da 5-6 dakika gnoxis i aradım. ne hayal kırıklığı ama Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
serpentine Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2014 Zor ya. Umut acıyı artırır, işkenceyi uzatırmış o yüzden umut etmeyin derim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Who Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2014 Siz boogee ye yüklenin pm lerinizle sık boğaz edin ordan noraya pm yağmuru yapın belki o zaman hani olmasada planlarımız içine alınmıştır geri dönüşü içinize biraz umut serpiştirir Yormayın modları adminleri işleri güçleri başlarından aşkın ) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mahfer Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2014 Arkadaşlar, çok zor bir istek. App'in tasarımı ve kodlaması'nın vbulletin veritabanı entegreli yapılması vs. çok komplike ve uğraştırıcı süreçler. Uygulamanın App Store, Google Play (Hoş bu garip GP'de pek öyle bişi yok ama.)'a/e sokulması vs. ek uğraşlar ve maliyet gerektirir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
zincir9596 Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2014 Bence sadece Tapatalk'a eklenmesi hem beklentileri karşılayacaktır hem de maliyet ve uğraş açısından bir sorun oluşturmayacaktır. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
gguntepe Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2014 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2014 Ben fikrimi belirttim sadece, eğer bilgili ve müsait olan birisi yapsa hoş olurdu.. Tapatalk meselesini birazcık açıklar mısınız arkadaşlar ? Bu konu hakkında bilgim yok hiç... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
egeklan Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 2014 Harika fikir ama Google Play olursa ben indiremem AppStore ve AndroidMarkete de eklensin Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
zincir9596 Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 2014 "Tapatalk, mobil kullanıcıları düşünülerek tasarlanan mobil görüntüleme aracıdır. Tapatalk ile akıllı telefonlarınızdan takip etmek istediğiniz forumlara erişebilirsiniz. Android ve IOS tabanlı bir uygulamadır. Android kullanıcıları için Google Play Store ‘dan indirebilir. Uygulamayı indirdikten sonra yapmanız gereken sadece üyelik bilgilerinizi girip, takip etmek istediğiniz forumlarınızı listeye almak. Son derece şık ve sade bir tasarım ile istediğiniz forumlarda konulara cevap verebilir, yorumları okuyabilirsiniz." Forumu Tapatalk'a eklemek hem ücretsiz, hem çok kolay (en fazla 15 dakika uğraştırır) hem de sizi android ve iOS için ayrı ayrı uygulama geliştirme zahmetinden kurtarıyor. Tapatalk şuanda vBulletin 5.x versiyonlarına kadar destekliyor. Forumumuza vBulletin 4.2.2 scripti kurulu. Hosting bilgilerini elinde bulunduran adminimiz kontrol paneline girerek çok kısa bir sürede Tapatalk pluginini yükleyebilir. Tapatalk hem Windows hem de Linux tabanlı serverlara kurulabilir. Uygulamanın ücretli versiyonu olduğu gibi ücretsiz versiyonu da mevcut, ücretli versiyonunun fiyatı 2,99$ (Yaklaşık 6 TL) olmasına rağmen bu sürümü de yasa dışı yollardan ücretsiz olarak kullanabilirsiniz tabii ki https://itunes.apple.com/app/id307880732 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.quoord.tapatalkpro.activity&hl=tr Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
gguntepe Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 2014 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 2014 Teşekkür ederim, çok işime yarayacak bir şey.. Ne kadarda cahil kalmışım bu konulara... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cengolas Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2014 Aslında farklı bir uygulama ile .. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Godwine Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2014 Mobil site konusunda yetkili arkadaşlardan gerekli izinler gelirse ve anlaşmaya varabiirsek uygulama yazılımı veya site tasarımı yapabilirim (program yazılımcılığı,web tasarım işiyle ilgileniyorum) Merak ettiğim bir konu var.Ben de programcılık gibi şeylerle ilgilendim.Website tasarımı hangi dille yapılıyor? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ByaTTa Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2014 Bence mobil site olmalı. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
zincir9596 Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2014 Merak ettiğim bir konu var.Ben de programcılık gibi şeylerle ilgilendim.Website tasarımı hangi dille yapılıyor? Web site tarasarımı için kullanılabilecek bir çok dil var, PHP bunlardan en çok tercih edileni, veritabanı için de en çok MySQL tercih ediliyor ve PHP ile senkronize kullanılabiliyor. İyi bir web site tasarımı için ise tercihinize göre PHP, CSS, HTML, MySQL ve JavaScript'i birbiriyle uyum içinde kullanmak gerekebiliyor. Tabi işin grafik kısımlarını saymıyorum Saydığım tüm bu dillerinin alternatifleri olup, kendi tercihleriniz ölçüsünde seçim yapabilirsiniz. Mesela PHP yerine ASP tercih edilebilir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar