Sofiel Oluşturma zamanı: Ocak 31, 2014 Paylaş Oluşturma zamanı: Ocak 31, 2014 İyi geceler öncelikle ben yaklaşık 9 senedir lucid rüya görüyorum yani bu doğuştan var bende. En başlarda ne oldugunu bilmiyodum çok eglencelı gelıyodu sonra sorgulamaya başladım rüyalarda resmen yöneticiydim herşeyi istediğim gibi yönetiyodum. Herneyse bu gittikçe gelişti örneğin rüyada artık tanıdık yerler oluştu tanıdık bazı insanlar. Ve bununla beraber yeteneklerde oluşmaya başladı bunun olması mümkün mü bilmiyorum ama şöyle diyim mesela rüyada kendim kontrol ederken yani lucidken bana saldırıda bulunan şeyler oluyo bazı kötü güçler ve bunlardan kaçamıyorum çok boğuluyorum sanki rüyada ölsem gerçektede ölcekmişim gibi oluyo. Ve oldugum yerde gerçekten güç sarfederek havaya yükseliyorum bu sayede onlardan kaçıyorum Çok zevkli oluyo açıkçası bazen kalkamıyorum falan zorlanıyorum ama genelde oluyo. Bazen eglencesine yapıyorum bunu böyle çok gerçekçi ve zevkli bişey acaba yetenek mi bunu merak ediyorum? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2014 Eğer lusid'den bahsediyorsak herhangi bir varlık size saldırmaz ( sonuç olarak rüyadır çünkü) . Sizin isteğiniz bilinç altınızdır bu durum . Ve evet yetenek.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
gguntepe Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2014 Senin gördüğün rüya tam bir Lusid değildir, sadece rüyanda bir şey sana saldırınca bilinçaltında ki en iyi kaçma yöntemin harekete geçiyor. Lusid deme imkanımız yoktur, Lusid rüya da bir şeyin sana saldırmasını istersen saldırır. Böyle bir şeyde kimse denemez. Büyük ihtimal sabahları erken kalkıyorsundur ve akşamları yorgun yatıyorsun, sebebi budur. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sofiel Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2014 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2014 sanirim anlatamadim saldirirken lucid olmuyorum normal ruya kemdim birden bilincim yerine geliyo oyle korumaya geciyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Virtue Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2014 Uyku düzeninize dikkat edin bence, sapıtıyodu benim uyku düzenim geç kalıyordum heryere Bir de 9 senedir dedikten sonra doğuştan diyince 9 yaşındasın sandım anlık afallama:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sofiel Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2014 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2014 doğustan dıyınce kendim çaba sarfederek gormuyorum yanı onu demek ıstedım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sidar Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2014 kontrol sağlarken hissediyorsan yetenektir tabiki Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.