Bellator Oluşturma zamanı: Ocak 31, 2014 Paylaş Oluşturma zamanı: Ocak 31, 2014 Konuyu nereye açacağımı bilmediğim için buraya açtım, yanlış olduysa kusura bakmayın, ben 17 yaşında bi gencim ve kendimi bildim bileli şanssızlıklar yaşıyorum, sürekli, durmadan yani şöyle örnekler vereyim 40 yılda bir gördüğüm amcamın evine yaz tatilinde kalmaya gittiğim gece yangın çıktı. Sonra babamın yaptığı meslek ağır arada bir onunla montaja gidiyorum yardım etmeye her seferinde aksilikler üst üste geliyor 1 saatlik iş 5 saat oluyor ama ben yokken öyle değil. Pek sosyal değilim ama arada bir gezip tozarım arkadaşım bi kızla tanıştırıcaktı, kızla buluşmaya giderken otobüs bozuldu. Ardından neyse buluştuk ettik herşey güzel gidiyor 4 - 5 tane dallama bulaştı kızı üzmemek için kavga falan etmedim bu olay çok kötü dokunmuştu gururuma, bir de 1 saat önce sevdiğim kız 4 - 5 senelik arkadaşım 1 hafta önce internetten tanıştığı ne olduğu belirsiz biriyle sevgili olduğunu söyledi yarın için ona sürpriz hazırlamıştım ilan - ı aşk etmeyi planlıyordum, daha bi çok şey varda anlatamam en son bu olayı yaşadıktan sonra konu açmaya karar verdim buraya iyice yaşama isteğimi kaybettim artık sürekli sürekli şanssızlıklar yaşamaktan bıktım ne yapayım ne edeyim bir yol gösterin lütfen. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
lacrimose Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2014 Kötü şanstan ve buna benzer şeylerden korunmanın çeşitli yolları var, mesela en basitinden dua edebilirsin koruyucu dualar var, örneğin ben de küçüklüğümde çok fazla kabus gördüğümde, kendimi kötü hissettiğimde falan Ayetel Kürsi okurdum hala aynı durumlarda okuyorum sana da denemeni tavsiye ederim çok kuvvetli olduğu söylenen bir koruyucu duadır hakkında çok çeşitli rivayetler ve hikayeler vardır araştırabilirsin. Eğer mesela yanında fiziksel birşey taşımak sana kendini daha iyi hissettirecekse (ki çoğu insanda böyledir) bir muska falan yaptırabilirsin ya da kendi şans kolyeni yapabilirsin, sitede şans kolyesi tarifi var bulabilirsin ve muskayı da çeşitli hocalara vs. yaptırabilirsin. Benden bu kadar, umarım cevabım faydalı olmuştur, iyi geceler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2014 ooo O kadar çok seçeneğin var ki . Tlsımlar arınmalar şifalı taşlar vs vs .. Ama bence burada en önemli nokta Karma Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
lacrimose Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2014 nevermore adminimiz yine "Veni vidi vici" misali gelmiş, son noktayı koymuş ve gitmiş kendisine katılıyorum kendi ilk mesajımda dediğim ve örneklendirdiğim gibi çeşitli pek çok yolu var ancak en önemlisi yine karma. Ayrıca şunu da ekleyeyim, çekim yasası denen şeye inanan birisi olarak söylüyorum sen şansının kötü olduğunu etrafında hep kötü şeylerin olduğunu kendine tekrarladığın sürece duaların tılsımların en etkilisi bile işe yaramayabilir önce şansının dönebileceğine güzel şeylerin olacağına inanman lazım ki alacağın önlemler uygulayacağın teknikler etkili olsun Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
gguntepe Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2014 Geçenlerde şanssızlık ile ilgili bir video vardı, bulduğumda seninle paylaşacağım. Fakat, bilinçaltında bunu yerleştirmişsen benim ve ya videoların yapabileceği bir şey yok.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2014 bak bu gün önemli bir gün şimdi kendine iyilik yap ve sadece inan .. herşeyin daha iyi olacağına . çık dolaş bu güne özel bi çiçek dik mesela bahçeye yada saksıya .bu gün İmbolc .... gün dönüyor . Şansın da dönecek . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2014 Yaşlı Kızılderili reis kulübesinin önünde torunuyla oturmuş, az ötede birbiriyle boğuşup duran iki köpeği izliyorlardı. Köpeklerden biri beyaz diğeri siyahtı ve on iki yaşındaki çocuk kendini bildi bileli o köpekler dedesinin kulübesi önünde duruyorlardı. Dedesinin sürekli göz önünde tuttuğu iki iri köpekti bunlar. Çocuk, kulübeyi korumak için biri yeterli gözükürken niye ötekinin de olduğunu, hem niye renklerinin illede siyah ve beyaz olduğunu anlamak istiyordu artık.O merakla sordu dedesine; -Dede bu iki köpeği niye hep kulübenin önünde tutuyorsun? Hem de niye biri siyah diğeri beyaz? Yaşlı reis, bilgece gülümsedi ve torununun sırtını sıvazladı ve: -Onlar benim için iki simgedir. Çocuk : -Neyin simgesi? -İyilik ile kötülüğün simgesi. Aynen gördüğün şu iki köpek gibi, iyilik ve kötülük durmadan içimizde mücadele eder.Onları seyrettikçe ben hep bunları düşünürüm. Çocuk, sözün burasında, mücadele varsa, kazananı da olmalı diye düşündü ve her çocuğa has bitmeyen sorulara bir yenisini ekledi: -Peki hangisi kazanır bu mücadeleyi? Bilge reis, derin bir gülümsemeyle baktı torununa : -Hangisi mi evlat? Ben hangisini beslersem o kazanır. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mrs_Echelon Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2014 Her zaman ben şanslıyım de. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sidar Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2014 şanş genel perspektifte youmlanacak bir olgudur bo konuda lidyanın efsane kralı krezus ile atinalı solon arasındaki konuşma mükemmel bir örnek sayılır bir şölende kral solona sorar Dünyanın en mutlu ve talihli insanı kimdir Amacı kendi ismini duymaktır ama solon beklenmedik bir cevap verir Bu güne kadar gördüğüm en talihli insan Atinalı bir ayakkabıcıydı efendim Çünkü sağlıklı bir yaşam sürdü Sevdiği işini yaptı Çocuklarının yetişip evlendiklerini torun verdiklerini gördü Varsıl olmadı ama rahat yaşadı İhtiyarladı ve yatağında acı çekmeden gözlerini yumdu Cenazesinde bulunanlar ardından iyi sözler konuştular Bu yanıtı beğenmeyen krezus yüzünü buruşturup kendi debdebe ve zenginliğini sarayını cariyelerini ve hazinesini nasıl olup da göremediğini esefle sorar Solon ise Efendim birinin talihli olup olmadığını söylemek için onun yaşamının sonunu görmeliyiz der işte kardeşim sen dışsal etkilerle oluşan yapay mutsuzlukların özmutluluğunu çalmana izin verme çekim yasasına kafayı fazla takma sen birini etkileyemeyecem diye olumsuz düşüncelere zorla girebilirsin ama yakışıklıysan falan ortama girdiğinde sana bakacaklarını bilirsin bunu bilmek iyidir Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
darqrose Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 2014 Bende foruma şansla ilgili bir soru sormak için girmiştim bu şans olayı nedir ? Şans var mı insanlar kendi şanslarını kendilerimi yaratırlar? Şansımı denemek istiyorum gerçekten mesela motor kullanmak istiyorum meslek edinmek istiyorum kendi işimi yapmakvs. Ama motor tehlikeli piyasa kötü deyip çekiniyorum, buna karşın içimde nükleer bir enerji var, kullanamadığım içinde mutsuzum. Babam çok şanslı bir adam , annem de öyle istedikleri hayatı yaşadılar ve istedikleri her şeye sahip oldular hemde hiç bir şeyleri yokken. Çok popüler ve paralıydılar her zaman sıkıntılar da yaşadılar tabi ama o kötü borsacı gibiydiler=) hani şu yeni bir film varya=D kısacası çok sıkılıyorum ve ben şanssız bir insanmıyım yoksa çokmu şanslıyım anlamadan kılımı bile kıbırdatmayacağım. Rezil olmak istemiyorum gerçekten:/ Hep büyük düşünüyorum ama 23 yılda kendi kazandığım para 600 liradan fazla değil. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
darqrose Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 2014 Konuyu nereye açacağımı bilmediğim için buraya açtım, yanlış olduysa kusura bakmayın, ben 17 yaşında bi gencim ve kendimi bildim bileli şanssızlıklar yaşıyorum, sürekli, durmadan yani şöyle örnekler vereyim 40 yılda bir gördüğüm amcamın evine yaz tatilinde kalmaya gittiğim gece yangın çıktı. Sonra babamın yaptığı meslek ağır arada bir onunla montaja gidiyorum yardım etmeye her seferinde aksilikler üst üste geliyor 1 saatlik iş 5 saat oluyor ama ben yokken öyle değil. Pek sosyal değilim ama arada bir gezip tozarım arkadaşım bi kızla tanıştırıcaktı, kızla buluşmaya giderken otobüs bozuldu. Ardından neyse buluştuk ettik herşey güzel gidiyor 4 - 5 tane dallama bulaştı kızı üzmemek için kavga falan etmedim bu olay çok kötü dokunmuştu gururuma, bir de 1 saat önce sevdiğim kız 4 - 5 senelik arkadaşım 1 hafta önce internetten tanıştığı ne olduğu belirsiz biriyle sevgili olduğunu söyledi yarın için ona sürpriz hazırlamıştım ilan - ı aşk etmeyi planlıyordum, daha bi çok şey varda anlatamam en son bu olayı yaşadıktan sonra konu açmaya karar verdim buraya iyice yaşama isteğimi kaybettim artık sürekli sürekli şanssızlıklar yaşamaktan bıktım ne yapayım ne edeyim bir yol gösterin lütfen. Cık cık. Ölmeyi dene. Böyle kötü bir şans olamaz.. Bunlar bana göre seni şanssız yapmaz. Bu yaşın gereği yaşadığın bir bunalım olabilir. O yaşlar da böyle hissettiğinde yapılcak en güzel şey kendine güzel bir playlist yap ama böyle pop müzik değil türk rock değil rap değil yabancı rock ve metal müzik olacak. Bu sorunlar o zaman gözünde küçülcek ve daha iyi hissediceksin. =) Tabi ki umutlu ve hayatından memnun olabilmek en güzeli ama bunu başarmak için önce olumsuzlukları yenmelisin yukarıdaki örnekteki gibi ama sen olumsuzluklar seni üzemesin diye bir zırh kuşanıyorsun. Sonra dünyada ki en büyük şanssızlıkları bile umursamaz hale geliyorsun. Bunu da açayım şanssızlıkları yani kötü olayları görmezden gelemezsin sen öyle yaparsan bir tavır almazsan o daha şiddetle sana geri döner. Ta ki seni bezdirene kadar. Bence asi bir yönün var ve onu kullanmalısın. Yoksa da pls bul çıkar onu:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bellator Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 2014 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 2014 Cık cık. Ölmeyi dene. Böyle kötü bir şans olamaz.. Bunlar bana göre seni şanssız yapmaz. Bu yaşın gereği yaşadığın bir bunalım olabilir. O yaşlar da böyle hissettiğinde yapılcak en güzel şey kendine güzel bir playlist yap ama böyle pop müzik değil türk rock değil rap değil yabancı rock ve metal müzik olacak. Bu sorunlar o zaman gözünde küçülcek ve daha iyi hissediceksin. =) Tabi ki umutlu ve hayatından memnun olabilmek en güzeli ama bunu başarmak için önce olumsuzlukları yenmelisin yukarıdaki örnekteki gibi ama sen olumsuzluklar seni üzemesin diye bir zırh kuşanıyorsun. Sonra dünyada ki en büyük şanssızlıkları bile umursamaz hale geliyorsun. Bunu da açayım şanssızlıkları yani kötü olayları görmezden gelemezsin sen öyle yaparsan bir tavır almazsan o daha şiddetle sana geri döner. Ta ki seni bezdirene kadar. Bence asi bir yönün var ve onu kullanmalısın. Yoksa da pls bul çıkar onu:) Zaten bateristim rock benim hayatım ayrıca bu yaşadıklarım normal şeyler değil ciddiyim anlatsam destan olur, bu arada destek olan herkese teşekkür ederim bakalım şimdilik dediğiniz gibi yaşıyorum 1 - 2 haftaya dönücem olumlu yada olumsuz Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
viva la vida Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 2014 Herkesin başına bu tip şeyler gelebilir ve her insan kendi yaşadığını daha yoğun olarak algılar. Elimi neye attıysam bozulduğu, kiminle konuştuysam ters teptiği ya da bulaştığım her işten zararlı çıktığım dönemlerim oldu. Fakat bunların yanında, dokunmamla güzelleşen, bir sözümle kocaman bir gülümsemeye yol açtığım ya da sadece var olmakla iyi hissettirebildiğim anlar da oldu. Bence odak noktanızı değiştirin. Sayının, yani kötü talihin mi yoksa güzel şeylerin mi ağır bastığının, hangisinin daha çok olduğunun hiç önemi yok. Hangisine odaklanırsanız onu çekersiniz hayatınıza, bırakın kötü düşünmeyi, siz şanssızım dedikçe şansınız dönmeyecek. Elinizde yapabileceğiniz hiçbir şey olmasa dahi en azından düşünceleriniz sizi aşağı çekmesin. Keyifle ve sağlıcakla..: ) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AurorA Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 2014 Bu aralar bende var bir şeyler... Normalde şanslı olduğunu rahatlıkla söyleyebilecek bir insanım, taşlar kendi kendine yerine oturur ve evrenle bir uyum içinde olduğum hissi uyandırır bu bende... Ama son 1 aya yakın bir süredir bir şanssızlık, bir uyumsuzluk var üzerimde. Bakalım nehrin yönü değişecek mi... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
komuro Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 2014 en son biri böyle dert yanıyodu bana bende herşeyin rayına gireceğini falan anlatıyodum vs şimdi baksak durumlara ben şansızın teki olurum ona göre Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AurorA Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 2014 Hayat iniş çıkışlarla dolu... Bu dönem de inişlerden biri sadece. önemli olan yukardaki yazılarda da anlatıldığı gibi "ben çok bahtsızım" psikolojisine girmemek... Tavlada yendiğim insanları en çok bu psikolojiye sokarak yenerim çünkü ben şanslıyım dedikçe şansım artar, karşımdaki şanssız olduğuna inandıkça daha da artar... Bu arada Tavla, şans durumumu ilk keşfettiğim yerdir. 6-6, 5-5, 4-4, 3-3, 2-2, 1-1 şeklinde arka arkaya attığım zarlardan sonra çok kişinin oyunu terk etmişliği vardır Yarın biraz o tavla günlerini hatırlayarak başlayayım güne bakalım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
komuro Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 2014 Hayat iniş çıkışlarla dolu... Bu dönem de inişlerden biri sadece. önemli olan yukardaki yazılarda da anlatıldığı gibi "ben çok bahtsızım" psikolojisine girmemek... Tavlada yendiğim insanları en çok bu psikolojiye sokarak yenerim çünkü ben şanslıyım dedikçe şansım artar, karşımdaki şanssız olduğuna inandıkça daha da artar... Bu arada Tavla, şans durumumu ilk keşfettiğim yerdir. 6-6, 5-5, 4-4, 3-3, 2-2, 1-1 şeklinde arka arkaya attığım zarlardan sonra çok kişinin oyunu terk etmişliği vardır Yarın biraz o tavla günlerini hatırlayarak başlayayım güne bakalım haydi tavlaya o zaman en son hep yenildiğim arkadaşım 7-8 kere üstüste yenilince ya sıkıldım dedim o insan yenmekten sıkılır mı dedi:rofl:.. şans bir faktör hayatta ne zaman bol ne zaman olmayacağı belli olmaz işte. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sticker Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 2014 Bir Kızılderili'nin çok güzel bir atı varmış. Herkes bu ata hayranmış. Köylüler gelip gelip ne kadar şanslısın çok güzel bir atın var derlermiş. Köylü de "Belki" diye cevap verirmiş. Şaşırırmış köylüler. Bir gün at kaybolmuş. Bu sefer köylüler gelip Kızılderiliye "ne kadar şanssızsın" demiş. "Atın kayboldu". Yine cevap vermiş Kızılderili "Belki". Aradan bir hafta geçmiş ve kaybolan at yanında 4-5 tane atı alıp dönmüş evine. Bütün köylüler toplanmış ve hep bir ağızdan ne kadar şanslı olduğunu söylemişler. Verdiği cevap yine "Belki". Kimse yine bir şey anlamamış söylediğinden. Günlerden bir gün kızılderilinin oğlu yeni gelen atlardan birine binerken düşüp ayağını kırmış ve sakatlanmış. Tabi ki köylüler gelip gidip ne kadar şanssız olduğunu yinelemişler. Tahmin edeceğiniz gibi verdiği cevap yine "Belki" O sırada kabileler arasında büyük bir savaş çıkmış ve köyün bütün gençleri savaşa katılmış ve geri dönmemiş. Kızılderilinin oğlu ise ayağı sakat olduğu için savaşa katılamadığından sağ kalabilmiş. Çok şanssız olduğumu düşünen ben, bu hikayeyi çok severim. Olayları anlık değil sonradan değerlendirmek gerektiğini düşündürür bana. Ama günlük hayatımda bu düşünce çok aklıma gelmez, herşeyin en kötüsünü düşünerek zindan ederim kendime hayatı ve nitekim düşündüğüm gibi olur. Çevremde benim gibi titiz olmayanlar ve nasıl olsa hallolur boşver diyenlerin işleri yolunda. Ama biliyorum ki beni bu kadar olumsuzluğa iten şey ise yaşadıklarım. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.