duygu Oluşturma zamanı: Eylül 6, 2006 Paylaş Oluşturma zamanı: Eylül 6, 2006 (düzenlendi) http://www.youtube.com/watch?v=XGFVhzmnYWg...amp;t=t&f=b biraz 16+ var içinde ama 1-2 sn sürüyo.16- ler ona bakmasın artık Mart 19, 2010 boynuzsuzgeyikler tarafından düzenlendi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
bolsoru Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2006 Videoyu izleyince sanki bende strej atdım burda asıl koyan adam kafadan çok bu videoyu izlemesi olur herhalt Bu video boyunca çalan şarkı neyin nesiydi bilen varmı tam adını sölerseniz cekcemde Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
duygu Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2006 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2006 valla ben de bilmiyorum ama çok beğendim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
jenk Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2006 paylaşımın için tşk ederim çok beğendim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tugcemgul Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2006 paylaşım güzel Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.