Syuh Oluşturma zamanı: Şubat 3, 2014 Paylaş Oluşturma zamanı: Şubat 3, 2014 merhaba etrafımda bazı olaylar yaşıyorum ve bu beni açıkçası korkutuyor. yurtta kalıyorum ve bu çok büyük bir sıkıntı size yaşadıklarımı anlatıyım bu tek benim değil etrafımda bulunan insanlarında etkilendiği birşey. ilk önce yurda gelmeden öncesini anlatıyım evde odamda yatarken her gece birisinin odamın yarısına kadar gelip bana bakıp çıktığını hissediyordum her sabah annem hayır ben gelmedim rüyadır diyordu kendimi onunla övüttüm ama bu artmaya ve bana yaklaşmaya başladı. en son yanıma bile uzanacak oldu. korktuğumdan asla gözlerimi açamam. o an gözlerimi açmayı tercih etmiştim açmaya yeltendiğimde çok hızlı bir biçimde kapıyı çarparak çıkmıştı. her gece geliyordu evde tek olduğumda meditasyon yapamaz olmuştum. sonra yurda yerleştim. birkaç gün hiç bir şey olmadı sonra ben meditasyon yapmıştım ve çok güçlü bir meditasyon olmuştu çok derine inmiştim meditasyon bittikten sonra yatağımda uzandım yatış saatini geçtiği için ışıklar kapalıydı. gözlerimi tam kapatmamışken yan yatağımda yatan kız arkadaşım bana adımı söylemişti benimde gözlerim açık olduğu için hiç ilgilenmemiştim sonra beni ittirerek bağırdı bende hayliyle kızdım sonra bana Dilara senin yatağında oturan bir kız vardı seni izliyordu sana seslendiğimde yatağından aşağıya atladı dedi. çok korkmuştum ondan sonraki gece hala korkuyordum ve başka bir arkadaşımın yanında yatıyordum arkadaşım mesajlaşıyor bense onu izliyordum sonra bir şey ağzımı sıktı ve bana sessiz ol dedi. arkadaşım çok karkak olduğu için sustum ona bir şey diyemedim. sonra okulda öğretmenler odasında tek başıma siteden konuları okuyordum ki bir anda bir çığlık sesi geldi. bilgisayarın hoparlörü yoktu televizyon açık değildi ve korktum koşarak çıktım oradan. akşam yurtta adaçayı yaktık düşük enerjiliyse kovmak için. sadece 1 kaç gün sürdü atölyede tek başıma çalışırken saldalyeler sallanıyor. görmek istemiyorum çünkü korkacağımı biliyorum ama etrafımda da istemiyorum. anneme anlattım ve annemde bana muska yazdırmış çok küçükken bayılıyormuşuz onu verdi. dokunamıyorlar ama etrafımdalar muska onları çok etkilemeyeceğini biliyorum ve inancıma göre de çok farklı ama bir umut diyorum. 1 tanede değiller 7 tane hissettim arkadaşımda 3 tane görmüş. neden olduğunu az çok tahmin ediyorum. çünkü biz 2 sene önce okulda çağırdık. o sıralar Müslümandım. ve duasını bulmuştuk okumaya başladık bilgisizdim. en arka sıradan itibaren sıralar titremeye başladı her dakika ön sıraya geçiyordu kızlar çığlık atıp sınıftan kaçtılar ben sınıftan çıkmadım sürekli bir şeye takılıp düştüm zar zor çıkabildim. ve geri gönderemedim geri gitmesi içinde dua vardı. en az 20 kere okudum arkadaşım sürekli kulağımda ezan sesi duyuyorum diyip duruyordu. pek inanmasam da ona da okuttum ama yok işe yaramadı sanırım zaten okulumuzda boyut kapısı gibi bir şey var varlıklar zaten çok fazla. paganizm le ilgileniyorum ama bu çok etkiliyor beni çünkü ilerleyemiyorum. ritüel için çember açıcam açamıyorum çember içinde 7siyle çok tehlikeli olur diye. ve enerjimi sömürüyorlar. sürekli hasta oluyorum ve bıktım gitsinler istiyorum. birde unutmuşum şunu beraber çağırdığımız arkadaşımda yurtta ve geçen ben uyurken etrafımda görmüş vucudumun yarısı açıkmış ve kalbime doğru turunculu ve kırmızı bir ışık veriyorlar mı alıyorlar mı bilmiyorum ama o arkadaşımda musallat olayından yaralanmıştı. hoca yardımıyla kurtulmuş ben pek inanmıyorum. o kırmızılı turunculu ışık ne? ritüelleri etkilerler mi? cemberde bana zarar verir mi? nasıl kurtulabilirim? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.