Godwine Oluşturma zamanı: Şubat 6, 2014 Paylaş Oluşturma zamanı: Şubat 6, 2014 Meclisten geçmiş sansür yasası.Artık her siteden her türlü hesaplarımıza bile müdahele edilebilecek.Tarayıcıyı açtıktan kapatana kadar yaptığınız her şey kayıt edilecek.Aynı şekilde mesajlaşma programları gibi şeyler de her türlü mesajlaşmalar da kayıt edilecek. Kaynak: Sansür yasası meclisten geçti Sizin düşünceleriniz ne bu konuda? Çok üstümüze geliniyor açıkçası.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Jethro Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2014 Cumhurbaşkanının onaylaması gerek geçerli olması için ayrıca şu saatte geçmesi de düşündürücü. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Godwine Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2014 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2014 Cumhurbaşkanının onaylaması gerek.Cumhurbaşkanı onayladığı zaman,meclisin onayladığı saatten itibaren geçmiş kayıtları almak isteyecekler şirketlerden.Şirketler elimizde yok,kayıtlı tutmadık diyebilir ama demeyebilir de.Öyle duydum ben. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
BalveKan Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2014 Çok saçma,özel hayat ve gizliliği diye birşey kalmadı ülemizde.Hoş zaten cumhurbaşkanı ve başbakanın yargılanmadığı bir ülkede kimseye söz edemiyoruz.Git gide haklarımız elimizden alınıyor ve koskoca bir ülke uyuyor daha ne diyebilirim ki? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
efIatun Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2014 şu adamın yüzünü herhangi bir yerde görmek bile beni çıldırtıyor. Hiç hoşlanmama ve kendimi kontrol etmeme rağmen nefret doluyorum. bir imkan olsa da hayatımın sonuna kadar bunun ne suratını göreyim ne kararlarını. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
thenightmare Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2014 interneti düzenlemeyin ya siz.düzenleyeceğiz dediklerinizi de gördük.iyice berbat ettiniz herşeyi.bırakın internetimizi dağınık kalsın.ben böyle saçma birşey görmedim ya. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
numeroloji Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2014 Bir ara youtubeyide yasaklamışlardı....Bu adamlar cidden eğitim ve internet konusunda tam anlamıyla gerizekalı resmen soytarılar... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
lacrimose Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2014 Sevgili gnoxis'imizin cadıları/paganları/wiccanları bir araya gelip şu meclisi başbakanı falan topluca bi büyüleyip lanetleseler falan da rahatlasak yani :rofl: İşin şakası bir yana özel hayatın, kişisel ve kişiler arası mahremiyetin bu kadar irdelenmesi gerçekten çok fazla bence. Oldu olacak bütün evlere dinleme cihazı çatılara da keskin nişancı koyulsun, evlerinde yasak şeyler konuştuğu tespit edilenleri indirsin keskin nişancılar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Northice Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 2014 Burada büyü yapıyolar diye burayıda kapatır bunlar Edit: Büyü yapmayı sizden öğrenecek değiliz Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
numeroloji Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 2014 Burada büyü yapıyolar diye burayıda kapatır bunlar Edit: Büyü yapmayı sizden öğrenecek değiliz Fetuman'ın büyüsü! - YouTube fetoyuda büyücü diye indirdiler zaten Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
elias Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 2014 Fetuman'ın büyüsü! - YouTube fetoyuda büyücü diye indirdiler zaten Tehlikenin farkında mısın Gmoxis Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Jethro Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 2014 Cumhurbaşkanı onaylamadan sansürü uygulamaya başlamışlar bile;Yasa onaylanmadan Youtube'a sansür- Sözcü Gazetesi tabi şimdi açık Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MZ1vdnW0mtQ Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2021 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2021 ne denebilir ki Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.