MrFaziL Oluşturma zamanı: Şubat 6, 2014 Paylaş Oluşturma zamanı: Şubat 6, 2014 Arkadaşlar,yardımcı olun rüyamda yatağımın altına bıçak koyuyordum uyandığımda ise yatağımın altında bıçak vardı uyurgezerim desem olmaz ya vücudumu başka biri yönetiyor ben izliyorum ya da bir şekilde o bıçak oraya geliyor lütfen yardımcı olun. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Uykucu Anarsist Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 2014 Korkutucu bir durum senin için. Kendi fikrim (bu konularda cok bilgili biri degilim) uyurgezersin. Gezerken belki gozun aciktir ve uyanınca rüya gördüğünü sanıyorsundur. Dostum dikkat et. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2014 Video kaydetmeyi dene ; ki kesin sonuca öyle varalım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MrFaziL Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2014 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2014 Teşekkürler Nevermore. Arkadaşlar ben bu yaşadığım olayı gösteriş için değil yardım için buraya yazdım yorumlarınızı bekliyorum.Şimdiden herkese çok teşekkürler... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Harok Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2014 Çok ilginç, umarım en kısa zamanda çözersin sorunu. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
elias Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2014 @Mrfazil Bulunmaz fırsat!!! Lütfen odana bir kamera yerleştir ve kendini videoya çek Sonucu sabırsızlıkla bekliyorum Ben 8 yıldır paranormal olayları akademik düzeyde araştırıp arşivliyorum... Videonu mutlaka bekliyoruz bu başlıkda Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Archnight Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2014 Varsayım yapıyorum.. okumanızı öneririm.. Eğer ki video da bıçak kendi kendine geliyor ise yani tamamen paranormal bir oluşum var ise 2 adet çay tabağını alın ve birinin içine tuz diğerinin içine şeker koyun. odanız da tam ortaya masaya veya yere koyun yanyana dursunlar. ayrı bir yerden elinize tuz alın yarım avuç kadar bunu odanızın kuzey ve güney taraflarına duvar dibine duvar hizasında serpin. doğu ile batı yönüne de aynı şekilde şeker serpin. gece yatağınıza gusül abdesti alıp yatın. sabah kalktığınızda olanları burada aktarırsanız sevinirim. ona göre yorum yapacağım. siz sadece bu dediklerimi yapın ve merak etmeyin herhangi bir zararı yok . anlamadığınız bir yer var ise de sorunuzu bekliyorum. iyi günler. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MrFaziL Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2014 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2014 Arkadaşlar eliasın dediği gibi paranormal bir olay olabilir çünkü aile genelinde var yani ben kuzenimin gece uyanıp kardeşini yakmaya çalıştığını gördüm abimin bir başka kuzenimi boğmaya çalıştığını gördüm. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
akkam Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 2014 Arkadaşlar eliasın dediği gibi paranormal bir olay olabilir çünkü aile genelinde var yani ben kuzenimin gece uyanıp kardeşini yakmaya çalıştığını gördüm abimin bir başka kuzenimi boğmaya çalıştığını gördüm. Bu gece kamera yerleştir odanın bir yerine kesin cevabı o zaman alırsın. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
numeroloji Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 2014 günaydın....görüntüleri bekliyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MrFaziL Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 2014 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 2014 Bi dostumdan kamera alacağım görüntüleri çekince size aktarırım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MrFaziL Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2014 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2014 en kısa zamanda Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kaplank Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 2014 videoyu sabırsızlıkla bekliyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MrFaziL Yanıtlama zamanı: Şubat 15, 2014 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 15, 2014 Arkadaşlar sorunum halloldu bir kullanıcının tavsiyesiyle odama kapıma ve vücuduma bir işaret çizdim ve artık ne rüya ne uyanma ne de sesler duyma yok bu durum tekrarlanırsa videoyu sizinle paylaşacağım buradan yazan tüm arkadaşlar minnettarım önemseyip cevapladığınız için Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kaplank Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2014 kardesim sembolu soylermisin nasil bisey Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MrFaziL Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2014 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2014 buyrun arkadaşlar buydu litio adlı üye ile konuşmuştuk (nickini yanlış yazmış olabilirim) bunu kapının iç ve dış tarafına yatağının başına ve vücuduna çiz demişti Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
angelray Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2014 Sen yinede Video çek Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.