LittleBitch Oluşturma zamanı: Şubat 13, 2014 Paylaş Oluşturma zamanı: Şubat 13, 2014 Arkadaşlar yakın zamanda yaşadığım ve aklımı fazla yoran bir olay. Eğer açığa kavuşturabilirsek içim çok rahatlıyacak.Olay şöyle evde misafir vardı ve annem babam onlarla ilgilenirken bense kardeşimle birlikte başka bi odadaydım.Kardeşim benden çok daha küçük henüz okula da gitmiyor. O yerde uyuyordu bende yanında oturuyordum.Yatağın üstünde duran çarşafın ciddi anlamda yer değiştirişine şahit oldum. Beni çok korkuttu ama kardeşim çok küçük olduğu için onu korkutmak istemedim annem veya babamla da tartışabileceğim bi konu olmadığını düşünüyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
rulesofdevil Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2014 Daha kesin olaylar lazım cevap verebilmem için. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Godwine Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2014 Hangi varlık olduğunu bilmek teoride kalır sadece.Çevrende buna benzer şeylerle karşılaşmadın mı? Belki bir varlık sadece sen varken sana kendini belli etmeye çalışıyordur (Bkz: koruyucu melek) .Belki korkumaya çalışan bir obsesyondur..rulesofdevil'ın da dedii gibi daha kesin olaylardan da bahsetmelisiniz.Şayet bu gibi durumlar tek olaylar çözülemez bence. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cagds Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2014 Bu olayları zamanla yaşadıkca kayıt etmelisin.Bunlar birden fazla şeylere yorumlanabilir.Koruyucu melek,İyi kötü Cinlerin bulunması,Varlıkları rahatsız etmiş olabilmek vb. uzar gider.Seni korkutmak istememiştir belkide sadece orda olduğunu belli etmek istemiştir.Varlıklar farklı şekillerde kendini belirtebilir.Rüyada,Eşyayı hareket ettirerek,yansımada vb Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
esaret Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2014 bu konu çok iyi olmuş benimde çok merak ettiğim bir konudur benzer bir olayı bende yaşamıştım öğleden sonra misafir gelmişti aynı bende uzanmak için yatak odasındaydım ama hiç uykumda yoktu başımın altındaki yastık birden hareketlendi ve havada asılı kaldı birkaç saniye yere düşer düşmez kaptığım gibi yatağın üzerine fırlatım misafirlerin yanına kaçmıştım böyle bir şeyi bir daha yaşamadım yaşamakta istemem açıkçası Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
alihan Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2014 Bnm düşüncem insan neye inanırsa o olur. İnsan beyni ve ruhu ve enerjisi okadar mükemmel bir makine araç ve yapıdırki herşeyi yapa bilir. Lakin bende bu yaşıma gelene kadar hiçbir paranormal bir olay yaşamadım. Okadar yazı okudum bilgi edindim ama hiç bişi olmadı. Ama varlık olayıda olabilir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tsukikage Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2014 Dediğiniz gibi biraz daha ayrıntı lazım. Şu an için bir ton varyasyon sayabılır koca site. Daha önce buna benzer bir deneyim yaşadın mı? Herhangi bir okült dalıyla ilgileniyor musun? Kardeşinle ilgili garip bir olay yaşadın mı daha önce? Bunlar gibi ayrıntılarla daha geniş bir yanıt verebileceğimizi düşünüyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.