nevermore Oluşturma zamanı: Şubat 15, 2014 Paylaş Oluşturma zamanı: Şubat 15, 2014 İlginizi çeker mi bilmem .. ama amaç belli . sormak istediğiniz birşey olursa seve seve cevaplarım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2014 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2014 Dernek oLarak valilikten izin alındı.maalesef yaş sınırı var malum mekan içkili. Esnek davranırlar mı? Bilemıyorum. Siz yine de gelin konser başlayıncaya kadar kapıda olacağım. Sanırım sorulara toptan cevap vermiş oldum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
aigina Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2014 Gelmeyi ben de çok isterim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cagds Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2014 Gelmeyi çok isterdim.Keşke antalyadada yapsalardı.Antalyada patifest yapıldı.Ondaki herkez bir sıla konserini izlemeye geldi.Köpeklere bile hoşt diyen oldu.Nasıl bir anlayışları var artık bilemiyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.