Jump to content

Kabuslarim

Yhus451

Önerilen Mesajlar

Arkadaslar ben cok uzun zamandan beri kabuslar goruyorum,hatta unutuyorum sonradan aklima geliyor kabuslarim.Simdi kabuslarim hep boyle arkadaslar bir varlik var ve bu varlik beni korkutuyor cigllik atiyorum.Acaba gercek hayattada musallat falanmi olduda ruyalarima giriyor diyorum kendi kendime.Sizce boyle kabuslar gormemin sebebi nedir?

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

ben durup dururken musallat olamayacağını düşünüyorum eğer yakın zamanlarda cin çağırmak vs. bişey yapmadıysan büyük ihtimal korku filmlerinin etkisi,çok fazla korku filmi izliyor musun? çünkü bende hep kabus görürüm ama çok fazla korku filmi izlerim onun için böyle söylüyorum,sonuçta bilinçaltı ve varlığa gelince her kabusunda aynı varlık mı? ve varlığın görüntüsü nasıl? ama yinede kafanı takmamanı öneririm eğer onun üzerinde hiç düşünmezsen kabusların azalabilir.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Maalesef yaratik yok yani hic goremiyorum.Hic bir golge falan yok.Korku filmine gelince , korku filmi izlerim ancak bundan olmadigina jesinlikle eminim.Eskidende bu tur ruyalar gordugum aklima geliyor arada.Cin cagirma vs seylerde bulunmadim.Yorumlariniz icin tesekkur ederim saygilar

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Beyin o kadar muhteşem bir sanatçı eseridir ki,onu anlamayıp üstüne basmanız terbiyesizliktir.Şahsen yaşadıklarımı ele alacak olursam artık kabus bile görmüyorum.Sıfırım.Ölü gibi geziyorum ortalıkta.Kendinizi bu tür sorulara ve düşüncelere yöneltirseniz benim gibi olursunuz.Bırakın kabus görün,bırakın o yaratık sizinle konuşsun.Bir şeyler yaşamış olursunuz,karanlık en diptir renklerle kalmaya devam edin.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Beyin o kadar muhteşem bir sanatçı eseridir ki,onu anlamayıp üstüne basmanız terbiyesizliktir.Şahsen yaşadıklarımı ele alacak olursam artık kabus bile görmüyorum.Sıfırım.Ölü gibi geziyorum ortalıkta.Kendinizi bu tür sorulara ve düşüncelere yöneltirseniz benim gibi olursunuz.Bırakın kabus görün,bırakın o yaratık sizinle konuşsun.Bir şeyler yaşamış olursunuz,karanlık en diptir renklerle kalmaya devam edin.

O yaratıkla nasıl konuşacağım ki ? lucid dream görme yeteneğim bi ara ortaya çıkmış sonra da geri gitmişti ? Siz nasıl haldesiniz ki ?

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

İyi akşamlar ; bana bir konuda yardımcı olmanızı istiyorum mümkünse. Uzun zamandır sürekli aynı rüyayı görüyorum hemen hemen hergün ama gece değil sadece gündüz.Melek olduğunu düşündüğüm ,hayatımda hiç görmediğim bir adam var ve onunla rüyamda bi aile gibi yaşıyoruz. Onu hissediyorum ;hatta belki size saçma gelebilir ama ona aşık olduğumu düşünüyorum.Bu yüzden gündüzleri sürekli uyuma ihtiyacı duyuyorum.Normal hayatımda karşıma çıkması için araştırmalar yapıyorum ama hala ne olduğunu bulamadım.Lütfen bana yardım edin.Şimdiden teşekkür ederim...

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

İyi akşamlar ; bana bir konuda yardımcı olmanızı istiyorum mümkünse. Uzun zamandır sürekli aynı rüyayı görüyorum hemen hemen hergün ama gece değil sadece gündüz.Melek olduğunu düşündüğüm ,hayatımda hiç görmediğim bir adam var ve onunla rüyamda bi aile gibi yaşıyoruz. Onu hissediyorum ;hatta belki size saçma gelebilir ama ona aşık olduğumu düşünüyorum.Bu yüzden gündüzleri sürekli uyuma ihtiyacı duyuyorum.Normal hayatımda karşıma çıkması için araştırmalar yapıyorum ama hala ne olduğunu bulamadım.Lütfen bana yardım edin.Şimdiden teşekkür ederim...
Büyük ihtimalle gerçek birisidir , hertürlü şey olabilir hatta bilinçaltın uydurmuş bile olabilir fakat sadece gündüz gördüğüne göre cin'de olabilir...
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...