damlasurer Oluşturma zamanı: Şubat 15, 2014 Paylaş Oluşturma zamanı: Şubat 15, 2014 Anneanneme çok düşkündüm 2008 yılında vefat etti. 1 yıla yakın hep rüyama girdi. Onunla ilgili 1 tane rüyamı hiç unutamam. 2009-2010 yılları gibiydi. Anneanemin üzerinde beyaz bir elbise vardı. Küçük bir kağıda 25.05.2015 diye bir tarih yazıp yatağımın üzerine bıraktı. Ruhlar geleceği bilemez diye duymuştum ben. Sizce bunun anlamı nedir? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
celali Yanıtlama zamanı: Şubat 16, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 16, 2014 hmmm ... John Titor adında ve gelecekten geldiğini iddia eden biri vardı galiba 2015 yılında 3.dünya savaşı çıkacak diyordu ... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
damlasurer Yanıtlama zamanı: Şubat 16, 2014 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 16, 2014 Ölen anneannem gelecekten gelemez sanırım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Laxus Yanıtlama zamanı: Şubat 16, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 16, 2014 25.05.2015 benim dikkatimi 5 rakamı çekti 3 tane 5 günün ayın ve yılın sonunda kullanılmış belki bu sayıya dikkat çekmek istiyordur nekadar alakalı bilemem ama çok film izledi demeyin Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
elias Yanıtlama zamanı: Şubat 16, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 16, 2014 25.05.2015 benim dikkatimi 5 rakamı çekti 3 tane 5 günün ayın ve yılın sonunda kullanılmış belki bu sayıya dikkat çekmek istiyordur nekadar alakalı bilemem ama çok film izledi demeyin 5 rakamı sadece Türklerde değil bir çok antik inanışta Kutup yıldızını simgeler. Kutup yıldızı ise bildiğimiz üzere Tanrının Kapısı dır. Hatta bizim İslam Tasavvufunda ki Kutup Gavs olayınında buradan geldiği düşünülür kesin olmamakla beraber. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
lacrimose Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2014 Sanırım o gün gelmeden ne olacağını bilemeyiz Ancak deneyebileceğiniz bazı şeyler var, belki de 25 Mayıs genel anlamda önemli bir olayın gerçekleştiği gündür ya da ailenizle ilgili bir olayın gerçekleştiği gün ve aydır, bunları araştırabilirsiniz, bu gün ve ayla ilgili bulabildiğiniz ve sizi (ya da rüyanızda tarihi size veren anneannenizi) ilgilendiren şeyler varsa bunları göz önünde bulundurup 25 Mayıs 2015 te bulabildiğiniz bilgilerle alakalı bir şeyler olabileceğini varsayabilirsiniz. Veya bu rüyanızı çok ta ciddiye almayıp hayatınıza devam edebilirsiniz, yanlış anlamanızı istemem ama bu durumu fazla ciddiye alırsanız ve 25 Mayıs 2015'te hiçbir şey olmazsa ya da gerçekleşen gayet basit bir olayı büyütürseniz hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz. Rüyaların gücüne ben de inanırım ancak her rüyaya bu ciddiyetle yaklaşmamak gerektiğini düşünüyorum, yine de araştırmanızı yapın kim bilir belki de birşeyler çıkar iyi geceler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MrMagic Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2014 Celalinin dediğini düşününce gözümün önünden çok büyük bir katliam geçiyor. Eliasın dediğinde ise kıyamet alameti gibi geliyor kulağa. Biraz arştırma lazım internete yazsak bir sonuç çıkacağına eminim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
PurpleAngel Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2014 bnde iki üç yıl önce 11 12 15 diye sayıları görmüştüm 11 aralık 2015 tarihi diye düşündüm hayallerim gerçekleşcek diye çok heyecanlanmıştım nolcağını görcez Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
damlasurer Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2014 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2014 Sanırım o gün gelmeden ne olacağını bilemeyiz Ancak deneyebileceğiniz bazı şeyler var, belki de 25 Mayıs genel anlamda önemli bir olayın gerçekleştiği gündür ya da ailenizle ilgili bir olayın gerçekleştiği gün ve aydır, bunları araştırabilirsiniz, bu gün ve ayla ilgili bulabildiğiniz ve sizi (ya da rüyanızda tarihi size veren anneannenizi) ilgilendiren şeyler varsa bunları göz önünde bulundurup 25 Mayıs 2015 te bulabildiğiniz bilgilerle alakalı bir şeyler olabileceğini varsayabilirsiniz. Veya bu rüyanızı çok ta ciddiye almayıp hayatınıza devam edebilirsiniz, yanlış anlamanızı istemem ama bu durumu fazla ciddiye alırsanız ve 25 Mayıs 2015'te hiçbir şey olmazsa ya da gerçekleşen gayet basit bir olayı büyütürseniz hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz. Rüyaların gücüne ben de inanırım ancak her rüyaya bu ciddiyetle yaklaşmamak gerektiğini düşünüyorum, yine de araştırmanızı yapın kim bilir belki de birşeyler çıkar iyi geceler Ben çok rüya görürüm hepsini de unuturum bu unutmadığım bir olay belki de sizin dediğiniz gibidir kim bilir Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
damlasurer Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2014 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2014 5 rakamı sadece Türklerde değil bir çok antik inanışta Kutup yıldızını simgeler. Kutup yıldızı ise bildiğimiz üzere Tanrının Kapısı dır. Hatta bizim İslam Tasavvufunda ki Kutup Gavs olayınında buradan geldiği düşünülür kesin olmamakla beraber. tanrısal bir şeymidir bilmem ama ben ateistim bana öyle şeylerin gelceğini sanmam teşekkürler yine de aklımda bulundurucam. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nazirella Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2014 ruyam da telefon numaralari goruyor sonra ariyordum hic birsey cikmiyordu bir an akli geldi ailen ve senin icin onemli bir gun olabilir ya da gunduz yasadigin birseyden olabilir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
elias Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2014 tanrısal bir şeymidir bilmem ama ben ateistim bana öyle şeylerin gelceğini sanmam teşekkürler yine de aklımda bulundurucam. Allah Allah çok garip bir durum var burada.. Yargılamak için söylemiyorum ama ateist isen teistlerden klasik rüya yorumu istemenin manası nedir? Yani ne biliyim... Ateist biri için rüyanın manası açıktır; uyku halinde iken bilinç düzeyi id ve süperegonun en dip seviyelerine kadar indiği için her şey mümkündür, her görüntü mübahtır yani şaşılacak bir durum yoktur! Ve yine ateist biri için her sorunun akılcılık yolu ve bilim aracı ile eninde sonunda mantıklı bir cevabı vardır... Ki rüya için olanı yukarıda bahsettiğim cevap... Yazdığımız yorumları okuyup okuyup gülmek için üye olmadın herhalde? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
damlasurer Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2014 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2014 Allah Allah çok garip bir durum var burada.. Yargılamak için söylemiyorum ama ateist isen teistlerden klasik rüya yorumu istemenin manası nedir? Yani ne biliyim... Ateist biri için rüyanın manası açıktır; uyku halinde iken bilinç düzeyi id ve süperegonun en dip seviyelerine kadar indiği için her şey mümkündür, her görüntü mübahtır yani şaşılacak bir durum yoktur! Ve yine ateist biri için her sorunun akılcılık yolu ve bilim aracı ile eninde sonunda mantıklı bir cevabı vardır... Ki rüya için olanı yukarıda bahsettiğim cevap... Yazdığımız yorumları okuyup okuyup gülmek için üye olmadın herhalde? Aslında çok haklısınız. Bende bazen bu duruma şaşıyorum. Ama bana göre tanrı öldü/yok oldu ama onun dışındaki varlıklara ilgim var ve gerçek olduğunu düşünüyorum. Garip bi ateistim ben Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
elias Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2014 Aslında çok haklısınız. Bende bazen bu duruma şaşıyorum. Ama bana göre tanrı öldü/yok oldu ama onun dışındaki varlıklara ilgim var ve gerçek olduğunu düşünüyorum. Garip bi ateistim ben Tamam anladım problem yok Standart determinist-materyelist lerden sandım... İyi forumlar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Prometyus Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2014 Benimde 5 rakamı ilgimi çekti seneye 25 mayısta yorum atarsın birşey olursa merak ettim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
komuro Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2014 dogum gunun ne zaman peki Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
damlasurer Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2014 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2014 dogum gunun ne zaman peki 29 aralık 1993 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
OxyGeN Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2014 O tarihe dikkat et bence çok sevinecegin bir olay olabilir yada uzülecegin yada hiç bişi olmaz bir ihtimalde su olailir koruyucu melegin yada baska bir varlık sana anneannen aracılıgıyla bir mesaj göndermişte olabilir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
numeroloji Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2014 ''çok sevinecegin bir olay olabilir yada uzülecegin yada hiç bişi olmaz'' dostum zaten başka seçenek kalmıyor Bekleyip görelim 1 yıl birşey kalmış .d Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
indigo55 Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2014 5 Sembolik olarak genelde insanı simgeler o gün tanışacağın bir insan olabilir.Yani Yaratıcıdan başka kimse geleceği bilemez ama öylesine bir tahmin yürüttüm. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
lenalee Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2015 2 gün kaldı ve ben hâlâ merak ediyorum umarım unutmaz foruma yazmayı. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
damlasurer Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2015 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2015 Merhaba arkadaşlar yarın benim tarih bakalım ne olacak aslında bir şey olacağını snamıyorum ama herkes merakla bekliyor Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
lenalee Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2015 Bir şey oldu mu ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Meastro Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2015 Noldu acaba ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AKagNA Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2015 Bekliyoruz. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.