yillos Oluşturma zamanı: Şubat 17, 2014 Paylaş Oluşturma zamanı: Şubat 17, 2014 Yetenek sınavlarında neler sorulur?(sanat liseleri için) Kaç aşamalıdır? Çalışırken nelere ağırlık vermeliyim? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cabbala Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2014 resim bölümüyse eğer genelde iki aşamalı olur ilki bi kompozisyon olur bu liseye göre değişir isteyen natürmort sorar isteyen bi modelle kompozisyon kurar,ikinci aşamada imgesel olur sana bi konu verilir yada bir parça ona göre hayalinden çizim yapman istenir ki en zoru budur.eğer sınavı kazanırsan sözlü mülakata gireceksin bundada sana rakursi,eskiz,grafik nedir gibi sorular sorulacak.Bunun için birkaç terim ezberlesen hiçte fena olmaz.Kaçıncı sınıfsın,hangi şehirdesin bilmiyorum ama bu şehirden şehirede çok farkeden bi durum.Çünkü sadece 30 kişi alınıyo.Yetenek önemli ama bana kalırsa çalışmadan bi yere gelinmiyo çünkü bi süre sonra elin durmaya başlıyo.Tavsiyem bi kursa gitmen.Sana tavsiyem bol bol figür,natürmort özelliklede imgesel çalışman.Hiç durma derste 2 dakikada hcana yada arkadaşlarına bakıp eskizler yap hayalinden mekan ekle onlara elin boş durmasın.Ha birde çizlerin çok önemli.Çok çizgi yöntemini kullanmalısın ve ayrıca sınavda tonlama yaparken açık-koyuya çk dikkat et ve daha belirgin tonlarda gölgelemeye çalış çünkü herzaman dikkat çekeni daha ön planda tutuyolar.Daha önce iki kere girdiğimden biliyorum bende şimdi o bölümü okuyorum.Ben resim bölümü için sordugunu düşünerek cevapladım inşallah öyledir Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
yillos Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2014 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2014 resim bölümüyse eğer genelde iki aşamalı olur ilki bi kompozisyon olur bu liseye göre değişir isteyen natürmort sorar isteyen bi modelle kompozisyon kurar,ikinci aşamada imgesel olur sana bi konu verilir yada bir parça ona göre hayalinden çizim yapman istenir ki en zoru budur.eğer sınavı kazanırsan sözlü mülakata gireceksin bundada sana rakursi,eskiz,grafik nedir gibi sorular sorulacak.Bunun için birkaç terim ezberlesen hiçte fena olmaz.Kaçıncı sınıfsın,hangi şehirdesin bilmiyorum ama bu şehirden şehirede çok farkeden bi durum.Çünkü sadece 30 kişi alınıyo.Yetenek önemli ama bana kalırsa çalışmadan bi yere gelinmiyo çünkü bi süre sonra elin durmaya başlıyo.Tavsiyem bi kursa gitmen.Sana tavsiyem bol bol figür,natürmort özelliklede imgesel çalışman.Hiç durma derste 2 dakikada hcana yada arkadaşlarına bakıp eskizler yap hayalinden mekan ekle onlara elin boş durmasın.Ha birde çizlerin çok önemli.Çok çizgi yöntemini kullanmalısın ve ayrıca sınavda tonlama yaparken açık-koyuya çk dikkat et ve daha belirgin tonlarda gölgelemeye çalış çünkü herzaman dikkat çekeni daha ön planda tutuyolar.Daha önce iki kere girdiğimden biliyorum bende şimdi o bölümü okuyorum.Ben resim bölümü için sordugunu düşünerek cevapladım inşallah öyledir çok teşekkürler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.