nevermore Oluşturma zamanı: Şubat 19, 2014 Paylaş Oluşturma zamanı: Şubat 19, 2014 Son olarak 2010′da ülkemizde Sonisphere festivalinde konser veren Metallica’nın özlemi 4 sene sonra bitiyor. 2008′de Ali Sami Yen’de düzenlenen konserin organizatörü Cengizhan Yeldan, Twitter hesabından yaptığı açıklama ile dünyaca ünlü grubun 13 Temmuz 2014′te İstanbul’da konser vereceğini açıkladı. İstanbul konserlerinde ülkemiz dinleyicisini ne kadar çok sevdiğini anlatan ve en kısa zamanda geri döneceğiz diyerek bitiren grup, son konserinden sonra bizi çok bekletmeyecek gibi gözüküyor. Henüz konserin detayları belli olmasa da tarihin belli olması, şimdiden planların değişmesine sebep olacaktır. Metallica’nın 13 Temmuz İstanbul konserinin bilet fiyatları ve mekan bilgisi ilerleyen günlerde netleşecek. Biz de konuyla ilgili yeni bilgiler geldikçe sizlere aktarmaya devam edeceğiz. Açıkçası İngiltere Sonisphere’in aklımızı çeldiği şu dönemlerde Metallica’nın geleceğini öğrenmek epey iyi oldu. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
rburak Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2014 \m/ Hell Yeah \m/ Demek isterdim ama öğrenci maasıyla 6 gidilmez ki şimdi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
serpentine Yanıtlama zamanı: Mart 18, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 18, 2014 En ucuz bilet 150 lira. http://www.biletix.com/etkinlik/RKMTL/TURKIYE/tr Metallica Survey Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
BalveKan Yanıtlama zamanı: Mart 18, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 18, 2014 Canlı olarak nothing else matters'ı dinlemek vardı... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
neyimben Yanıtlama zamanı: Temmuz 14, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 14, 2014 İçeri girişte çok sıkıntı oldu,stadyumda yiyecek içecek satışları yetersizdi,çok uzun sıralar vardı konser bitmiş herkes su arıyor su kalmadı dedi adamlar organizasyon resmen fail konser temposunu hiç yitirmedi ama yeni şarkı çalınırken bir durgunluk oldu sadece.bir de sanki demet akalın konserine gelmiş gibi headbang yapanlara tuhaf tuhaf bakan insanlar vardı grubun performansı da beklentilerin baya üstündeydi,dibine kadar eğlendim ben güzeldi james'in son halini dinledik:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AurorA Yanıtlama zamanı: Temmuz 14, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 14, 2014 Yaşlandığımı hissetmemek için gitmedim... Pişman değilim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.