KATA Oluşturma zamanı: Temmuz 26, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Temmuz 26, 2007 http://www.beyinrehberi.com/SymptomTest.asp Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
karahulk Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2007 Saol KardeŞ... Bana Doktora Gİt Dedİ Makİna:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
locked_puppet Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2007 walla baya vahim çıktı sıcaklardan dolayı heralde...paylaşım için tşkrler.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest star67 Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2007 kafayı yediğimi ima etti:D:D:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
locked_puppet Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2007 ya bu site doktorlara para kazandırmak istio bence..hepimize damgayı basıo baksanıza iim ben ya Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Dolunay Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2007 Depresyon teşhisi koydu doktora görün diyor ya. Senelerdir depresyondayım zaten hıh... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kinyas Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2007 Bu beni tımarhaneye mi atmak istiyor bana mı öyler geldi yaa ben zaten ordanım ki demek ki sorun yok Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest elacayib Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2007 Makina ne yapsın çoğunluk tabii değilse.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
seven of spades Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2007 basvuracaktim yakinda zaten.. .. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ainariel Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2007 ne diyor bu ya yok depresyon yok doktor....kendi psikolojik sorunlarımı kendim çözemiyorsam doktor mu çözecek.....zaten sinir olurum psikologlara hiç gitmedim şimdiye kadar hem ben biliyorum kendimi sadece düzelmeye uğraşmıyorum bu aralar teşekkürler katatonik Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
PaN Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2007 Teşekkürler paylaşımın için, tüm şıklar için neredeyse her günü işaretlememe rağmen son sorudaki ölme isteğini, hiç duymadım. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest piinar Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2007 doktora gitcekmişimm depresyondaymışım:( bunu okudum dha çok deprosyona girdim:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
lqym Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2007 Her şıkkı olumluda işaretleseniz yinede bir doktor kapısını açık bırakıor. Pisikiyatrislere para kazandırmak için Siz bi doktora görünün ulayyynnn :P Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Manje_Loa Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2007 Bende depresyondaymışım:ermm: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.