selina Oluşturma zamanı: Temmuz 26, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Temmuz 26, 2007 Ölsemde atar yüreğim senin kalbinle Zor aşkım tut ellerimi o yüce sevginle Gülüşünle eririm ben her tebessümünde Üzmesin seni hiç bir yara derinlerinde Razıyım mutlu olacaksan sensiz bir ömür’e Ümitlerimin geleceğisin sen düşlerimde Mutlu ol sen hep güller açsın o güzel gözlerinde… Her yerde sen varsın yüreğimde, düşlerimde En değerli varlığım sen hiç üzülme Ruhumla yanındayım ben ölsem bile Şimşekler çakmasın O deli yüreğinde Ekmesinler hüzünleri o güzel gözlerine Yıkamaz o büyük sevgimizi hiçbir kimse İstediğim tüm hayallerim seninle Mutluluğum, kalbim senin ellerinde... Sen uğrunda ölümlere gidip geldiğim Ellerini yüreğime kilitlediğim Nice acılara uğruna göğüs gerdiğim Sen yolunda savaşlar verdiğim İncitemediğim, en kıymetlim Ne zaman biter ki? Sana bu sevgim… 2 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kinyas Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2007 Selina güzel yzmışsın . . Değerime layık birini bulunca bende yazıp buraya eklerim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest elacayib Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2007 Şekilde görüldüğü gibi,Kuvvetli aşklar insanı şair bile yapabiliyor.Allah sonunuzu mutlu eder inşallah... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kinyas Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2007 Kuvvetli aşklar şiir bile yzdırıyor , çokta mutlu ediyor ama bitince offf Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
seven of spades Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2007 sevgilisine akrostij yazan bayan bir kisi .. takdir ettim.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2007 ben kasamam kendımı 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
True Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2007 iide benim kız arkadaşımın adı njiki nasıl yazıcam diğer harfler tamamda ''j'' nası olcak:ermm: 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
brit Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2007 2 ay önce olsa yazardım........2.5 sene boyunca çok yazdım alışkınım ama artık o yoook Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kinyas Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2007 Boşver brit tek takıl sende daha güzel Yazıoruz da noluyor anlayan çıkıomu . . Eh belki . . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
brit Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2007 eet en güzeli gerçekden;ama acısı geçince tabi anlayanda yok tabi bulmak imkansız gibi bişii..... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
karahulk Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2007 brit seninde aşkın yok benimde ben sana yaziim sen bana yaz olur mu:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2007 2 ay önce olsa yazardım........2.5 sene boyunca çok yazdım alışkınım ama artık o yoook deme...zaman dıyebılıorum sadece:confused:,off unutmak cok zor Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
karahulk Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2007 Bir melek sanki Rüya gibi gözleriyle İzlerim habersizce.... gurbettir köşe başları Tek taraflı.. karşılıksız...kısa bir aşk... kelebek yaşamı gibi... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2007 ben yalnız bırakıoyım sızı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
brit Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2007 brit seninde aşkın yok benimde ben sana yaziim sen bana yaz olur mu:) ok olur karardı dünyam yoksun artık,ansızın gittin yalnızım artık,ramak kaldı delirmeme,anladım sensiz bende yokum artık hak etmedim yaşatıın acıyı,uslanmaz mı yüreğin,layık mıyım bunlara,kaç gün geçti saymıyorum artık... oldu mu -------------------- deme...zaman dıyebılıorum sadece:confused:,off unutmak cok zor eet sadece biraz zmn az kaldı sadece sewgi kırıntıları Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
karahulk Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2007 olsada yeteneğin bu kadar olmasada:) -------------------- ama rica ederim bak be özendim sende özen:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
brit Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2007 aşk olsun walla sallamadım öle;güzel bişiler yazmaya çalıştım yani Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
karahulk Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2007 yok güsellliğine bişi demiyom janım senden güsel olmasın şiir fıstık gibi olmuştu ama şiir gibi yaaz demek istedim böle düz yazı gibi deil okey Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
brit Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2007 karahulk gibi benimkide editlenmiştir Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
karahulk Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2007 ..................................mesaj editlenmiştir:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
brit Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2007 budaaa editliii Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
karahulk Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2007 editliğimmm istiyorsan mesajııı hiç yaşanmamışşş sayalımmm:D sende biliyormuşsun gibi yaz koy:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
brit Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2007 buda editlenmiştir Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
karahulk Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2007 ben editledimde sen kendi mesajlarından kendini ele veriyorsunnn sende editle ama mesajlarını sonra şiirimi düzgün bi şekilde isterim tamam mı canım:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
brit Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2007 Karardı dünyam yoksun artık Ansızın gittin yalnızım artık Ramak kaldı delirmeme Anladım sensiz bende yokum artık Hak etmedim yaşatıın acıyı Uslanmaz mı yüreğin Layık mıyım bunlara Kaç gün geçti saymıyorum artık... !!!!!!!.......KARAHULK'A İTAF EDİLMİŞTİR.......!!!!!!! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.