Jump to content

Zamanın Sonundaki Ev

Akineton

Önerilen Mesajlar

zamanin-sonundaki-ev-350x499.jpg

İMDB Puanı:7.0

Yapım:2013 - Venezuela

Tür:Gerilim,Korku

Süre:100 Dakika

Dil:Türkçe Altyazı

Oyuncular:Rosmel Bustamante, Adriana Calzadilla

Yönetmen:Alejandro Hidalgo

Beş yıl önce ailesi ile yaşamış olduğu garip olaylardan sonra hiç beklemediği sonuçlarla karşı karşıya kalan Dulce, Otuz yıl sonra yaşlı bir kadına dönüşmüştür. Yıllar önce yaşadığı trajik gizemi çözmek için yaşamış oldukları eve dönen Dulceyi korkutucu anlar beklemektedir..

Filmi de paylaşacaktım da diğer konulara baktım kimse paylaşmamış demek ki yasak reklama giriyor.

Fragman

Film bana göre: Korku olan bir tarafı yok sadece 1 2 sahne de ürperdim ve sadece gerilim var..Ama çok düşündürüyor başından sonuna kadar dikkatli izleyin.Ben çözemedim ama 1 kez daha izleyeceğim.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

En sevdigim korku filmlerinden biri oldu. Korku filmi izlemeyi cok severim ama soyle guzel bir korku filmi 40 yilda bir yapiliyor. The Others filminin tarzina benzettim ben, onu da cok sevmistim. Kurgusu gayet akillica yapilmis takdir ettim. Darisi Turk film yapimcilarinin basina, cin carpmasindan kotu maskeden bir kurtulun guzel korku filmi istiyoruz.

Spoiler = Yeni bir dizi izlemeye basladim Resurrection diye, bu filmin sonu bana resurrection dizisinin basini hatirlatti, umarim dizi bu filmin bir kopyasi cikmaz.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

bilimsel olarak derler ki sesler, görüntüler ve düşünce sinyalleri asla kaybolmaz

bu dünyada varlık var olduğu sürece vardırlar.

Bana en sonunda bunu düşündürdü. Hatta bunun için bir makine bile yapılıyormuş. Bu sayede tarihte ne olup ne bittiğini film seyreder gibi seyredebilecekmişiz. Yani belkide bir şey gördüğümüzü sandığımız anlarda belkide geçmişte orda olan birisinin görüntüsünü görmüşüzdür. Saçmaladım mı bilmiyorum :D böyle şeyler düşündürdü bana film. Tavsiye ederim bende.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...