MrFaziL Oluşturma zamanı: Şubat 23, 2014 Paylaş Oluşturma zamanı: Şubat 23, 2014 Arkadaşlar ben daha altarımı tamamlayamadım.Ufak çaplı bir ritüel yapmak istiyorum malzemeleri kolay bulunan ve altarsız yapılan bir ritüel biliyor iseniz lütfen yardımcı olun.Şimdiden herkese teşekkürlerimi sunuyorum. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MrFaziL Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2014 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2014 yorumlarınızı bekliyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Godwine Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2014 Witchcraft bölümünde bolca büyü var. En basitinden http://www.gnoxis.com/jezebel-yosmas%C4%B1-hoodoo-b%C3%BCy%C3%BCs%C3%BC-41594.html bir tane vereyim ama orada daha fazla bulabilirsin. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MrFaziL Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2014 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2014 Çoğu kişi görmüş ancak 1 cevap var Yinede teşekkürler. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2014 Çoğu kişi görmüş ve doğal olarak bir kişi cevaplamış . Neden düşündünüz mü ? araştırmadan açılan konuları biz pek haz etmiyoruz . Siteye girersiniz ana başlıkları inceler sonra alt başlıklara bakarsınız . Yetmez ise konulara hatta konular içinde ki yorumlara bakar mutlaka aradığınızı bulursunuz . Aslında bizim size sitem etmemiz gerekmez mi bu durum da ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MrFaziL Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2014 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2014 Çoğu kişi görmüş ve doğal olarak bir kişi cevaplamış . Neden düşündünüz mü ? araştırmadan açılan konuları biz pek haz etmiyoruz . Siteye girersiniz ana başlıkları inceler sonra alt başlıklara bakarsınız . Yetmez ise konulara hatta konular içinde ki yorumlara bakar mutlaka aradığınızı bulursunuz . Aslında bizim size sitem etmemiz gerekmez mi bu durum da ? Emin olun ben her hafta sonu sitede sabah 4'e - 5'e kadar geziyorum okuyorum not alıyorum istediğim şey kolay bulunan malzemeler ile yapılan ritüel tarzı bir şey.Yani kimse bana gelip de sen sitede hiç gezmiyor musun demesin.Çok araştırıyorum yani. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sirius Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2014 Öyle kafaya estiği için ritüel yapılmaz. Ritüeller ve büyüler bir amaca hizmet eder. Bir amaç belirler ve o amaç doğrultusunda bir şeyleri pratiğe dökersin. Kafama esti dur bugün basit bir ritüel yapayım demezsin, doğru malzeme, doğru zamanlama, doğru dualar ve doğru akışı araştırır düzenler ve ona göre belirlersin. Eğer canın sıkıldıysa meditasyon yapabilirsin hem malzemesiz hem seni geliştirecek bir pratik hem de istediğin zaman yapabilirsin. Konu kilit Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar