HecateXXI Oluşturma zamanı: Şubat 23, 2014 Paylaş Oluşturma zamanı: Şubat 23, 2014 Sevgili Tristiana'nın değerli yardımları ile çizdiğim S.A.O. animesinden Yuuki Asuna. Umarım beğenirsiniz; her türlü iyi veya kötü eleştiriye açığım. http://img208.imageshack.us/img208/6928/e4oc.jpg Not: Telefonum piksel miksel bırakmadı ortada Keşke boyutları daha küçük olsaydı değil mi? :/ Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tristiana Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2014 Süpersin dostum süper,böyle devam et daha sonra gölgelendirmelere başlarsın. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Laxus Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2014 çok güzel bir çalışma olmuş Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tristiana Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2014 Bak bu da benim evrimim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
HecateXXI Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2014 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2014 Tristiana: Senin sayende. Gerçekten korkak korkak çizince olmuyomuş. Laxus: Çok sağol Herkese yorumları için teşekkürler. Not: O evrimi bi ben de geçirebilsem iyi olacak Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mrs_Echelon Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2014 Daha ne olsun ben çok beğendim. Keşke bende de böyle bir yetenek olsa T.T Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
HecateXXI Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2014 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2014 Beğendiğine sevindim Bence çalışarak çok güzel çalışmalar çıkarmak mümkün ve umarım da başarırsın Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Xian Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2014 Çiziminizi çok beğendim yalnız, çizgileri biraz daha tek seferde çizmeye ya da bilmiyorum taslak kullanıyorsunuz herhalde taslağın üzerinden tek seferde çekmeye çalışın ki örneğin bacak kısımlarında çapaklar kalmış birkaç kez geçmişsiniz sanıyorum o da ortadan kalkarsa kusursuz olur. Orantılamanız çok iyi başarılarınızın devamını diliyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
HecateXXI Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2014 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2014 Çok teşekkürler. Aslında evet, çok çiziyorum ama sebebi başka. Çok silgi kullandığım için oluşan kötü görüntüyü gizlemek için biraz kalın çiziyorum. ) Tekrar sağolun Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.