serpentine Oluşturma zamanı: Şubat 25, 2014 Paylaş Oluşturma zamanı: Şubat 25, 2014 [video=youtube;tN5_8-Ur80Q] Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
elias Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2014 Ahahahha Yunanlılar tam şopar çıktı Süper Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MrMagic Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2014 Şakamı ya . 3 aydır bu adamın ( ya da herneyse) kliplerini takip ediyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ayandra Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2014 'Hop' klibiyle tanıdığım için pek haz etmediğim bir zattır. Topuklu ayakkabının ona benden çok yakışması da var tabi. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
numeroloji Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2014 nefret ediyorum şu heriften (yada herneyse) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Who Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2014 Kendisi yunan değil bulgardır parçalarını severek dinliyorum. Kendisini daha iyi tanımanız için TRT röportajını seyredebilirsiniz. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
yelisss Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2014 The most populer Bulgarian singer kafelerde, barlarda, özellikle diskolarda şarkısı çok fazla çalan sanatçı.Ona yapılan makyajı ve fiziğini kıskanabiliyorum, bazen Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.