deniss85 Oluşturma zamanı: Eylül 6, 2006 Paylaş Oluşturma zamanı: Eylül 6, 2006 Aramızda bizim yaşlarda çok sayıda arkadaş var merak ettim üniversiteye gidenler varsa hangi üniversitedeler.. Ben mesela yeditepe, mescalin de yeditepe'den mescalin pek sevmiyor hakkında bilgi verilmesini ama bi gün belli olmaz resmini bile koyarım benle iyi geçinmesi lazım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest saphire3259 Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2006 Aramızda bizim yaşlarda çok sayıda arkadaş var merak ettim üniversiteye gidenler varsa hangi üniversitedeler.. Ben mesela yeditepe, mescalin de yeditepe'den mescalin pek sevmiyor hakkında bilgi verilmesini ama bi gün belli olmaz resmini bile koyarım benle iyi geçinmesi lazım :dance2: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emre Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2006 ben koçtayımmm Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
duygu Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2006 siz burslu mu okuyorsunuz?yoksa parayla mı?anlamadımki.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emre Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2006 bana soruosan ben burslu dıılım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
duygu Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2006 valla ben atatürk ünv terk.ŞİMDİ ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİNDE OKUYORUM.ulan yine büyük yazmışım. sınıf öğretmenliği terk.şimdi kimyadayım.bakalım belki 2 sene sonra tekrar girerim.yani benim mesleği soranlara profosyonel öğrencilik yapıyorum diyecem.hatta yazın diyordum bile bi dikiş tutturamadım da... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emre Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2006 ee kolay gelsın bende 5 dersten cakmıstım bu sene yaz okulu benım ılgı alanım genclere duyurulur muhendıslk fakultesının onunden gecmesınler ugramasınlar bıle bence ısletme ekonomı ııdır bıde hazırlk okusunlar cevre yapsınlar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
duygu Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2006 demekki sen çok çevre yaptın.derslere vaktin kalamamış. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emre Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2006 sen kımya muh okuosun yoksa kımya mı sanırım ıkısını ayırdılar artık kımya muh hoca olamıcakmıs vs ole bısıler duydum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
duygu Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2006 ben şuanda kimya bölümünde okuyorum.ama af çıkınca tekrar öğretmenliğe geri dönecem.biliyorum bi eşeklik ettim ama af var sonuçta ve 2 senede bi falan çıkıyo.ve seçim dolayısıyla af bekleniyor.en azından zengin bi kocamın olma olasılığı daha fazla oluyor.doktorlar hep öğretmenlerle evleniyorlar.bizim burda hep böyle.sizin oraları bilmem ama...ah aaahhhh Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emre Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2006 ya tabı buda bı bakış açısı sana bol şanslar ozmn ama bence kımyayı bırakma yanı sızın oralarda nası bılmemde benım kımya mezunu arklarım cok ıı yerlerdeler suan ortalamanı yuksek tutmaya bak Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest demon Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2006 ben bursa uludağ veterinerlik kazandım ama parasızlık yüzünden gidemedim sonra bütün herşeye kızdım aileme dünyaya falan bu kızgınlıkla evlendim en biüyük hayalim veteriner olmaktı şimdi aççık öğretim ekonomi okuyorum ama büğün eşim çok paralı bi iş bulursa tekrar sınava girip veteriner olcam olmassada olsun her şeye şükürler olsun Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
duygu Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2006 YA VALLA BANA DA ÖYLE DİYOLAR AMA ÇALIŞMAYA PEK NİYETİM YOK.öğretmen olup zengin koca bulacam valla...hıh dünya umrumda değil Afferin bana Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
duygu Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2006 ben bursa uludağ veterinerlik kazandım ama parasızlık yüzünden gidemedim sonra bütün herşeye kızdım aileme dünyaya falan bu kızgınlıkla evlendim en biüyük hayalim veteriner olmaktı şimdi aççık öğretim ekonomi okuyorum ama büğün eşim çok paralı bi iş bulursa tekrar sınava girip veteriner olcam olmassada olsun her şeye şükürler olsun olursun inşallah.gönlünün istediği şey olsun.ama herşeyin hayırlısı olsun. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest demon Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2006 zengin kocamı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
duygu Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2006 evet zengin koca bulacam inşallah.bana ne yaa.öyle bulucam.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emre Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2006 ya ben ozellıkle turkıyedekı bayanların kendı ekonomık ozgurluklerını kazanmaları gerektıgını dusunuorum sen bıtır okulunu bul guzel bı iş sonra zengın kocayı da bulursun ama bence kendınde bısıler yap (yaparsın yapmazsın demıorum yanlıs anlama) yıllarca okuosun bunun hakknı ver vs Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
duygu Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2006 yaa sen merak etme.ben 2 okulu da bitirmeden evlenirmiyim hiiiççç... önce okul ve iş. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emre Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2006 kesınlıkle Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest demon Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2006 niye evliyim 1,2,3 tane üniversite bitircem kim tutar beni Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
duygu Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2006 işte bu beee.yaşasın türk kadını.seni ÇOK TEBRİK EDERİM ARKADAŞIM.kim tuttar seni..sen yeterki iste.valla öyle olan biri vardı bizim eğitim fakültesinde.hatta aynı sınıftaydık.kadının 3 tane küçük oğlu vardı.en büyüğü 6 yaşındaydı.ve kadın okul 2.siydi..yuh yani diyorum başka bişey diyemiyorum.dilim damağım kuruyor..allam yaa.kadın 3 çocukla nasıl 2. oluyor da biz hala aval aval dolanıyoduk ortalıkta çok ilginç.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emre Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2006 bitir valla ulkenın okuyan ınsana herseyden cok ıhtıyacı var ne gelıosa basımıza cehaletten gelıo ztn (sözüm sana fln dııl suaralar malum herkes cok alıngan kırılgan oyuzden acıklama yazıorum) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest demon Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2006 teşekkür ederim .duygucum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest triton Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2006 ben şuan okumuyorum üniversite ama itü uçak mühendisliği yada hacettepe otomotiv olmadı cerrahpaşa tıp Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest demon Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2006 alın madım çünkü cahil değilim ama .büyük harfle yazcam valla. OKUMAK CEHALETİ ALIR EŞŞEKLİK BAKİ KALIR sizde alınmayın size değil ha Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.