Jump to content

Sevgilim paranormal bir varlik tarafindan takip ediliyor

RenasCense

Önerilen Mesajlar

Merhabalar :p,

Bazıları için çok düşük olsa da beni hatırlama olasılığınız var buraya genelde dünyadan kaçtığımda bunaldığımda gelirdim , hep bir sığınma yerimdi çokça dertleştim , özel mesaj olarak çok paylaşımım oldu aranızdan bazılarınızla , eğer hatırlayan olursa bilin diye söylüyorum o sıkıntılar hep geçti dediğinizi dinledim o ilişki bitti dostlarım, hepinize teşekkürler :no:

KONUYA GELİYORUM,

Bir aylık falan yeni bir ilişkim var ama kızı bir buçuk yıldır falan tanıyorum bir gariplik olduğunu ve onda beni çeken bir şey olduğunu biliyordum falan filan derken olaylar ciddileşti artık beraberiz.

Kız 5 yaşından beri korkuyor karanlıktan (şimdi diyeceğim olay uykuya tam dalacakken veya uyandığında oluyo sıkıkla) uyandığında birinin kendini izlediğini görüyor, çok ters ters bakıyormuş ama tam olarak tipini hiç hatırlayamıyor küçük bir varlık değildi ama bakışları çok dik dik ve sert diyor. Korkutucu bakıyormuş ve rüyalarına anne-babası , arkadaşları gibi girip onu izliyormuş sonra anlıyormuş o olduğunu ters ters bakmasından. Kızın anne babası bu mevzuyu fazla takmamış , anneannesi bir şeyler yapmaya çalışmış sanırım emin değilim. Ne yapabiliriz bu konuyla alakadar, varlığı tanısam veya kim olduğunu öğrenebilsem bile benim için bir gelişme ama küçüklüğünden beri yaşıyormuş bu durumu zarar vermek istese verirdi diyor, müslüman tanıdıklarım çarpılmıştır veya bir cin isabet etmiştir, inançsızdır falan diyorlar dua okusun diyorlar şöyle bir durum var ki ben islamiyete inanmıyorum arkadaşlar ama saygı duyarım o yüzden yinede dinleyip teşekkür ediyorum.

Dini olaylardan uzak ve daha çok psişik-ruhsal bir şekilde yardım edebilecek , akıl verebilecek birisi var mı çok makbule geçer. Kız büyük sıkıntı çekiyor arkadaşlar. :ermm:

Bu arada kız izmirli orada çok olur böyle olaylardan diye duymuştum Ermeniler'in ege tarafında rastgele gömülmesinden falan dolayı.:confused:

Yardım eden, etmeye çalışan herkese teşekkür ediyorum iyi geceler diliyorum :thumbsup:

Not:Bu kızın bir de garip birkaç rüyası vardı onları tekrar anlatmasını isteyeceğim şimdi, uyuyor sanırım bana cevap attığında buraya eklerim.

ÜST EDİT: YENİ ŞEYLER BULDUM EKLİYORUM;

Şöyle bir durum var kızın babası ve amcasına da olmuş benzer olaylar ama bu konu hakkında konuşmuyorlarmış anlatmıyorlarmış, bir varlık geliyor ve buna annesi gibi davranıyor, annesi olduğunu söylüyor. Bu kız bir gün anneannesinin evindeyken , 5-6 yasında falan tek basınayken kulağına benden korkma diye bağırıyor. Kız korkuyor tabi, ağlamaya başlıyor falan anneannesine anlatıyor anneannesi korkmamasını söylüyor ve varlık buna korktuğu için çok kızıyor, anneannesi bunu bir hocaya götürüyor. Hoca babaannesi tarafından yapılmıs olabileceği ve varlığın kızı bir anne gibi korumak istiyor olarak göründüğünü söylüyor. Kızın o günden beri zaman zaman rüyasına giriyor genelde sık sık oluyor bu. Annesinin kılığında kendisine saldırıyor bıçakla üstüne atlıyor falan bunu sürekli yapıyormuş. Bazen kötü bir şey yaptığında görüyor bu rüyayı, bir de bunun bir arkadaşı varmış hırsızlık yapmıs bunu bir yere çağırıp , kızın haberi yok ama bası belaya girecekmiş az kalsın. Bu olaydan iki gün önce o arkadaşını boğduğunu görmüş rüyasında... Varlık bunu hep korkutuyor ama aynı zamanda koruduğunu söylüyor bu nasıl çelişki? Ayrıca eklemeyi unutmusum bunun bir abisi varmış , 1-2 aylıkken veya doğmadan ölmüş ama bu konuda bu yaşına kadar bir bilgi edinememiş. Ne annesi ne babası söylüyormuş. Sonra bir hocaya gitmiş yine, baban yüzünden oldu ve düşük oldu sanırım demiş, benzeri şeyler yaşaması ümmü sıbyan olabilir dedi burada tanıştığım yardım sever birisi, sizce olabilir mi? Bu arada kız babaannesini sevmiyor, aralarıda iyi değilim sanırım ama babaannesinin onu sevdiğini yada öyle davrandığını düşünüyor, babaannesi ölmüş bu arada, babasıda bu kız doğduktan sonra ilgisizleşmiş ve çok soğuklaşmış. Kızın sorunlarıyla hiç ilginlenmiyormuş ve annesini çok germeye başlamış kadın üzülüyormuş babasından dolayı ama kız doğmadan böyle bir şey yokmuş. Şuan bildiklerim bunlar yeni bir şey olursa eklerim.

RenasCense tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Ruhani olarak Korunmasız kalmış olabilir belki de izlenmekte ? , Siz inançsız olabilirsiniz fakat bu sizin cin olaylarıyla ilgilenen hocalarla görüşmenize engel olmamalı bu bir Müslümanın kafir icadı diye traktör kullanmaması gibi bişey bence

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

numeroloji, benim yok kızınki de zayıfmış , islamiyet ona mantıklı gelmiyor ama bir yaratıcıya inanmak istediği için kopmak istemiyor, kendini güvende hissediyormuş inanırken.

yahu inançsız demek tek tanrı değil...yani psişik güçlere felan inanıyormusun tanrı tanrıça?İnançsız adamsında bu forumda böyle bir konuda yardım istiyorsun...

Not:Bu arada yanii anlatışından şöyle bir tavrın var gibi manita yaptım beyler bi süredir çıkıoz hee işte onasda cinler musallat olmuş arada kurtarıverem...

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

yahu inançsız demek tek tanrı değil...yani psişik güçlere felan inanıyormusun tanrı tanrıça?İnançsız adamsında bu forumda böyle bir konuda yardım istiyorsun...

Not:Bu arada yanii anlatışından şöyle bir tavrın var gibi manita yaptım beyler bi süredir çıkıoz hee işte onasda cinler musallat olmuş arada kurtarıverem...

dostum yanlıs anlamıssın durumu ne alakası var beni burada eskiden tanıyan birileri var çok konuşmuşluğum oldu o zamanda bir kız mevzusu oldu o yüzden başta açıklama yapmıstım,

tanrı tanrıça derken bazen ilgi duyuyorum inanabilirim ama pek bir araştırma yapmadım, psişik şeylerin tamamen içindeyim zaten daha önce benimde başıma cin olayları geldi saldırıya uğramıştım ve telekinezi , enerji emme gibi şeylerde yaptım parapsikolojinin tamamen içindeyim inanıyorum

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

dostum yanlıs anlamıssın durumu ne alakası var beni burada eskiden tanıyan birileri var çok konuşmuşluğum oldu o zamanda bir kız mevzusu oldu o yüzden başta açıklama yapmıstım,

tanrı tanrıça derken bazen ilgi duyuyorum inanabilirim ama pek bir araştırma yapmadım, psişik şeylerin tamamen içindeyim zaten daha önce benimde başıma cin olayları geldi saldırıya uğramıştım ve telekinezi , enerji emme gibi şeylerde yaptım parapsikolojinin tamamen içindeyim inanıyorum

Bence konuyu dağıtmayalım arkadaşlar. Bilen kişilerin yorumlarını bekleyelim. :)

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Tam olarak bilirkişi değilim fakat tahminimi söyleyeyim : 1.Bu cin kızın babası olabilir bence.Eğer kız yarı cin ise belli birkaç işareti olmalı vücudunda şimdi yoksa bile bebekken ,ayrıca bu melezliği sayesinde cinlerle iletişim haline geçebilir2.Veya akrabaları zamanında bi Cin çağırmış ve kendilerine musallat etmiş olabilirler ve bu cin de insanları kendi bildiği yoldan korumaya çalışabilir. 3.En iyisi siz bi cinci hocaya gidin Veya Birkaç arkadaş bu işlerle (paranormal,parapiskoloji) uğraşan toplanıp cinle yüzleşin(kızın cinle bağlantısı varsa kolayca çağırabilirsiniz bence)

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Tam olarak bilirkişi değilim fakat tahminimi söyleyeyim : 1.Bu cin kızın babası olabilir bence.Eğer kız yarı cin ise belli birkaç işareti olmalı vücudunda şimdi yoksa bile bebekken ,ayrıca bu melezliği sayesinde cinlerle iletişim haline geçebilir2.Veya akrabaları zamanında bi Cin çağırmış ve kendilerine musallat etmiş olabilirler ve bu cin de insanları kendi bildiği yoldan korumaya çalışabilir. 3.En iyisi siz bi cinci hocaya gidin Veya Birkaç arkadaş bu işlerle (paranormal,parapiskoloji) uğraşan toplanıp cinle yüzleşin(kızın cinle bağlantısı varsa kolayca çağırabilirsiniz bence)

iz tam olarak nasıl bir şeye benziyor?

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Art niyetim yok kesinlikle.

Psikolojik/Psikyatrik yardım almayı denediniz mi?

gitmiş, karanlığı rüyaları falan demiş çok fazla bilgisayar oyunu oynuyorsundur ondandır falan demiş doktor.

Psikolojik olmasına imkan vermiyorum olaylar kız 5 6 yasındayken basladı o zamanlar böyle ne oyun vardı ne de adam gibi korku filmi, olsa da izletmezler zaten.

Amcası ve babası hatta babaannesinde de (babaannesinden emin değilim) benzeri olaylar olmuş hepsinde aynı psikolojik sorun olamaz ya?

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Türkiye'de doktor "Çok bilgisayar oyunu" diyor. İşe bak arkadaş. Sebebi ne olursa olsun, Avrupa'da ve hatta Amerika'da bile(evet, Amerika'da bile) adam gibi ilgilenilir. Hele Batı Avrupa gibi Kuzey Avrupa gibi medeni yerlerde sorunu çözmeye çalışılır. Burada doktor kestirip atmış. Sorunun psikolojik olma ihtimali var. Sağlam psikolojik çözümleme gerekiyor.

Ve hepsinde aynı psikolojik sorun olabilir. Bu tarz şeyler genlerle aktarılıyor. Psikolojik rahatsızlıklar salt çevre etkisiyle sosyolojik olarak kazanılmıyor.(Kazanılmıyor dedim de olumsuz anlamda tabii.)

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Türkiye'de doktor "Çok bilgisayar oyunu" diyor. İşe bak arkadaş. Sebebi ne olursa olsun, Avrupa'da ve hatta Amerika'da bile(evet, Amerika'da bile) adam gibi ilgilenilir. Hele Batı Avrupa gibi Kuzey Avrupa gibi medeni yerlerde sorunu çözmeye çalışılır. Burada doktor kestirip atmış. Sorunun psikolojik olma ihtimali var. Sağlam psikolojik çözümleme gerekiyor.

Ve hepsinde aynı psikolojik sorun olabilir. Bu tarz şeyler genlerle aktarılıyor. Psikolojik rahatsızlıklar salt çevre etkisiyle sosyolojik olarak kazanılmıyor.(Kazanılmıyor dedim de olumsuz anlamda tabii.)

anladım teşekkürler yardımın için, şuan bu sitenin amacı gereği psişik bir durum arıyorum. baktık olmadı elbette daha iyi bir doktora götürülür

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Aslında psikolojik çözümlemeyi kendin de yapabilirsin. Psikanalizden anlıyorsan yapabilirsin. Ama bunu bir tedavi yöntemi olarak düşünme, özellikle Freud reisinkini. Sadece kendin çözümlemeye çalışarak da yardımcı olabilirsin.

Sana psişik yardımda bulunurdum ama inanmıyorum. Ben de bu tarz yardımda bulunmayı isterim.

Rica ederim.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Aslında psikolojik çözümlemeyi kendin de yapabilirsin. Psikanalizden anlıyorsan yapabilirsin. Ama bunu bir tedavi yöntemi olarak düşünme, özellikle Freud reisinkini. Sadece kendin çözümlemeye çalışarak da yardımcı olabilirsin.

Sana psişik yardımda bulunurdum ama inanmıyorum. Ben de bu tarz yardımda bulunmayı isterim.

Rica ederim.

dediğinizi deneyeceğim , keşke yardımda bulunsaydınız. Zarar gelmezdi olmasada , ben doğru olduğuna inanıyorum gerçi ama dediğinizi göz ardı etmeyeceğim

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

İzin nasıl olabileceğinden emin değilim ? herhangi bir doğum lekesi olabilir , özellikle ayak,kulak ve gözelere dikkat etmek lazım bebekken bi farklılı varmı diye (okumuştum ) . Ayrıca kimse de olmayan özellikler öbür dünyada iletişim kurmalar ? gibi özellikler olabilir (birçok insan cinin insan bebeği olabileceğine inanmaz ve bu dediğim şeyler tahmini fakat olaylar o tarafa doğru kayık , bebekken ölen kardeşi - babsının ona ilgi duymaması gibi şeyler beni kıllandırdı gördüğü varlık dışında) edit:değiştirdim

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

İzin nasıl olabileceğinden emin değilim ? herhangi bir doğum lekesi olabilir , özellikle ayak,kulak ve gözelere dikkat etmek lazım bebekken bi farklılı varmı diye (okumuştum ) . Ayrıca kimse de olmayan özellikler öbür dünyada iletişim kurmalar ? gibi özellikler olabilir (birçok insan cinin insan bebeği olabileceğine inanmaz ve bu dediğim şeyler tahmini fakat olaylar o tarafa doğru kayık , bebekken ölen kardeşi - babsının ona ilgi duymaması gibi şeyler beni kıllandırdı gördüğü varlık dışında) edit:değiştirdim
iz olayını sordum öyle bir şey olmadığını söyledi bu olay hariç başka bir iletişim mevzusuda olmamış kardeş
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

geçmiş olsun benimde arkadaşımın başındam benzer bi olay geçmiş kızın rüyasında bir odada kadınlar kuran'ı kerim okuyorlarmış ama sadece bir kadın incil okuyormuş fakat kimse tepki ya da ne biliyim bir şey varmış gibi bakmıyormuş sonra bu kadınların hepsi birden başka varlıklara filan dönüşmüşler.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...